Johansen ve Delaney Galatasaray'a Yakın!

İş disiplini olan her oyuncu gelsin.
Helede maliyeti düşük ise her türlü elden çıkarırız.

Lanet gelsin DURSUNA!

Bu 2 oyuncuyuda tanımıyorum, ama dursunu tanıyorum o yüzden ikiside gelmez

Jan olde nin işleri bunlar bence. Hocaya güveniyorum nedense potansiyelli oyuncu bulma konusunda

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu nasıl bir düşünce şekli arkadaş?

Amrabata 8,6 verdin, Tarıka 4,75 verdin, Bruma ya 12 verdin de ne oldu?

Kusura bakma ama şu yazdığın çok saçma bir zihniyet.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Podolski'ye 2.5 verdik örneğin,iyi katkı sağladı diyebiliriz.

İskandinavsa buyursun gelsin. İskandinav, Polonyalı, Çek, Slovak, Ukraynalı. Bunlar futbolda iş ahlakı olan adamlar. Sahada verebileceğinin maksimumunu verirler her zaman, belli bir standartın üzerindedirler.

serdar azize pazar etmeden döktünüz milyonlari , simdi para mi kalmadi 2 milyonluk adami dahi alamiyorsunuz adi herifler?

Serdar Aziz'e tonlarca para veren adamlar orta sahaya gelince ucuz etin yahnisi modunda menajer önerilerini gözden geciriyor. Olacak is degil ya.

Alsalardi Miguel Veloso'yu. Adamin ayrilacagi 6 aydir belliydi. Verecekler ikisine toplamda 6 milyon euro bonservisi, sonra satamayacagiz da.

Hadi bonservissiz olsa neyse Jose Rodriguez gibi iyi kötü kitlersin birine ama 3 milyon euro az para mi bir oyuncu icin? Kesinlikle degil.

Al kenarda dursun misali bonservissiz böyle sert ve kosan futbolculari herzaman isterim ama para verip yetenkleri olmayanlara karsiyim.

Benfica ve Porto mesela garip garip adamlari sirf bonservissiz diye alir sonra en kötü 1.5 milyon euro'ya falan satar.

Onlarda zaten o paraları hakmetmeyen topçulardı, peki sana bir soru o kadar scout eklibi varken yaşı 25 olmuş bir topuya belkide futbolun şampiyonluklar kazandıran bir mevkisi olan orta saha bu oyunculardan neden keşfedilmemiş..

En iyi scout programı olan fm de bile neden gelişim gösterilmemiş vasat altı bir oyuncu profili çizilmiş..

Ben bu transferlere 18 20 yaş arası raziyim

ama diğer türlüsüne isim isterim..

Song bir isimdir, Melo bir isimdir vs...

Avrupada kendi kanitlamış bir futbolcu sakat bile türkiye liginde iş yapar..

Geçmiş zamanlarda perezler fluqunler .. vs alınmadı ne oldu tamam koşuları felan iyi ama yetersiz kaldılar..
Perez mi yetersiz kaldı

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Delaney iyi olur. Johansen hakkında bi fikrim yok çok dikkatimi çekmedi. Umarım kumar olmaz

Perez ve fleurquin gibi 2 reyize laf edilmesi hiç hoş olmamış.

forvet transferinde cornelius'e biraz sicak bakiyorum ama bu johansen ve delaney'e gelince bana gore alternatif icin iyi fakat ilk 11 icin yetersiz... selcuk'un yanina ust duzeyde önlibero alabilirken neden bu oyuncular aliniyor...

song 3m m'vila 3m, serdar'e 4.5m veriyon da bunlara niye vermiyorlar, al sana ust duzey önlibero ve 4-5 yil orta sahani rahat tasir hemde ust levele ceker... bu johansen ve delaney sistem oyunculari, linnes'i de gorduk bizim takimda...

Perez mi yetersiz kaldı

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yav kardeşim sen Elmander ile Drogbayı karşılaştırabilir misin? Hayır Elmander kötü forvetmiydi hayır üst düzey forvet mi hayır, bir gençlerbirliği maçı var kaleci ile karşı karşıya kaçırtığı gol sayısı belkide 5 6 yi geçer, koşuyordu mücadeleyciydi taraftarın gönlünü kazandı felan bunlarda belki öyle çıkacak bilemiyoruz ama bize üst düzey adamlar lazım,

Melodan sonra bunlar bizi kesmez, al songu koy kimse birşey demez bundan bahsediyorum.

forvet transferinde cornelius'e biraz sicak bakiyorum ama bu johansen ve delaney'e gelince bana gore alternatif icin iyi fakat ilk 11 icin yetersiz... selcuk'un yanina ust duzeyde önlibero alabilirken neden bu oyuncular aliniyor...

song 3m m'vila 3m, serdar'e 4.5m veriyon da bunlara niye vermiyorlar, al sana ust duzey önlibero ve 4-5 yil orta sahani rahat tasir hemde ust levele ceker... bu johansen ve delaney sistem oyunculari, linnes'i de gorduk bizim takimda...

Hay ağzına sağlık bunu anlatamiyoruz, yedeğe alacaksan yine al bunları ama sen takımın en önemli mevkisine biri celtic biri kopenah gibi vasat altı takımların 25 26 yaşına gelmiş oyuncularının üzerine takım kurarsan senin Galatasaray olmanın ne ismi var? Bunları kayserispor bile alır la..

Atıyorum Adnan Polat döneminde bu isimler çıksa herkes küfür ederdi ama şimdi herkes iyi hemen gelsin diyor nedeni bu adamın saçma sapan şeylerine alıştırmış olması. Soğuttun bizi futboldan ne diyeyim sana be adam

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hayırlı olsun camiamıza.

Sabri ve Hamitin sözleşmelerinin uzatılmasındanda anlaşılacağı gibi bunlar hiç bir oyuncu almayacak

Serdar Aziz belki artı türkiye liginden bir santrofor bitti

Bu ateş üfleyerek sönmez

Geri
Üst Alt