#John Guidetti

Sergen Zeren

Astrolog & Transfer Aşığı
Büyük Üstad
1541643677942.webp

medyada kiralayacagımız yazılmış.

“G.Saray büyük bir takım, muhteşem taraftara sahip. Şampiyonlar Ligi’nde oynayacaklar. Bana ilgi göstermeleri güzel bir şey. Temaslar ne aşamada bilmiyorum. Fantastik bir kulüp. Benim iyi bir oyuncu olduğumu düşünmeleri gerçekten büyük bir onur. Benim kapım açık. Transferimde neler olacağını birlikte göreceğiz.”

‘MÜKEMMEL OYUNCULARI VAR’

“Manchester City ile 2 yıl daha kontratım var. Ama transfer sezonu her türlü gelişmeye açık. Seçenekleri değerlendireceğim, G.Saray’a transferimin gerçekleşmesi için çalışan insanlar var. Ne olacağını bilemem. Bakalım onlar ne diyecekler. Türk ekibi önemli bir seçenek. Vatandaşım Elmander de bana, takımından övgüyle söz etti. O komple bir futbolcu ve iyi bir forvet. Elmander gibi biriyle oynamak benim için büyük onur olur. G.Saray’ı iyi tanıyorum. Fatih Terim de üst düzey bir hoca. Hamit Altıntop’un G.Saray’a geldiğini biliyorum. Melo’yu tanıyorum, Muslera, Elmander hepsi çok kaliteli. Mükemmel oyunculardan kurulu bir ekip. Şampiyonlar Ligi’nde oynamaları da önemli bir faktör.”

2012 nostalji

ayaga sakat degilmiydi bunun. oyle diyorlardi 2012'de.

Sezon başına ortalama 5-6 golü olan santraforu da alsa alsa Mustafa Cengiz ile Abdürrahim alır. Bu adam çöp bile değil çöp ötesi.

Gol atamayan yeni 1 forvet daha.

İki forvet oynarsak 2. forvet olur en fazla.

Elmander de gol atamayan forvetti.

Bu Guidetti'yi istediğim anlamına gelmez (izlemedim).

İlk çıktığı dönem büyük wonderkid'di ama o kadar fazla sakatlık yaşadı ki.. Son 3-4 senedir bitik durumda.

Ancak eğer iyi bir santrafor alabilirsek Guidetti ile riske girebiliriz. Tutarsa iyi tutmazsa sorun yok deriz o zaman. Ancak 1.forvet olarak olmaz.

İlk çıktığı dönem büyük wonderkid'di ama o kadar fazla sakatlık yaşadı ki.. Son 3-4 senedir bitik durumda.

Ancak eğer iyi bir santrafor alabilirsek Guidetti ile riske girebiliriz. Tutarsa iyi tutmazsa sorun yok deriz o zaman. Ancak 1.forvet olarak olmaz.
kira + Opsyon ile girilebilecek bir risk. Tabiki Modeste yla felan alinirsa muazzam olay olurdu

1.forvet olarak alınırsa büyük hata olur. Ancak eğer garanti bir golcü gelirse 2.forvet olarak riski alınabilir. Modeste işi olmaz artık, geçti.
Eger stuttgart Modeste isi dogruysa Gomeze cökmemiz gerek aslinda. 3-4 sene rahat götürür

En mantıklısı bu adami getirmek olur kendi takiminda cok az oynamış iskandinav forvet iyi bi forvet. Cok beğeniyorum bunu getirmenin zorda olacagini zannetmiyorum yaşı da okadar çok değil 28 yaşında az da sakatlaniyo

Geri
Üst Alt