John Heitinga: ''Ahmetcan Kaplan, Türkiye’ye transferini tamamlamak için kadroda yer almıyor''

Valla geliyorsa herkesi yanıltır inşallah Eren gibi.

Apo ve Sanchez in yedekleri Arda ve Ahmetcan mı olacak şimdi. Çok sıkıntılı.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ajax'da 900 bin brüt maasi var diyorlar. Hadi primler ile falan 1 milyonu gecse, 500-550 bin arasi oluyor. Eren Elmali tarzi sözlesme, veya kur yüzünden senede 5 milyon Lira daha fazlaya geliyorsa gelsin.

2025-2026 sezonu için net 45.000.000 TL,
2026-2027 sezonu için net 55.000.000 TL,
2027-2028 sezonu için net 65.000.000 TL,

Potansiyeli var ve kötü futbolcu değil. Ajax'a gittiği dönemden beri kulüp tepetaklak, o yüzden gösteremedi kendini bir de sakatlık problemi yaşadı. Tavanı yüksek bence, ayağını pek bilmiyorum ama Abdulkerim gibi tek hamle stoperi. Parlatıp satma ihtimalimiz bile olabilir, eğer ki 4-5 maaş falan verilmeyecekse 1,5-2 milyon euro arası maaşla herhangi bir beis görmüyorum kendi açımdan.

Arda ya yazık, gereksiz harcama, Cuesta Frank Yusuf vs farkı yok, altyapıdan birine süre verilse daha mantıklı, Ozan yokluktan çıktı adam alsalar çıkamazdı, stoper sıkıntısı olduğunda bu ölü yatırımlar yerine Berkan ı oynatmak yerine ardaya ver süre, ali Turap bu frankta daha az zarar verir mesela katkıyı geçtim zarar veriyorlar üstüne milyonlar veriyoruz.

2.5m sonraki satistan 15%paya anlasalim. Kaplan da yillik 800bin euroya tamam desin yoksa yallah febeye

Allah askina bu herif Ajaxa gidecek ne top oynadi kariyerinde kac profesyonel maci var ? Boyle maliyetli aptal saptal riskler almaya ne gerek var ? Koy Arda Unyayi yedege Nelsoni satip 1 de yabanci stoper al olsun bitsin iste

Arda'dan ne fazlası var bu genconun bilenler anlatsın mümkünse

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sol stoper bölgesinin gelişmesini istiyorsanız Aponun önüne adam alacaksınız arkasında bekleyecek adam değil.
Herifin dizler patlamıştı zaten.
Hollanda liginde 3 sezonda toplam 19 maç oynamış.
Sebebi ne kardeşim bu transferin yav bi de 2 milyon maaş kaç milyon bons falan diyorlar.
Ulan Osimhende 3-4 milyon teminat masrafını napoliye kitlemek için kaç haftadır sürünürken paraları böyle hiç bir fayda görmeyeceğimiz heriflere saçmak aklını lavaşa sarıp yemektir.

Cuestayı Sancheze sormuşlardı bunu da Abdulkerime sordular heralde tanıdık stoper var mı diye

Arda unyay bundan daha atık ve patlayıcı ben istemiyorum. Hele ki o paralara yazık. Arda işlenmeli

Geri
Üst Alt