# John Obi Mikel

bizimkiler kesin De Jong gibi gereksizi alir

böyle oyunculara asla hayır demem artık,ona buna hayır dedik beter olduk beter olacaksak böyle adamları alıp olalım artık

ayrıca satın alma opsiyonlu kiralanmalı çünkü daha 4-5 transfer daha yapılmalı

Son düzenleme:
32 yaşındaki DeJong alınacağına 28 yaşındaki Mikel alınsın. Kötü bile çıksa ismi sayesinde zarar etmeden yollanır ama DeJong elde patlar.

Yuh hâlâ 20li yaşlarda mıymış bu. Ben bunu 32 falan sanıyordum.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bizim yönetimin bundan iyisini alabileceklerine hiç bir şekilde ihtimal vermiyorum.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Melo da 28 yaşında gelmişti.Alalım.

De Jong'tan iyidir.

Yazık.. hamzo'nun kaprisleri yüzünden melo'yu postaladık, şimdi tırnağı etmeyecek adamlar gelecek diye heyecan yapıyor taraftar..

Gelsin, takimda adammi var sanki. 10 yildir Chelsea de oynayan adam kotu cikmaz herhalde. Chelsea kume dusmeden kapalim :D

İngiliz ve Nijerya basınında kendisiyle görüşmelerin olduğunu ve devre arasında kadroya katılma olasiliginin yüksek olduğu yazılıyor.Fiziksel ve teknik özellikleri itibariyle katkı sağlar ama mental anlamda yetersiz bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.Yine de ara dönemde Mikel gibi ismi kadroya katmak fena olmaz.

Ara dönemde transfer yapmak ve gelen oyuncunun kısa sürede adapte olması vs hep sıkıntılı isler.Umarım en doğru hamleler yapılır cünkü su dönemde yanlıs yapma lüksümüz yok.Transfer yasagi falan konuşulan ortamda gelecek yılların takımını kurma adına hamleler yapılmalı.

Mikel faydalı olurda Rode gibi daha iyisi varken ilk öncelik olmamalı,Rode olmazsa gelebilir ama,Satın alma opsiyonuyla mantıklı olur.

Ruhsuz ve sert değil
Eldekilerle kıyaslamak doğru yolu göstermez
3-4 milyon yıllık ister

jon snow u alalım çok iyi defans yapar :P

De jonk la obi mikel birlikte gelsin pamuk gibi ortasahamiz var ancak düzelir.

Alabiliyorsak düşünmesinler hiç.Bizim ligin çok üstünde bir oyuncu.

Kusursuz bi oyuncu.. Bunu beğenmeyip kadroda lawal ı görürsek şaşırmayın.. Mikel hala belli değeri olan oyuncu..Sert, fizikli ve ve teknik..Messinin gol kralı olduğu u 20 de yıldızı parladı.
Ama sorun şu ki avrupanın her büyük takımı taktik değiştirdi..Demode oldu bu çapa tipi oyuncular.. Büyük takımlar artık klasik defansif çapa istemiyor pas yapablen koşup basabilen adam istiyolar.
Makalele ler diarra lar tarih oldu.. Artık Willian lar Modricler müllerler defans yapıyo.. BU iki yönlü oyunu oyanayamıyan sadece defans yapabilen rode ler mikeller artık bi alt grup takımlara gidiyolar ya da takımlarında yedekler..
Her ne olursa olsun Donk dan iyidir.. Ama alabileceğimizi sanmıyorum.. En az Donk ve üzeri biri lazım.

Geri
Üst Alt