# John Obi Mikel

Gectigimiz yazda , Cignac , Andre Ayew , Pato Mato deyip durduk gelen JPK ve Bilal Kisa. Bu transfer doneminde'de pek beklentim yok benim bosuna heveslenmiyelim

daily stare göre Obiyi almak için 6m pound ödeyecez. O parayi M'Vila veya Montolivoyu alsak daha mantikli oldugunu düsünüyorum tbfh

M villa Sandro Bradley Mikel bu standart üstü oyunculardan hangisi gelirse ok..

bende onu diyom. bu adamın sağlık sorunu falan yoksa bu yasta bize gelmez.

obi mikel daha gerceklesebilir gibi duruyor.

evet burda sürekli mvilla yazan görüyorum da,yani imkansız şuan almak,devre arası ya de jongu rodeyi falan kiralarız ya da sözleşmesi bitecek donk gibi ön libero alabiliriz öyle bonservis verip ön libero almak çok zor,eğer varsa paramız nampalys mendy'i alalım

evet burda sürekli mvilla yazan görüyorum da,yani imkansız şuan almak,devre arası ya de jongu rodeyi falan kiralarız ya da sözleşmesi bitecek donk gibi ön libero alabiliriz öyle bonservis verip ön libero almak çok zor,eğer varsa paramız nampalys mendy'i alalım

s.rode'yi opsiyonuyla birlikte kiralayabilsek mükemmel olurdu.

donk'un maliyeti zaten düsük, kacırılmamalı.

Neden imkansız olsun? 20m avro istecek değiller.

7-10m avro arası alınabilir

Mantıklı düşünün

s.rode'yi opsiyonuyla birlikte kiralayabilsek mükemmel olurdu.

donk'un maliyeti zaten düsük, kacırılmamalı.

Rode'yi kiralasalar bile lig disina vermezler hele hele Türkiye'ye hayatta vermezler. Rode'yi kiraliyorum deseler dolu Bundesliga takimi kapilarinin önünde yatar.

Bayern oyuncularini cogu zaman lig icinde kiraliyor adamlar göz önünde olsun diye. Son 5-6 senede bir tek Shaqiri vardi lig disina kiraladiklari onu da zaten satis opsiyonu ile yolladilar adam gitmek istiyordu mutlaka.

Sanırım en ciddi ilgilendiğimiz isim Mikel. İngiliz gazetelerinde 6M dolar ödeyeceğimiz ve anlaşmanın yakın olduğu söyleniyor. Bence daha iyi isimler alınabilir ama hayır da demem.

Geri
Üst Alt