John Wick: Chapter 5

Recep Buruk

꧁⎝ 𓆩༺🥰༻𓆪 ⎠꧂
Yönetici
Süper Moderatör
"John Wick 4"ün vizyona girmesinin ardından hayranlar bu filmin bir son olup olmadığını merak etmeye başladı. Filmin sonunda Keanu Reeves'in ikonik karakteri hayatını kaybetse de filmin gösterime girmesinden çok kısa bir süre sonra Lionsgate, beşinci John Wick'in geliştirme aşamasında olduğunu açıkladı.

Yönetmen Chad Stahelski de, geliştirme aşamasındaki spesifik bir projeye değinmeyerek bunun nihai bir son anlamına gelmediğini ve uygun bir hikaye buldukları taktirde beşinci filmle devam edeceklerini belirtmişti.

Stahelski daha sonra John Wick serisi için birden çok devam filmi planladığını da açıkladı ancak kritik nokta, Reeves ve ikisinin devam etmeye değecek kadar iyi bir hikaye bulmasıydı. Görünüşe göre o hikaye bulundu, çünkü DanielRPK'nın bildirdiğine göre (Hollywood Handle aracılığıyla) "John Wick 5"in çekimlerinin 2025'ta başlaması planlanıyor.

ilk film sonrası katıksız saçmalık diyarlarına doğru seyir haline geçmiş olan bir yapım

ilk film sonrası katıksız saçmalık diyarlarına doğru seyir haline geçmiş olan bir yapım
109521.gif

Wickini çıkardılar. Recep ivedik gibi gider 7 8 seriye

Çoğu seride hatta Star Wars'ta falan bile abi yeter artık b.kunu çıkardınız diyorum da bunda demem. Çok iyi karakter(ler), çok iyi kurgu, çok iyi aksiyon. Zaten film sektörü bitmiş halde bari bunu bu şekilde devam ettirebiliyorlarsa ettirsinler.

The Equalizer, John Wick, Bourne, Taken, The Mechanic suikastçi film serileri. Full aksiyon, hafif akıl oyunları.

Sıralama?
taha'cim selamlar ,

goreceli elbette ;

yeri ayridir ,
-the equalizer ; 1 ve 3 ( ozellikle 3.film , kismen bana godfather ve benzeri is filmlerde geciyormus hissi uyandirdi ) .
ki , bu durumu ,gecen detayli olarak film konusu ozelinde sevgili @Onur Adıbelli 'ye de deginmistim .
3'un begeneni de var tam tersi de. ( ilk 2de olan aksiyondan farkli bir geliskenler mevcut , 3 kanimca hibrid bir film salt aksiyon diyemem ) .

nacizane siralamam ;
-the qualizer 1
-john wick ; 1
-the qualizer 3
-bourne 1,2
-taken 1
-the mechanic .
bonus ; 1 ve 2. sirayla cekisir -> the man on fire .

bir dip not ; the equalizer 1 de <-> alina karakterine yardim etmesi kurtarmasi ile baslayan geliskenler. . .
( bu durum , bellek hissiyat olarak ^tarafima kismen bir kac ikonik filmi cagristirdi, taxi driver ,leon vs vs ) .

@Aras Şimşek , @Ata B. Oğuz , @Arif Doğan Karakaya

saygi ve selamlar .

taha'cim selamlar ,

goreceli elbette ;

yeri ayridir ,
-the equalizer ; 1 ve 3 ( ozellikle 3.film , kismen bana godfather ve benzeri is filmlerde geciyormus hissi uyandirdi ) .
ki , bu durumu ,gecen detayli olarak film konusu ozelinde sevgili @Onur Adıbelli 'ye de deginmistim .
3'un begeneni de var tam tersi de. ( ilk 2de olan aksiyondan farkli bir geliskenler mevcut , 3 kanimca hibrid bir film salt aksiyon diyemem ) .

nacizane siralamam ;
-the qualizer 1
-john wick ; 1
-the qualizer 3
-bourne 1,2
-taken 1
-the mechanic .
bonus ; 1 ve 2. sirayla cekisir -> the man on fire .

bir dip not ; the equalizer 1 de <-> alina karakterine yardim etmesi kurtarmasi ile baslayan geliskenler. . .
( bu durum , bellek hissiyat olarak ^tarafima kismen bir kac ikonik filmi cagristirdi, taxi driver ,leon vs vs ) .

@Aras Şimşek , @Ata B. Oğuz , @Arif Doğan Karakaya

saygi ve selamlar .
Wanted 👍👍👍👍👍

sevgili arif , aslinda superhero tandansli filmlere genelde mesafeliyimdir , - filmi , buyuk hayranlik duydugum morgan ustad hatrina izlemistim . kac puan verdigimi hatirlamiyorum malesef .

@Taha Karadeniz bourne ornegi dedin de ,
- aklima , yonetmen antoine fuqua nin - shooter filmi geldi . :hat:

saygi ve selamlar .

sevgili arif , aslinda superhero tandansli filmlere genelde mesafeliyimdir , - filmi , buyuk hayranlik duydugum morgan ustad hatrina izlemistim . kac puan verdigimi hatirlamiyorum malesef .

saygi ve selamlar .

Shooter da çok çok iyi filmdir hakikaten. Topçu'yu bir tık daha insan gibi yapsalarmış iyi olurmuş diye düşünmüştüm sadece ilk izlediğimde.
Jack Reacher'ın filmlerinde bu dozaj çok iyiydi. Tom Cruise JR fiziksel özelliklerini karşılamamasına rağmen iki filmi de severim. Ucu açık yerler olsa da iyidir.

Ne kadar cikarirlarsa cikarsinlar, cok guzel filmler.

saygi ve selamlar .
Hocam ben Angelina ablamin her filmini izlerim.

Geri
Üst Alt