John Wick: Chapter Two (10 Şubat 2017)

Ooo morfeyus da gelmiş. Çiksa da 5 kere izlesem.

Reis yeni köpek almış ama onu da patlatıyorlar herhalde hiç akıllanmayacak bunlar :red:

Açıkçası ilkini IMDB puanı ve yorumlara bakıp izledim ama beklediğimi bulamadım. Fena başlamıyor hatta katillerin buluştuğu mekan falan yaratıcı da sonrası silahı çek öldüre öldüre git.

{taptap}

C4DumkYWYAAamPC.jpg

Açıkçası ilkini IMDB puanı ve yorumlara bakıp izledim ama beklediğimi bulamadım. Fena başlamıyor hatta katillerin buluştuğu mekan falan yaratıcı da sonrası silahı çek öldüre öldüre git.

{taptap}
sonunda bu filmin başka bişey den ibaret olmadığını gören bir renktaş

Şuan sinemada izlenebilecek tek film zira mal mal filmler var bu ara. En son dag 2 güzeldi

Cuma günü vakit bulabilirsem gideceğim. Çoğunluk beğenmiş, bakalım nasıl olmuş.

sinemada keyifli oldu açıkcası netten indirip izlesem keyf almazdım da sinemada sarıyor bu tarz aksiyonlar

hikaye az fll bam güm o yüzden 1 kadar keyif vermedi ama john reis izlenir tabi ki her zaman

Taktik maktik yok bam bam bam :D

Aksiyon filmi özelinde değerlendirecek olursam puanım 7/10.

Keanu reisin tek ifadeli yüzü, suçluların kaldığı otel konsepti ve John wick in harika öldürme yetenekleri ile bir keanu hayranı olarak beni çokça tatmin etmiştir

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

keanu reeves e john wick karakteri yakıştı. üzerine oturdu diyelim. yüz ifadesi falan çok uymuş role. stollone nin kobra filminde ki karakteri ni de çok sevmiştim, nedense aklıma o geliyor keanuyu izlerken.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mafyada cok karizmatikti

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cuma günü, iş çıkışı gitmeyi düşünüyorum. Haftanın yoğun stresini atmış olurum hem.

Geri
Üst Alt