Joker (4 Ekim 2019)

aklimda tutarim rengo. filmi izledin mi.
yav bi arkadas gidelim izleyelim dedi sinamada ama para vermek istemiyorum hele film bok gibiyse.

Henüz ben de izlemedim ama yılın en iyi filmi diyorlar. Zaten uzun zamandır sağlam film izleyemiyoruz sinemada o yüzden ilk fırsatta gideceğim ben.

İbrahim Gençtürk filmi beğenmediğine göre filme gidebilirim. Demek ki muhteşem bir film.
b9ffc93168e556467c6a7efa52f573a4.jpg

Filmden yeni çıktım. Karakter gelişiminin çok güzel işlendiği bir film olmuş. Joaquin Phoenix canlandırdığı karakteri çok güzel içselleştirmiş. Senaryo ve hikaye bana biraz Taxi Driver filmini anımsattı. Herkesin izlemesini tavsiye ediyorum. 8/10

Filmden yeni çıktım. Karakter gelişiminin çok güzel işlendiği bir film olmuş. Joaquin Phoenix canlandırdığı karakteri çok güzel içselleştirmiş. Senaryo ve hikaye bana biraz Taxi Driver filmini anımsattı. Herkesin izlemesini tavsiye ediyorum. 8/10

rengo bende bu aksam gidiyorum bakalim

Film çok iyi bu arada

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ait olduğu dünyadan nefret eden insanın psikolojisini çok iyi abartarak anlatmışlar. Son bölümde kendi destekçilerinin ayağa kaldırması ve dans etmesi nefis bir sondu.

Moderatör tarafında düzenlendi:
ait olduğu dünyadan nefret eden insanın psikolojisini çok iyi abartarak anlatmışlar. Son bölümde kendi destekçilerinin ayağa kaldırması ve dans etmesi nefis bir sondu.

Spoiler diye bir şey var biliyorsun değil mi?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt