Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.082
- 14.985
- 1.728
9-10 brüt maas ve brüt 15 milyon imza parasi istiyormus. Yani 5-5,5 civari net maas ve 8 imza.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Isak'ı satarsa Newcastle alır9-10 brüt maas ve brüt 15 milyon imza parasi istiyormus. Yani 5-5,5 civari net maas ve 8 imza.
Bu konu özelinde Alper admin beni aramadı ve tesekkür etmedi.
-Hiç mi?
Hiç.. yıllarca emek verdim gsc formasini terlettim ama vefa bir semt adıymış.
-Bakalım Alper admin bu iddialara karsı ne cevap verecek.
Osimhen'den vazgecmek lazim boyle bir durumda, zaten Osimhen'in parasi tamamen bizim cepten cikmayacak oyle bir durumda sponsorlar bir kismini ustlenecekmis.65 milyon osimhenin bonservis parasi verebiliyorsak buna 15-20 milyon imza parasi verir alirim
5-10 sene önceki Juventus gibi bu sefer de Napoli piyasada sağlam serbest oyuncu pek bırakmayacak gibi. Onlarla kapışmamız namümkün.
Seçim derken şehirden ziyade kulüp abi ya. Napoli şu an en gözde kulüplerden malum.milanoyu filan anlıyorum da istanbul yerine napoli seçmek de ne bileyim
Brüt değil net dahi olsa fener rahat alır9-10 brüt maas ve brüt 15 milyon imza parasi istiyormus. Yani 5-5,5 civari net maas ve 8 imza.
Osimen olmazsa kimi almamız gerektiğini yazsin.Dogrumu siizce
Osimen olmazsa kimi almamız gerektiğini yazsin.
Morata gitti dostum morata yok. Icardi ve osimen/başka biri olacak.Kimseyi ..Zaten elimizde İcardi ve Morata var Osi olmuyorsa gidip de saga sola yillik 10 maas baymaya luzum yok..
Bu parayi 10 no ve sag beke basalim hatta baris giderse 1 kanat daha alalim.. Sane de geldi Osimhene bagli sistemden cikip adam gibi topumuzu oynayalim emin ol İcardi de Morata da hangisi oynarsa 20den asagi atmaz..
Tabi Osi de gelirse balli kaymak olur bizim icin