Jorge Jesus: "Bugünden itibaren Fenerbahçe'nin teknik direktörü değilim"

cidden üzüldüm keşke kalsaydı dede,yabancı hocayla basarı şansları zerre yok

yalı koç baskanım yine yabancı getirir umarım

Büyük maçlarda saçmalasa da iyi hocaydı bence.Şu kadrodan 1 tr kupası,1 lig 2.liği,1 avrupa ligi grup liderliği çıkarması büyük başarı

Sergen iki haftada yalı çocuğu ile papaz olur. Olmasa da bir halt edemez.

Sergen mi kurtaracak bu çöp camiayı?
Ben bize en ters gelebilecek rakip diye sergeni görüyorum adı geçenlerden .

Sergen yerine jesusun kalmasını tercih ederdim onun dışında adı geçenlerin bir + yazması muhtemel gelmedi bana.

Sonuç olarak kendi göbek bağımızı kendimiz keseriz tabiki kim rakip olursa olsun.

Jorge Jesus: "Pişmanlık değil ama keşke olmasaydı dediğim şey var: Üç tane alışık olmadığımız durum yaşandı, bir sezonda 3 hazırlık dönemi geçirmiş olduk. Sezon başı, Dünya Kupası arası ve ülkede yaşanan üzücü deprem nedeniyle lige verilen ara... Bu kadar verilen ara, çok fazla şeyi değiştirir tabii ki. Ligin sportif gerçekliğini de etkiledi bu. Birçok maç sahada oynanmadan kazanıldı. Yaptığım şeylere baktığımda bir şeyleri farklı yapar mıyım diye düşündüğümde evet, belki birkaç şeyi farklı yapabilirdim ama yaptığım çoğu şeyin aynısını yapardım diye düşünüyorum. Hiçbirimiz mükemmel değiliz, ben de değilim."

Ben bize en ters gelebilecek rakip diye sergeni görüyorum adı geçenlerden .

Sergen yerine jesusun kalmasını tercih ederdim onun dışında adı geçenlerin bir + yazması muhtemel gelmedi bana.

Sonuç olarak kendi göbek bağımızı kendimiz keseriz tabiki kim rakip olursa olsun.
Sergen'li bjk'yi zorla şampiyon ettiler. Bizde iyi değildik ama adil yonetimler olsa yine bir kaç puan üstlerinde şampiyon olurduk. Ayrıca gördüğümüz kadarıyla Sergen çok ters bir tip. Bir kaç puan kaybına bakar o iş. Ne Sergen fb'yi sever, ne fb sergen'i. Çabuk çatlar o ilişki.

Sergen'li bjk'yi zorla şampiyon ettiler. Bizde iyi değildik ama adil yonetimler olsa yine bir kaç puan üstlerinde şampiyon olurduk. Ayrıca gördüğümüz kadarıyla Sergen çok ters bir tip. Bir kaç puan kaybına bakar o iş. Ne Sergen fb'yi sever, ne fb sergen'i. Çabuk çatlar o ilişki.
Umarım senin dediğin gibi olur ama zorlama ve ittirme artarak devam ediyor rakibimiz her kimse maalesef.

FB adına olumsuz bir gelişme olduğu kanaatindeyim.

25 tane penaltı kullanıp yine 8 puan fark yedi. tüm büyük maçlarda ağır zıçtı. oynattığı oyun anadolu takımlarına -hem oyuncu hem hocaları kalitesiz oldukları için- ters gelebiliyordu, biraz işi bilen hocası olan anadolu takımları zaten kköy'de dahi 3 atıyordu zurnaya.

iso'nun 15 maç seri yapmış takımını dağıtıp birsürü sıradan oyuncuyu çuvalla paraya transfer etti. arkasında enkaz bıraktı.

teşekkürler reis. bakalım senden sonra kim gelecek :d

Iyi oldu iyi, beyni eksikti inatciydi ama basimiza bela cikarma ihtimali de vardi. Siradaki gelsinnn. Devam eeeet

Geri
Üst Alt