Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.438
- 35.400
- 3.758
cidden üzüldüm keşke kalsaydı dede,yabancı hocayla basarı şansları zerre yok
yalı koç baskanım yine yabancı getirir umarım
yalı koç baskanım yine yabancı getirir umarım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sergen iki haftada yalı çocuğu ile papaz olur. Olmasa da bir halt edemez.Sergen gelmezse gidişine sevinirim.
İyi söğüşledi feneri , İsmail kartala göre bi -40 milyon € falan yazdırdı maddi olarak.
kadroyu kuran kendisiBüyük maçlarda saçmalasa da iyi hocaydı bence.Şu kadrodan 1 tr kupası,1 lig 2.liği,1 avrupa ligi grup liderliği çıkarması büyük başarı
kadroyu kuran kendisi
Ben bize en ters gelebilecek rakip diye sergeni görüyorum adı geçenlerden .Sergen iki haftada yalı çocuğu ile papaz olur. Olmasa da bir halt edemez.
Sergen mi kurtaracak bu çöp camiayı?
Sergen'li bjk'yi zorla şampiyon ettiler. Bizde iyi değildik ama adil yonetimler olsa yine bir kaç puan üstlerinde şampiyon olurduk. Ayrıca gördüğümüz kadarıyla Sergen çok ters bir tip. Bir kaç puan kaybına bakar o iş. Ne Sergen fb'yi sever, ne fb sergen'i. Çabuk çatlar o ilişki.Ben bize en ters gelebilecek rakip diye sergeni görüyorum adı geçenlerden .
Sergen yerine jesusun kalmasını tercih ederdim onun dışında adı geçenlerin bir + yazması muhtemel gelmedi bana.
Sonuç olarak kendi göbek bağımızı kendimiz keseriz tabiki kim rakip olursa olsun.
Umarım senin dediğin gibi olur ama zorlama ve ittirme artarak devam ediyor rakibimiz her kimse maalesef.Sergen'li bjk'yi zorla şampiyon ettiler. Bizde iyi değildik ama adil yonetimler olsa yine bir kaç puan üstlerinde şampiyon olurduk. Ayrıca gördüğümüz kadarıyla Sergen çok ters bir tip. Bir kaç puan kaybına bakar o iş. Ne Sergen fb'yi sever, ne fb sergen'i. Çabuk çatlar o ilişki.