Jorge Jesus, Fenerbahçe’den Kaçıyor!

Bizim harikalar yaratmadığımız bir sezonda şampiyon olurdu. Ama 1 sezonluk hocaya bu kadar teslimiyet yanlış. Yapılan transferler çok baş ağrıtacak. Benim derdim mi değil ama rekabet olacaksa fenerle olsun isterim. Bizi daha çok geliştireceğine inanıyorum bu durumun.

Bu hafta önce sevillaya sonra da ankaragücüne yenilip kendi kovdurur. 3 haftaya da ali seçim kararı alır genel kurulda.

Aslında gayet başarılı sıkıntı şu aldırdığı oyuncular gerçekten çöp.
Takımı sırtalayan oyuncularda geçen sezon ki oyuncular aldırdığı oyunculardan pek verim alamadı ve bu oyuncularda genc felan değil

Aslında gayet başarılı sıkıntı şu aldırdığı oyuncular gerçekten çöp.
Takımı sırtalayan oyuncularda geçen sezon ki oyuncular aldırdığı oyunculardan pek verim alamadı ve bu oyuncularda genc felan değil
Fenerin asıl sorunu yönetilememek 5 yıldır. Jesus yabancı dil bilmiyor diye sırf portekizce konuşan bir araba adamı 3+ yıl bağlıyorsun, teknik direktörün sözleşmesi 1 yıl. Gittiği an taca çıkarsın.

yalnız kaçmazsa konu elimizde patlar.

bence çokta heveslenmemek lazım. ali koç 3 yıllık bir sözleşme ile hepimize sürpriz yapabilir

Jorge Jesus, Brezilya Milli Takım teknik direktörlüğü için Fenerbahçe'de kazandığı maaşın (7 milyon Euro) aynısını talep edecek. [O Futbolero - Tomas Porto]

1679047782841.webp

Brezilya federasyon başkanı da koçgillerden galiba

Hani 3 milyondu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt