Jorge Jesus: "Galatasaray neden bizden önce oynuyor? Sırayla olması gerekiyor"

Bunu gördükten sonra ülkemizde ne güzel ismail kartallar gibi insanlar varmış diye dua ediyorum

İlk yarıda hakeme neden tepki gösterdiniz?

Jorge Jesus: "Hakeme saha içinde anti oyun diye adlandırdığım davranışların olduğunu söyledim. Oyun çok duruyordu, rakip çok zaman geçiriyordu. Bu tarz davranışlar modern futbolda yok ve olmamalı. Ankaragücü iyi oynadı, bunu göz ardı etmiyorum ama hakeme çok vakit geçtiğini söyledim. İlk yarıya 2 dakika eklendi ama bence 2. yarıda olduğu gibi 8-9 dakika eklenmeliydi." (AA)

1681592414501.png

Hani sadece futbol konuşurdun sen ?

Boş boş muhabbet yapmışsın bok gibi oynuyoruz ama hakemler bize niye sürekli penaltı veriyor. Türk futbolunda anlamadığım sikeli ve şaibeli şeyler oluyor desene. Kariyerinde bunun yarısı kadar penaltı kazandığım sezon olmadı desene hıyar hıyar beyanatlar bunlar

Hahaha modern futbol diyor 30 yıl önce oynanan taktikleri sahaya yansıtıyor. Beden egitimi hocasi

Ne fark ediyor arsız köpek? Öyle de böyle de haksız penaltılarla kazanacaksınız nasıl olsa. Arsız haysiyetsiz bunak köpek.

Kes onun bunun evladı.

Lan bunak herif, önce oynasan nolacak sonra oynasan ne. Boş beleş penaltılarla seni yarışta tutuyorlar sende kendini bir halt zannediyorsun pislik liginde

Şampiyon olamamanın yolunu yapıyor yok taraftar inanmadı yok Galatasaray bizden önce oynadı strese girdik yok hakemler yok şöyle yok böyle bahaneleri sıralayacak kendine suç bulmamak için ama işin aslı hoca falan değil bu adam

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biz seninle samiyende oynıycaz. 3lü çıkta gör ebenin örekesini.

Fenerbahçe hep önce oynasa, bu sefer "neden hep önce biz oynuyoruz" diyecekti.

Amaç üzüm yemek değil.

O da peşte, Bu da peşte yani.

Geri
Üst Alt