Jorge Jesus > Guardiola, Rodgers, Klopp

Adamı beğenmiyenler olmuş Avrupa liginde 2 sene önce yarı final geçen sene final bu sene final?Liglerinde nolursa olsun bir Porto gerçeği var ve geçen sene son anda kaçırdılar şampiyonluğu Lucescu olmazsa bu tür adamları getirmekte yarar var Guardiola Mourinho gibi hocalar kaliteli ama büyük takım dışında şu aşamada iş yapamazlar teknik direktör kararımızı doğru 1 senelik değil yapılanarak 5-10 sene nin takımını kurmamız gerekir.

Porto'da 100 kiloluk Queresma oynuyor.Porto'da bu sene hiç iş yok.Kadrolarında bir Martinez bir de Mangala var.

AL desen geçen sene FB bile yarıfinal oynadı.Plzen,BATE gibi takımları yenince büyük takım mı olunuyor.Mourinho büyük takımlar dışında iş yapamaz demişsin ama Mourinho futbola RM tdsi olarak başlamadı.Adam tırnaklarıyla kazıyarak geldi buraya kadar.Aynı şekilde Klopp'da.Guardiola için aynı şey geçerli değil.

Kendisini bir gün mutlaka Real Madrid'de göreceğiz diye bir kehanette bulunayım.

Porto'da 100 kiloluk Queresma oynuyor.Porto'da bu sene hiç iş yok.Kadrolarında bir Martinez bir de Mangala var.

AL desen geçen sene FB bile yarıfinal oynadı.Plzen,BATE gibi takımları yenince büyük takım mı olunuyor.Mourinho büyük takımlar dışında iş yapamaz demişsin ama Mourinho futbola RM tdsi olarak başlamadı.Adam tırnaklarıyla kazıyarak geldi buraya kadar.Aynı şekilde Klopp'da.Guardiola için aynı şey geçerli değil.
Mourinho Porto teknik direktör ü oldugu zamanlar kadroları çok iyiydi ve ondan sonrasında hep büyük takımlarda çalıştı kötü TD.demedim zaten Dünyanın en iyisi bizim için uygun TD.olarak Jorge Jesus dedim.Avrupa liginde yarı final oynuyan takım başarılıdır demedim ilk sene yarı final sonraki 2 sene final dedim ve elediği takımda Juventus ligde şampiyonlar doğru düzgün takım değil dediğin Portodan alamıyacağımız şuanda 5-6 tane futbolcu var hayal aleminde gezmenin anlamı yok 100 kiloluk Quaresma yaramıyabilir ama Porto nun adı yeter.

Mourinho Porto teknik direktör ü oldugu zamanlar kadroları çok iyiydi ve ondan sonrasında hep büyük takımlarda çalıştı kötü TD.demedim zaten Dünyanın en iyisi bizim için uygun TD.olarak Jorge Jesus dedim.Avrupa liginde yarı final oynuyan takım başarılıdır demedim ilk sene yarı final sonraki 2 sene final dedim ve elediği takımda Juventus ligde şampiyonlar doğru düzgün takım değil dediğin Portodan alamıyacağımız şuanda 5-6 tane futbolcu var hayal aleminde gezmenin anlamı yok 100 kiloluk Quaresma yaramıyabilir ama Porto nun adı yeter.

Bu sene Porto'yu harbiden hiç izlememişsin.Porto büyük ihtimalle bu sene kadroya neşteri vuracak ve sene sonu oyuncuların çoğu yolcu.İstediğimiz adamı alabiliriz oradan.James,Joao,Hulk falan yok artık Porto'da.

Ayrıca 2004 Porto'sunda yıldız oyuncu yoktu.Porto kupayı aldıktan sonra yıldız oldular.Mesela Carvalho

Klopp baska bir boyut bence Emir.

I am the one who knocks!

Başlık biraz iddialı ama, gerçek şu ki Benfica ile kimyası uyuştu. Gelecek sene CL'de çok daha iyi işler yapacaklarını düşünüyorum.

Onlardan daha iyi hoca olduğu tartışılır ancak bu sene iyi işler yaptı.

Şuan yılın hocası kesinlikle şöyle sıralanır heralde Diego Simeone > Ancelotti > Jorge Jesusu derim Diego Simeone her sene en iyi oyuncularını satıp bu sene Atletico pert olur dedirtip aldığı isimsiz oyuncularla dahada iyi olan bir kadro kuruyor resmen fabrika gibi Atletico 40m € adam alsa bile öteki sene 60m € 'ya satabiliyor bence bu çok büyük bir başarıdır daha zarar ettikleri oyuncu yok heralde.

Yalnız şunu da unutmamak lazım, evet çok güzel, göze hoş gelen, organize bi top oynuyorlar ve çok kaliteli gençler çıkarıyorlar ama iki senedir bu takım Celtic, Olympiakos gibi CL için orta karar sayılabilecek takımlarını geçemeyerek Al'ye devam ediyor hem de 2. ve 1. torbalardan katılmalarına rağmen.

Şu bi gerçek ki bu adamın başındaki Benfica'nın oynadığı futbol 2 senedir harbiden müthiş,kupa aldırıp-aldırmaması hiç önemli değil yeter ki böyle oynasın tuttuğum takım,bizim takım zaten kupa takımı şöyle bi hoca gelsede futbol açlığımızı giderse keşkee.

Bu sene Porto'yu harbiden hiç izlememişsin.Porto büyük ihtimalle bu sene kadroya neşteri vuracak ve sene sonu oyuncuların çoğu yolcu.İstediğimiz adamı alabiliriz oradan.James,Joao,Hulk falan yok artık Porto'da.

Ayrıca 2004 Porto'sunda yıldız oyuncu yoktu.Porto kupayı aldıktan sonra yıldız oldular.Mesela Carvalho
Bu seneki Porto yu çok izledim iyi bir takım olamıyabilirler ama iyi oyuncuları var Quintero yu bizim takıma isterim bu sene fazla oynamadı bekleneni veremedi ama bence ok yetenekli senin saydıgın oyuncuların yanında Danilo Alex Sandro Defour gibi oyuncuları var geçen seneki kadrolarına göre kötüler ama yinede Napoli gibi bir takımıda elediler.2004 deki Porto yıldız değillerdi ama hepsi sonradan yıldız oldular anlatmak istediğimde zaten Mourinho hep kaliteli futbolcularla beraberdi bizdeki yabancı kuralını düşünürsek Lucescu Jorge jesus gibi antrenörler daha uygun anlamında düşüncemi belirttim zaten yoksa Benfica kadro olarakda güç olarakda bence PSG nin yarısı etmez ama hocalarının yaptıgı basarıyı Türkiyede Fener ya da Beşiktaş ın başında yapmıs olsa 1 sene yarı final sonra 2 sene final o takımı dünyanın en iyi takımı ilan ederlerdi bunun için bu tarz hocaları istiyorum.

Kloop'a ciddi haksızlık olmuş.

Rakibinin olmadığı bir ligde şampiyon oldular bu sene ve bizim bile Cl 2.turu tercih ettiğimiz Uefa'da final oynuyorlar ki Avrupa'nın 2. Sınıf takımlarını eleyerek geldiler bu noktaya.

O kadro ile Cl'de 2.turu göremeyen hoca nasıl Kloop'tan iyi olur merak ediyorum.

Finale çıkmayı hak ettiklerini dile getiren deneyimli çalıştırıcı, "Finale çıkarak tarih yazdık. Adilce kazandık. İlk ayak maçında da biliyorduk ki Fenerbahçe'den daha iyi bir takımız. Fenerbahçe'yi eleyebileceğimiz konusunda kendimizden emindik" ifadelerini kullandı.

"Newcastle ve Leverkusen daha güçlüydü"

Kendinden emin konuşmalarını sürdüren Jesus, "Newcastle ve Bayer Leverkusen bu takımdan daha güçlüydü. Şu anda çok kuvvetliyiz ve rakibin elinde çok silah yoktu. Biz daha iyi bir takımız. Soyunma odasında oyuncuların kendilerine güvenmeleri gerektiğini ve gol atacağımızı söyledim" diye konuştu.

Bu da gönlümüzde taht kuran bi açıklamaydı doğrusu.

Geri
Üst Alt