jorge jesus

FmBPqnuXoAEB8At
ancientaliens.png

Ortasahayı ve ofansı kalabalık tutup Anadolu takımlarına karşı oynadığı top ve bol gollü galibiyetler taraftarın hoşuna gitse de büyük ve büyükümsü (bjk) maçlarda yalpalıyor. Gene de boş adam değil bence. Allah yolunu da bahtını da kapalı etsin, en güzel günü dünkü gibi olsun fbde kaldığı sürece.

Son cümlede az kalsın karambole dua ediyorduk herife.

TS, BJK, GS maçlarının tamamında 0 gol 0 galibiyet.

Bir IBB maçı var bir nevi büyük maç olarak sayabilecekleri zar zor ıkına ıkına aldıkları.

Derbi kazanamadan şampiyon olamazsın.

tam bir dahi bu adam gerçekten gustavo denen tank ile ofsayt taktiği yaptırıyor gerçekten takdir ediyorum

Bu adamın yaptığını Tudor yapıyordu zaten.

Anadolu takımlarına karşı iç sahada bol gollü galibiyetler, büyük maçlarda takımı yok.

Tudor ne büyük adammış meğersem.

Bu adamın yaptığını Tudor yapıyordu zaten.

Anadolu takımlarına karşı iç sahada bol gollü galibiyetler, büyük maçlarda takımı yok.

Tudor ne büyük adammış meğersem.

Garabet herifin teki burada hala dune kadar savunuyorlardi... Hafizalarina hakaret etmek istemiyorum kimsenin ama kismen coskulu futbol oynatti diye sacma sapan isler yapan adamin ovulmesine katlanamiyorum. Birde cacik aciklama yapardi boyle piskin piskin en nefret ettigim hoca tipi. Once kendini bir ispat et sonra o firsati sana verirler.

berkan'ın icardi'ye attığı pas gol olsa çok ciddi tepkiler alacaktı.

dikkat edin icardi bomboş defans hattı tuzak deniyor orada bile, şanslı ki top bir tık öne gitti zira altay eleştirilse de maç boyu hep doğru çıkışlarla çok golü de en başta engelledi.

konya maçını izleyen fener'e nasıl oynanması gerektiğini anlar dedik zaten ama anadolu takımları bu konuda korkak.

berkan'ın icardi'ye attığı pas gol olsa çok ciddi tepkiler alacaktı.

dikkat edin icardi bomboş defans hattı tuzak deniyor orada bile, şanslı ki top bir tık öne gitti zira altay eleştirilse de maç boyu hep doğru çıkışlarla çok golü de en başta engelledi.

konya maçını izleyen fener'e nasıl oynanması gerektiğini anlar dedik zaten ama anadolu takımları bu konuda korkak.
İlk Ümraniye göstermişti Jesusballın zaaflarını. Sezon başı diye diğer kulüpler çok dikkat etmedi herhalde.

Ümraniye yine 3 tane atar Fbye 2 hafta sonra.

İlk Ümraniye göstermişti Jesusballın zaaflarını. Sezon başı diye diğer kulüpler çok dikkat etmedi herhalde.

Ümraniye yine 3 tane atar Fbye 2 hafta sonra.
bir daha o günkü gibi oynamadılar.

o oyuna devam etseler çoktan havlu atmışlardı.

daha geride kuruyorlar defansı şu an.

bir daha o günkü gibi oynamadılar.

o oyuna devam etseler çoktan havlu atmışlardı.

daha geride kuruyorlar defansı şu an.
Rennese de öyle oynadılar sanki. Çok önde kurdular. Rennesteki siyahi cengaverlerin mental yönleri kuvvetli olsa o iki maç da çok farklı biterdi.

Lakin önde de kursalar geride de kursalar, değerlendirebilene Szalainin arkası şenlik

Rennese de öyle oynadılar sanki. Çok önde kurdular. Rennesteki siyahi cengaverlerin mental yönleri kuvvetli olsa o iki maç da çok farklı biterdi.

Lakin önde de kursalar geride de kursalar, değerlendirebilene Szalainin arkası şenlik
Szalai'nin ne mal olduğunu Vitor anlamış anında kesmişti. Rezalet bir stoper kesicilik özelinde.

Solak ve sevecen diye adam sanıyorlar, maçta da Kerem'e basıp bir şey yapmadım diyor gavat.

Szalai'nin ne mal olduğunu Vitor anlamış anında kesmişti. Rezalet bir stoper kesicilik özelinde.

Solak ve sevecen diye adam sanıyorlar, maçta da Kerem'e basıp bir şey yapmadım diyor gavat.
Sözde 30 milyona chelsea gidecekti sakatlanmasın diye chelsea oynamasına izin vermiyordu😆

Altyayı Serdarı yuhlayan fb seyircisinin Szalaiye ses çıkarmamasını ibretle izliyorum. Devam böyle

Geri
Üst Alt