jorge jesus

Portekiz'de oynadığı kadroların çeyreği kalitesinde bir kadroyla oynuyor ,iyi hoca lakin ruh hali çok sıkıntılı aynen sahibi gibi şu ana kadar rahat fiksturun ekmeğini yediler
Tokezledigi an yalı Koç'un tepkilerini görün bakın canlı yayinda

fbye yıllardır çok gülüyoruz ya, hepsinin toplamı kadar komik olacak bence bu işin sonu :asd:

dayı ülkenin olayını çözmüş, değme futbol ustasının yıllardır yapamadığını yapıp fuleli oyuncularla baskıyla harcıyor ligi. yarın iş ciddiye binince öküz gibi kapanacak anadolu takımlarını, kendisinden kaliteli büyük takımları nasıl açacak bilmiyorum ama bu kafayla hakem ittirmesiyle de yeni bi sergen yalçın mucizesi yaratabilir. avrupa'da büyük ihtimal folloş olur tabi bu sistem ve oyuncu kalitesiyle. zaten rennesli mal altıpastan topu altay'ın üstüne vurmasa büyük ihtimal maç 5'e giderdi ama gitse de çok umrunda olmazdı. 6 aydır sığınakta yaşayan heriflerin takımına 2 maçta derdest olduktan sonra rakip teknik direktörü boklayıp hüloo diye arkasından koşturabileceği bi kitle var arkasında. ülkedeki başarıyı yeterli görmüş ona göre de bişeyler oynatıyor. farioli gibi zibille hoca varken sonuca muvaffak olması da çok sürpriz olmaz.

Koyunun olmadığı yerde keçi abdurrahman çelebi olurmuş
Adam defansı ağır takıma uzun oynatıyor, pasla çıkma takıntısı olana pres, topu kapan bodoslama kaleye gidiyor, kaparken de bodoslama giriyorlar, hakem de oyna devam derse tamam işte
Ama hepsinde arkası yayla gibi, bir tane bir tane de isabetli uzun pas adamı olan her takım rahatça puan alır
Tek takdirlik yanı bu kadar mal takım/hoca olan ligde ekstra birşey yapmasına gerek olmadığını anlamış, bodoslama oynatıyor takımı

Ülkene dön ihtiyar

ülkene dön biz nisanda şampiyonluk kupanı kargolarız mı?
26450.jpg

Hocaların hocası. Didi etkisi yapacaktır. Parreira ve Zico örnekleri de sabit. Fener'de lusophone ekolü tutuyor.

Iyi hoca ama bugun sinifta kaldi

Simdiye kadar oynadiklari maclarda rakipleri jesus’un istedigi gibi oynadilar özelikle alanya ve kayseri

Zorlu maclarda özelikle deplasmanlarda sorun yasadigini görmüs olduk

Ofsayt taktigi sonunu getirecektir cünkü gün gectikce rakipler tamamen buna odaklanacaklar ve ilerleyen haftalarda saglam bir tokat yiyecektir

Ben sussam sonuçlar konuşuyor. Birileri gördüklerini aktarmak zorunda.
Ne sonucu? Bu hafta Karagümrük'ü yenseler bile bizle aynı puanda olacaklar. Üstelik 2 deplasman fazla oynamamıza rağmen. Didi, Parreira ve Zico gibi Brezilyalı örneklere gideceğine vatandaşı Vitor'u niye örnek vermiyorsun?

Ne sonucu? Bu hafta Karagümrük'ü yenseler bile bizle aynı puanda olacaklar. Üstelik 2 deplasman fazla oynamamıza rağmen. Didi, Parreira ve Zico gibi Brezilyalı örneklere gideceğine vatandaşı Vitor'u niye örnek vermiyorsun?
Derbi deplasmanında oyunun büyük bölümünde üstün kalıp istedikleri sonucu aldılar daha ne olsun. TS deplasmanını derbi sayıyorsan ayrı elbette.

Derbi deplasmanında oyunun büyük bölümünde üstün kalıp istedikleri sonucu aldılar daha ne olsun. TS deplasmanını derbi sayıyorsan ayrı elbette.
İstedikler sonucu aldılar ama büyük bölümde üstün oynadıklarına katılmıyorum. 10 dakika daha olsa maçı vereceklerdi çünkü.

Ayrıca Ts deplasmanını niye derbi saymayacakmışız? Fb'nin Ts'nin yeni stadında 1 galibiyet 4 mağlubiyet 1 beraberliği var. Kolay deplasman değil.

TS maçı derbi değil de TS dediğin takım da son şampiyon değil mi?

Bjk'nin en iyi iki oyuncusu yoktu biri son 20 dakika oyuna girdi maçın şekli değişti. Ben bizim takımı da beğenmiyorum da fb ne oynamış bu akşam onu anlamadım.

İstedikler sonucu aldılar ama büyük bölümde üstün oynadıklarına katılmıyorum. 10 dakika daha olsa maçı vereceklerdi çünkü.

Ayrıca Ts deplasmanını niye derbi saymayacakmışız? Fb'nin Ts'nin yeni stadında 1 galibiyet 4 mağlubiyet 1 beraberliği var. Kolay deplasman değil.
Fener için TS, Bjk için de Bursa maçları farklıdır. Bizim için de Rize eklenebilir bunlara, yakın tarihte yaşananlar düşünülünce. Yani bence biz Bjk deplasmanında şu şekil oynayamayız.

Maç son anlarda Bjk'ye döner gibi oldu ama yine oyun üstünlüğünden ziyade kenar ortası organizasyonlarıyla geldi pozisyonlar.

Bunun dışında ilk yarı ortadaydı ama Fb bir tık öndeydi. Ghezzal-Gedson girene kadar ise ikinci yarı Fener çok rahat ve hakimdi. Beşiktaş deplasmanında bundan çok daha iyisi de şu kadroyla mümkün değil zaten Fener adına.

fbnin pozisyonu mu var yaw allah aşkına

maçların çoğunu içerde oynadılar, dışarda 3 maçta bi kasımpaşayı yendiler

diğer 2sinde de gol bile atamayıp bi bok yapamadılar ilerde.

görecez fenerini.

Geri
Üst Alt