jorge jesus

bu adama beden hocası falan diyecek adamı bu forum barındırmaz. son 20 yılda avrupanın en iyi hocalarından biri %100 kimse şeyapmasın şimdi
En ünlü Benfica forumunda beden hocasından daha alaycı ifadeler kullanılıyor Jesus hakkında. Jesus'u gönderip çıkışa geçti adamlar. Geçen sezon yarı final oynadılar CL'de. Bu sezon da hiç yenilmediler diye biliyorum.

2022-10-03.png

Herhalde şu tarzda 100'den fazla yorum okumuşumdur.

En ünlü Benfica forumunda beden hocasından daha alaycı ifadeler kullanılıyor Jesus hakkında. Jesus'u gönderip çıkışa geçti adamlar. Geçen sezon yarı final oynadılar CL'de. Bu sezon da hiç yenilmediler diye biliyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 179778

Evet oranın FT'si zaten adam. Düşünsene FT üçüncü döneminden sonra bir ara Bjk hocalığı falan da yapıp akabinde bize gelse ve geçtiğimiz sezon gibi bir sezondan sonra gitse burada neler denirdi kendisine. Ki Terim'in bize bir hainliği olmamasına rağmen neler söyleniyor. Tüm ülke adamdan nefret ediyor ama zaten tüm İtalya da Lippi'den nefret eder. Meyve veren ağaç taşlanır.

Ekli dosyayı görüntüle 179778

olabilir rtas bayern de pepi gonderip cl aldi
benfica-jesus iliskisi uzun iliski inisli cikisli cok sey yaşadılar

Evet oranın FT'si zaten adam. Düşünsene FT üçüncü döneminden sonra bir ara Bjk hocalığı falan da yapıp akabinde bize gelse ve geçtiğimiz sezon gibi bir sezondan sonra gitse burada neler denirdi kendisine. Ki Terim'in bize bir hainliği olmamasına rağmen neler söyleniyor. Tüm ülke adamdan nefret ediyor ama zaten tüm İtalya da Lippi'den nefret eder. Meyve veren ağaç taşlanır.
ama jesus sporting taraftarı ve eski takimi. ft ile benzerligi sadece basari bazinda olabilir oranin ftsi olmasi icin benfica taraftari olmali yazinin devamindakiler acisindan, eklemek istedim

Derbi deplasmanında oyunun büyük bölümünde üstün kalıp istedikleri sonucu aldılar daha ne olsun. TS deplasmanını derbi sayıyorsan ayrı elbette.
Yapma allasen, ne olursa olsun gecen sezonun sampiyon takimi bu. En azindan birlikte oynama aliskanligi olan bir takima karsi deplasman atlattik ki bence kazanmaliydikta. Ne olursa olsun her donem Trabzon deplasmani zor olmustur. Ben oyle gule oynaya gittimiz bir sezon hatirlamiyorum belki 98-2000'lerde bir iki mactir.

Fener’in oynadigi 3 zorlu macta yani adanademir,konya ve bjk maclarinda 1 galibiyet 1 beraberlik ve 1 maglubiyeti var yani 4 puan cikarmis

Bizim ise trabzon,konya ve adanademir maclarindan 1 galibiyet ve 2 beraberligimiz var 5 puan cikarmisiz

Ayrica puan durumu da ortada

Yani abartili yorum yapmaya gerek yok jesus iyi hoca evet ama daha fazlasi degil simdilik

Valla her zamanki fener balindan baska fazla degisen bir sey yok.
Pozisyon yokken rakibin hatasiyla veya balla one gectikleri pozisyon var. Bizde ayni bal olsa Oliveria'nin en az 5 golu daha vardi.
Umraniye puan kaybi - Kasimpasa
Konya puan kaybi - Evinde Kayseri
Bjk puan kaybi - evinde gumruk

Yapsinlar bizim gibi Konya - Adana gorelim.
Daha Bjk Basak back to back mac yapacagiz. Allah korusun bjk'ye puan kaybetsek sonraki Basak macinda da puan kaybetme ihtimalimiz var. Fikstur bakimindan da ballilar.

en azından oyuncular üzerinde olumlu bir etkisi var adamın
emre mora bakın Batshuayi ye bakın crespo zayts bunlar geçen sene çöptü ilk maçında defanstaki 2 numaraları berbattı şimdi acaip bişey olmuş ya doping yaptırıyor yada başarılı bir adam kabul etmek lazım

en azından oyuncular üzerinde olumlu bir etkisi var adamın
emre mora bakın Batshuayi ye bakın crespo zayts bunlar geçen sene çöptü ilk maçında defanstaki 2 numaraları berbattı şimdi acaip bişey olmuş ya doping yaptırıyor yada başarılı bir adam kabul etmek lazım
crespo zajc çöp müydü? ismail kartal'la uçuşa geçmişti ikisi. asıl jesus'un aldığı herifler çöp. zajc'ın yerine arao'yu oynatıyor.

crespo zajc çöp müydü? ismail kartal'la uçuşa geçmişti ikisi. asıl jesus'un aldığı herifler çöp. zajc'ın yerine arao'yu oynatıyor.

çok fazla takip edemedim ama ilk maçlarda çok şans bulamamışlardı sanki ama crespo bana normal gelmiyor adam yorulmuyor

Biraz bu herifi övelim de patlasın.

Fenerliler kendisine tapmalı.

Adam takımını motive etmiş, inandırmış, vazgeçmiyorlar. Sezon başı fikstür avantajı ve yıllardır gelmeyen şampiyonluğun getirdiği taraftar motivasyonuyla birlikte güzel bir hava yakalattı camiaya ama bence en önemli katkısı kötü oyuna ve olumsuz skora doğru hamlelerle müdahale etmesi. Oyuna aldığı oyuncular etkili oluyor, gol atıyor ve bir şekilde dönüyor maç. Takdir etmek gerek.

Müthiş hoca büyük hoca okan öyle mi 5 puan geride vasat hoca

seneye bize gelmesi için erdem başgan ikna eder inş. stajer hocalarla olmuyor maalsef

Geri
Üst Alt