Jorge Mendes‘ten Falcao Açıklaması!

Mert Aydinli

Taçsız Kral
Falcao'nun menajeri Jorge Mendes: "Çıkan haberleri tabii ki ben de görüyorum. Ancak gerçekler yazıldığı gibi değil. Falcao, kariyeri boyunca çok büyük başarılar ve paralar kazandı. Bu kariyere ulaşan bir futbolcu için özellikle parasal anlamda fazla bir hedef kalmıyor."

Falcao'nun menajeri Jorge Mendes: "Radamel Falcao ve ailesinin İstanbul’da çok mutlu olduğunu biliyorum. Ayrıca Galatasaray harika bir kulüp. Üstelik Falcao’nun devam eden bir mukavelesi bulunuyor. Size şunu söyleyebilirim ki kesinlikle transfer gibi bir seçenek söz konusu değil”

Coronavirus 'un yarattigi mali sorunlar yasi ilerlemis pahali topcularin basini yiyecek gibi.

Biraz fedakarlık yapsın o da

Bence biraz feda eder

Genel anlamda soyledim. Oynamak istiyorlarsa ciddi anlamda etmeliler. Yoksa en baba klupler haric cogu maliyeti dusuk genclere yonelecektir. Zararin bir sekilde karsilanmasi lazim ki bu proses bir kac sene sureceginden ozellikle 32 ve daha ileri yastakiler indirim yapmadikca erken jubileye veya Arabistan'a gitmeye zorlanacaktir diye dusunuyorum. Coronavirus eglence sektorunu cok pis vuracak.

2019-20 sezonu için 4 milyon 750 bin Euro, 2020-21 sezonu için 5 milyon Euro 2021-22, sezonu içinse 5 milyon 250 bin Euro olmak üzere toplam 15 milyon Euro ödeyecek. Sözleşmede bol miktarda bonus da yer alacak. Böylece Kolombiyalı golcünün Galatasaray'dan kazandığı ücretin yıllık 7 milyon Euro'yu bulması bekleniyor.

5 mio bizden, 2 mio bonuslari Sponsordan ( neften) alacak

Geri
Üst Alt