# Joris Mathijsen

Cevap: # Joris Mathijsen

Arkadaslar, benim bir arkadasim var, PSV kulubun icinden. PSV Mathijsen'i dusunuyordu ve bu arkadas yaklasik 2 ay once "gelmez, Rijkaard istiyor, Galatasaray'a gidecek" demisti. Ozaman inanmadim cunki medya'da hicbir yerde yazmiyordu. Bugun gorurken sasirdim, ayni arkadas'a sordum ve Mathijsen GS'le anlasmaya cok yakin diye soyluyor.

Arkadaslar, benim bir arkadasim var, PSV kulubun icinden. PSV Mathijsen'i dusunuyordu ve bu arkadas yaklasik 2 ay once "gelmez, Rijkaard istiyor, Galatasaray'a gidecek" demisti. Ozaman inanmadim cunki medya'da hicbir yerde yazmiyordu. Bugun gorurken sasirdim, ayni arkadas'a sordum ve Mathijsen GS'le anlasmaya cok yakin diye soyluyor.

Simdi birsey söylerdim,ama söylemiyorum.

Cünkü farkina vardimki.Duyumcusuz Transfer Nöbeti zevk vermiyor.

Insallah dogrudur diyorum!:tiphat:

Mathijsen servetin Sadece pas yapabileni baska fazlaligi yok

illa hollandali olacaksa

Heitinga, Douglas veya sag Beke Van der wiel gelsin :D

Sozlukdeki gizli adamda entry girmiş Joris Mathijsene.İlgilenen vardır belki diye söylim dedim :)

oldukça sağlam stoper, bundesliga tecrübesi ona çok şey kattı. hollandalı olması da güzel bir detay. vardır sevenleri..

(tek ihtimali olan insanlarin hikayesi, 11.06.2010 15:46)

Mathijsen servetin Sadece pas yapabileni baska fazlaligi yok

illa hollandali olacaksa

Heitinga, Douglas veya sag Beke Van der wiel gelsin :D

Servet'in pas yapabileniyse daha ne? Bazı oyuncular çok abartılır kötü özellikleri bile görülmez. Bazılarının da adı çıkmıştır ne yapsa yaranamaz. Servet ve Sabri bu ikinci sınıfa giriyor. Servet ve Sabri'ye çok iyi demiyorum ama eleştirilecek o kadar şey varken onların bu kadar aşağılanması da doğru değil bence. Servet'i top çıkaramıyor diye istemiyoruz zaten. Ne olursa olsun en iyi Türk stoper.

Simdi birsey söylerdim,ama söylemiyorum.

Cünkü farkina vardimki.Duyumcusuz Transfer Nöbeti zevk vermiyor.

Insallah dogrudur diyorum!:tiphat:

Yok kardes, duyumcu felan degilim. Sadece tesaduf. PSV ilgileniyordu ve bizim arkadas alamayiz GS'le gorusuyor demisti bundan 1-2 ay once. Ozaman medya'da daha oyle haber yoktu.

Ben'de scoutgs'ye üye olayım biraz karıştırayım orayı :D

1 sezonda 62 maça çıkmış :eek: :omg:

Hiç kimse Galatasaray'ımızdan büyük değildir.İsterlerse ilgilendiğimiz 100 futbolcuyu da alsınlar farketmez..

rijkaard solbek ve stoper oynuyan birisini istiyor diye haberler çıkmıştı amaa olabilir mantıklıı.

Geri
Üst Alt