Haber Jose Mourinho: "Transfer için ekstra bir çaba gösterildiğini düşünmüyorum"

Gercekten cok kucuk kulupler ama kendi kendilerini bu kadar kucuk dusuren bir TD hic olmamisti bugune kadar. Bir de bu saklabana 12 milyon euro maas veriyorlar. Adam utanmasa PTT 1. lig takimiyiz diyecek. Asil komik olan da o duruma dusuren kisinin de Mourinho ve onun kepaze TDlugu olmasi.

Kendi bokunuzda bogulun.
20 milyon maaş ekibiyle birlikte.

Bizden fazla şikecilerin elenmesini istiyor tazminatını almak için.

Avrupa Ligine gidelim demiş

Jose Mourinho: "En önemli maçlardan biri mi bilmiyorum. Açıkçası Şampiyonlar Ligi, Fenerbahçe'ye prestij getirir. Elbette finansal bir gelir de getirir ama eğer Şampiyonlar Ligi'ne kalırsak, hedeflerimiz kısa kalır. Bence Avrupa Ligi'ne gidersek hedeflerimiz çok daha büyük olur. Potansiyelimize göre çok daha gerçekçi." (SportTV)

Bu herif kendi takımına bile böyle sallamaya başladıysa bize küfredecek galiba.

Siz asıl gittikten sonra görün bunu.

“Bana hakemlerle ve rakibin kollanmasıyla ilgili açıklama yaptırttılar” tarzında konuşacaktır.

Ayıyla dans etti Fenerbahçe, şimdi ayının yemek zamanı

Hani Mourinho her basın toplantısında ligde dönen fırıldakları dünyaya anlatıp bizi rezil edecekti. Mourinho şl finalinde yayına çıkan adamdı, her söylediği anında manşet olurdu. Kimi rezil etti bu special crying one acaba? Ne düşünüyorsunuz Fbliler? Çok kalmaz kovulur ama ne kadar geç o kadar iyi.

Geri
Üst Alt