Jose Mourinho: "Zor bir 90 dakikanın ardından ders dinleyemem!"

Hasan Çam

Ulubatlı Souness
Jose Mourinho: Tamamen hak ettik!

Jose Mourinho: Çok kötü oynadık. Biz sahanın her yerinde hata yaptık, onlar ise hata yapmadı ama bana sorarsanız bu iş bitmedi!

Jose Mourinho: Değişiklikler hiçbir etki yaratmadı. İlk yarıda yaptığımız hataları ikinci yarıda da yapmaya devam ettik!

Jose Mourinho: Bahane olarak sunduğumu düşünmeyin ama Fred'in eksikliğini hissettik.

Jose Mourinho: Skordan memnunum! Çok daha kötü olabilirdi.

Jose Mourinho: "Bugün taraftarlarımız da çok büyük destek gösteremedi. Takım da çok iyi performans gösteremedi. Ben de iyi performans gösteremedim. Biz bugün hep birlikte mağlubiyeti hak ettik."

Jose Mourinho: Zor bir 90 dakikanın ardından ders dinleyemem! Yorgunum, bu benim için çok fazla...
IMG_0383.webp

Jose Mourinho: Tamamen hak ettik!

Jose Mourinho: Çok kötü oynadık. Biz sahanın her yerinde hata yaptık, onlar ise hata yapmadı ama bana sorarsanız bu iş bitmedi!

Jose Mourinho: Değişiklikler hiçbir etki yaratmadı. İlk yarıda yaptığımız hataları ikinci yarıda da yapmaya devam ettik!

Jose Mourinho: Bahane olarak sunduğumu düşünmeyin ama Fred'in eksikliğini hissettik.

Jose Mourinho: Skordan memnunum! Çok daha kötü olabilirdi.

Jose Mourinho: Zor bir 90 dakikanın ardından ders dinleyemem! Yorgunum, bu benim için çok fazla...
Ekli dosyayı görüntüle 281584
Zort

fred fenerin yarisi sezon basindan beri diyoruz

o olmayinca dagiliyorlar

bok gibi degisiklik yaptın

Daha rövanşı var

Rangerslilara kutlama yapmayın henuz hersey bitmedi diyor

türkçe meali: kasımpaşa antalya filan gibi satılmış rakip olmayınca bizimde ne bok oldugumuz ortaya cıkıyor

Liyakatsiz muhabirler de aptalca soru soruyorlar. Mou olunca karşılarında soru sorarken kendilerini kanıtlamaya çalışan basiretsizler var. Aman incitmeyelim diye soruyu uzatıp bu müptezele koz veriyorlar.

Neden 5 gol yedin diye sor geç kardeşim. Niye yumuşatıyorsunuz. Hepsi korkuyor.

Geri
Üst Alt