- 16 Haziran 2010
- 208.724
- 162.422
- 6.838
Jose Mourinho: "Bodrum FK'nın hocası olan meslektaşımı tebrik ediyorum çünkü şimdiye kadar ilk defa basın toplantısı erken bitiren teknik direktör. Bazı hocalar vardır konuştukça konuşuyor. O yüzden hepimiz eve erken gideceğiz."
Jose Mourinho: "Umarım Trabzonspor maçında iyi bir hakem olur. Tıpkı bugünkü gibi. Umarım son deplasman maçındaki hakem gibi olmaz. Trabzonspor maçı ne anlama geliyorsa, kendimi adapte etmem lazım. Roma ile Trabzon'da oynadım, o stadın neye benzediğini biliyorum."
Jose Mourinho: "Herkes oynamak istiyor, antrenmanlarda gösterdikleri performansla bunu hak ediyorlar. Son maça göre değişiklikler yaptım, bu bir armağan değildi. Bodrumspor'u analiz ettik ve Manchester United maçı sonrası yorgunluk vardı. Szymanski ve Tadic'te inanılmaz bir yük vardı. İsmail, İrfan oynadı ve işlerini iyi yaptılar. Fenerbahçe kazanmayı hak etti ama sonuç farklı olmalıydı. Bu kadar pozisyon üretip kaçırdığımız için hayal kırıklığı yaşadım. Bütün ürettiğimiz güzel pozisyonları golle bitiremedik. İsmail bir pozisyonda bencil yaptık, maçları öldürme becerisi bizde eksik. Maçı ilk yarıda bitirebilirdik."
Soru: "Yarın oynanacak derbi, Fenerbahçe'yi yakından ilgilendiren bir maç. Maçı izlemeye gidecek misiniz?"
Jose Mourinho: "Stadyuma gitmeyeceğim. Yarınki maçta çıkacak her sonuç bizim için iyi olacak çünkü biz maçımızı kazandık."
Jose Mourinho: "Her maçı analiz ediyoruz. Neleri iyi, neleri kötü yaptığımızı konuşuyoruz. Eğer isterseniz whatsapp ve instagram yoluyla size yaptığımız şeyleri gönderebiliriz."
Jose Mourinho: "Salı günü sizler için çok önemli bir gün. Türkiye'de yaşayan, Türkiye'de çalışan ve Türkiye'ye aşık birisi olarak Cumhuriyet bayramınızı kutlarım."