José Rodriguez Resmen Mainz'da!

Gitmemesi gereken ne kadar futbolcumuz varsa gönderdik böylelikle rahat rahat gitmesi gerekenlere muhtaç kalabiliriz.

Akıllıca bir strateji.

La Jose gitti diye zirlayanlar var. Gitsin iste bizde karli ciktik bu isden.

koray ve bruma yı yok pahasına satacaklar. adamların gözünü bişey bürümüş ama anlamadım henüz.
bonus sneijder olur.

bu adam ne oynadı ki bu kadar ağlayanı var allah korusun selçuğu yaptıklarının 10da 1ini yapsa demek ki 15 yıl kalsın denecek çok iyi yırtık satarak

Hamit ile uzatirlar, yanina da 2 tane önlibero alirlar

Daha durun Dzemaili, Koray, Bruma, Telles gibi ise yarayacak adamlari da satma pesinde bunlar.

Sneijderi yollamak icin de can atiyorlar da taraftarlardan korkuyor serefsizler.

Yolu açık olsun. Kötü futbolcu değil ama öyle abartılacak yetenekleri yoktu. Mesela Lucas Ontivero daha yetenekli bence. Ama Dursun muhtemelen onu da satar. Zaten opsiyonunu kullanırlar büyük ihtimalle. Kullanmasalar da Dursun sözleşmesini fesheder. Adam genç düşmanı. Yapacak bir şey yok.

Bu arada şu ana kadar kadroda baya temizlik yapıldı. Aslında bu da bir gelişme ama hala istediğimiz oyuncularla resmen yollar ayrılmadı. Mesela her an Hamit'le, Sabri ile sözleşme uzatacaklar diye ödüm bokuma karışıyor.
Hamit, Sabri, Olcan, Umut, Tarık bunlardan kurtulabilirsek, gelen oyuncular kim olursa olsun en azından bi kan değişikliği olur, takıma olumlu yansır diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
inş koray da telles hatta Dzemali de gider kurtuluruz bu adam ne oynamıs ki kalıyorlar ilginç

Jose zaten kiralık değil miydi? Nasıl bonservis alıyoruz onu anlamadım.

bu adam ne oynadı ki bu kadar ağlayanı var allah korusun selçuğu yaptıklarının 10da 1ini yapsa demek ki 15 yıl kalsın denecek çok iyi yırtık satarak

Arkadaşım, zibilyon tane yaramaz ve eşşek yüküyle para alan adam varken öncelikle yaşı çok genç, tam şans verilmemiş ve az para kazanan adamı gönderen kafayı eleştiriyor insanlar genelde.

Dzemaili genoa'ya gider, telles porto'ya gider

Donk ve jem hala yollanmadi... kalirlarsa sasirmam zaten

jose ise yaramayan bir topcuydu maalesef aglamaya gerek yok ama bu gönderme politikasi son derece dogru lakin eksiksiz olursa küfür ederim

umut olcan ontivero endogan günter tarik salih donk falan hepsi gönderilmeli gencler en kötü kiralanmali ama ücretlerinin %100ünü alan karsilar sartiyla

Geri
Üst Alt