José Rodriguez Resmen Mainz'da!

Arkadaşım, zibilyon tane yaramaz ve eşşek yüküyle para alan adam varken öncelikle yaşı çok genç, tam şans verilmemiş ve az para kazanan adamı gönderen kafayı eleştiriyor insanlar genelde.

kardeşim ben bu adamı izledim bütün sene bu adam bizlik topçu değil onu bir kere geçin
diğer tarafa gelirse evet zibilyon tane gidicek adam var bunlara ben de gitsin diyorum zaten bunu geç jose niye kalsın?

jose ise yaramayan bir topcuydu maalesef aglamaya gerek yok ama bu gönderme politikasi son derece dogru lakin eksiksiz olursa küfür ederim

umut olcan ontivero endogan günter tarik salih donk falan hepsi gönderilmeli gencler en kötü kiralanmali ama ücretlerinin %100ünü alan karsilar sartiyla

Umut olcan koray 100% kalir :D Donk'un bile kalacagini dusunuyorum

Güzel kadro yavaş yavaş temizleniyor şu olcan-tarık-umut-donk muhteşem 4 lüsünü de gönder dursun başkan efsane ol

jose ise yaramayan bir topcuydu maalesef aglamaya gerek yok ama bu gönderme politikasi son derece dogru lakin eksiksiz olursa küfür ederim

umut olcan ontivero endogan günter tarik salih donk falan hepsi gönderilmeli gencler en kötü kiralanmali ama ücretlerinin %100ünü alan karsilar sartiyla

para edeni gönderiyorlar, cöpler takimda kaliyor cünkü kimse almiyor onlari , kim karsiliyabailecek su durumda umutun olcanin aldigi paralari ? kimse onun icin de gönderemiyorlar. bakinsane maasi düsük olanlar bir bir gidiyor, dogal olarak da öyle olacak , adam diyorki bu futbolcu isime yarar ve aldigi ücret de cok degil hemen kapiyim diye

Kiralik degil bizim oyuncumuzdu ama Real Madrid tipki Moratada oldugu gibi 10 milyon euroya satin alma opsiyonu koydurdu

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2-3 senelik kiraladık ve bu süre içerisinde satın alma opsiyonumuz var diye biliyordum meğer tersi durummuş.

Sporx'e gore 2.5m bonservis bedeli odenmis, bunun 30%'unu real madrid'e odenecek, yani 1.750.000 milyon euro kazanmisiz bu transferden.

Ayrica koray gunter icin de mainz ile kiralik transferi icin gorusmeler suruyormus.

Emre çolak, Emrecan, Jose gitti 1.6 milyon euro kazandık. Tebrikler yönetim, 3 potansiyelli ismi 1.6 milyon euro'ya gönder o parayı Hamit dayıya maç başı olarak ver. Sinan Gümüş, Koray, Linnes, Birhan'da satılır. Olcan Umut Sabri Hamit Selçuk kalmaya devam eder.

Hayırlı olsun. İyi transfer hamlesi her taraf için.

Aslolan Galatasaray !!!

İspanyolların en yeteneksiz oyuncusunu para kazanarak satmışız sanırım büyük başarı

Kim sattıysa helal

para edeni gönderiyorlar, cöpler takimda kaliyor cünkü kimse almiyor onlari , kim karsiliyabailecek su durumda umutun olcanin aldigi paralari ? kimse onun icin de gönderemiyorlar. bakinsane maasi düsük olanlar bir bir gidiyor, dogal olarak da öyle olacak , adam diyorki bu futbolcu isime yarar ve aldigi ücret de cok degil hemen kapiyim diye

gerekirse dany gibi yekta gibi oturup teker teker konusacaksin umut mesela 1.85m aliyor 1 milyonu vereyim bonservisi eline al defol git dersin

oda 700-800 bine iyi kötü süper ligde kalir. zararin neresinden dönersek kardir

Şu anki form durumları ve yetenekleri ile Galatasaray' da oynayabilecek kapasitede sadece Muslera, Sneijder, Podolski ve Sinan var.

Bunların dışında kim satılsa kardır.

Sent from my iPhone using Tapatalk

6 tane adam yolladık.Hepsinin maaşı 1 milyonun altında ve hepsi de faydalı olabilecek isimlerdi.

Şu anki form durumları ve yetenekleri ile Galatasaray' da oynayabilecek kapasitede sadece Muslera, Sneijder, Podolski ve Sinan var.

Bunların dışında kim satılsa kardır.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Carole GS seviyesinden de ustte oldugundan yazmadin agabey, herhold?

Orta saha merkezde Selcuk-Sneijder-Donk disinda adam kalmadi sanirim.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Geri
Üst Alt