Josef de Souza 12 Milyon Euro Karşılığında Al Ahli'de!

4f6cd35a-3285-42f0-93e5-79a8ea61b4e6.png
180 :)

hay anasını ya adam 22.5 milyon euro kazandılar istedikleri topçuları rahat rahat alacaklar şimdi

Josef iyi adamdı Giu da.

En önemlisi en satılabilitesi olan iki oyuncuları bunlardı, karşıda transferin son günü olan Araplar olunca fiyatlar çok da anormal değil.

kap trolleri de çıktı sonumuz hayrola. baya fake yiyen çıkar bu sekilde.

Biz gomisi satana kadar bunlar soldadoyu satar. Abv bıktim yaw sıtkım sıyrildı.

cyprien falan gibi ekstra adamlar almadıkça josefsiz fenerin ilk 5e girmesi zor diye düşünüyorum ne dersin admir bey

GSC App
Tam menajerlerin kucağına düşmelik takım kıvamındalar şu an. 2 stoper, 2 orta saha ve forvet alacaklar.

Yine kiralarlarsa büyük hata olur bu kez, ellerinde para edecek oyuncu da kalmadı.

Yalanlamalarının nesi tutarsızlık ? Herkes biz gibi birileri gelsede satsak diye medyaya duyurmuyor. Hani başkan diyor ya sitem ederek her yere konuşuyormuşum diye aynen öyle her yere saçma sapan konuşuyor futbolcunun değerini düşürüyor.

Fenerin dünkü açıklamasının nedeni gayet doğal. O açıklamadan sonra fiyat yükseltip iteledi. Tok satıcıyı oynadı çok da mantıklı

Sonrada bizim yönetime laf edince forumda biz suçlu oluyoruz. Bi mustafa cengiz fanboyluğu başladı herkesde. Hadi bakalım bunun uzerine bi yerleri yiyiyorsa gomisi 6 milyona bıraksınlar.

Açık ve net söyleyeyim şu yönetime dursun özbek kadar bile güvenmiyorum. sadece 2 kelimeyi bi araya getirip konuşabiliyolar başka hiç bi icraatları olmadı geldikleri süre boyunca. Guillano , ve josef gibi kazmaları adamların sattıkları fiyatlara bakın açık ve net yönetim başarısıdır bu az bakıp utanmak gerek. Hoca sezon başından beri bağırıyor oyuncu satmalıyız şampiyon takımdan daha 1 tane oyuncu cıkaramadı yüz karaları. Gomis o fiyata giderse taraftar bunun hesabını bunlara sorar. Bu adamlar ocak ayını bile göremezlerdide işte terimin varlığı hem oyunculara hem yönetime kol kanat oldu.

Satislar uzerinden yonetimler kiyaslanamaz . Kime kac paradan talip cikarsa sanstir

Satislar uzerinden yonetimler kiyaslanamaz . Kime kac paradan talip cikarsa sanstir

Abi yapma allah aşkına ya , adamların haber yalanlama zamanı bile mükemmel direk fiyat yükseltmeye oynamışlar heriflerin comollimi nedir gerçekten düzgün calışmaya başladı. Bizimkiler konuşmaktan başka hiç birşey yapmadılar şampiyon kadroya yönetim olarak geldiler , 2 hafta geçti sezon başlayalı heriflerin yaptığı hiç bir icraat yok , bide gomis için 6 milyon haberleri dönüyor delirmemek elde değil. Gomisi elde tutup 5 gol attırabilsek seneye çine bile şu fiyata çok rahat verilir bu adam , bunlar başaramıyolar işi.

Geri
Üst Alt