Josef de Souza, Beşiktaş'ta

josef felan ust duzey adamlar degıl gecen sene Gedson tek basına ıcınden gectı besıktas orta sahasının bıze bu tarz adamlar degıl gelecek vaadeden kalıtelı adamlar lazım.
Bize Gedson gibi de, Josef gibi de adam lazim. Ikisi birbirini tamamlayan ozelliklere sahip. Josef'in gencini bulabilirsek ne ala, ama bok atmaya gerek yok. Josef gecen yil bizde olsa sampiyonlugumuzu Fatih Hoca dahi engelleyemezdi.

Bize Gedson gibi de, Josef gibi de adam lazim. Ikisi birbirini tamamlayan ozelliklere sahip. Josef'in gencini bulabilirsek ne ala, ama bok atmaya gerek yok. Josef gecen yil bizde olsa sampiyonlugumuzu Fatih Hoca dahi engelleyemezdi.
Adama bok atmıyorum zaten ama bence daha ıyı oyuncular pıyasada var senınde dedıgın gıbı gencını bulursak ne ala ancak orta sahamıza temposu yuksek kesıcı sart.

Bu adam ve Okaka bile cok fark yaratirdi bizde.Ikisinde ortak yani ne ulu gsc ikisinide begenmedi.

Bu luzumsuzlugu ilk kez yapıyorum ama Kara Muratin mesajı da ışıl ışıl parlamış ilk sayfada 👏

iyi çaktılar beşiktaş'a. ucuz kurtulduk.

Sağolsun beşiktaş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu herif bize gelecek diye çok korkuyordum.Leş bir oyuncu.

Onyekuru arkasından Kadıköy’ü turladı...!

Şimdi de İnönü’ye turlamak çekti canı demekki...!

Merak etme biz seni iyi ederiz..

Ebedî dostumuz olan Beşiktaşa bu sebepten ötürü tesekkur etmeyi bir bor bilirim

17798 (5).png

Yaziklar olsun be cok sey mi istedik.

images - 2021-12-19T232824.406.jpeg

derbilerde lazim olan ozelikler kendisinde var ama bu maclik yorum yapmamak gerekir sezon genel anlaminda kotuydu

Yirtik dondan cikmak bjk‘nin suyunda var galiba.

Geber lan sekiztas

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Bunun derdi ne bizimle?Seni alacağız diyip yarı yolda mı bıraktık, bizimle ilgili her ama her olaya atlayıp tweet atıyor çok ezikçe.

Paylaşıyorsan silme. Adam ol karaktersiz. Ayrıca ikiside penaltı. Bu sezon verilmeyen penaltılarimizda da böyle paylaşımlar yapsaydin.

Geri
Üst Alt