josh brownhill

Gökhan Karaman

10 Numara!
1748918300787.webp

Doğum tarihi/Yaş: 19 Ara 1995 (29)
Doğum yeri:
İngiltere
Manchester
Uyruk:
İngiltere
İngiltere
Boy: 1,79 m
Mevki: Merkez Orta Saha
Statü: Serbest

Asker tabirine uyan oyunculardan. Transfermarkt pik noktası 18m €uroları gördü. Bütün kariyerini Championship'te geçirdi diyebiliriz ki kesinlikle daha fazlasını hakettiğini düşünüyorum.

En belirgin özelliği mücadeleci oyunu ve muazzam pas yeteneği. Bağlantı oyununda çok iyi bir görev üstleniyor. Topu ayağında tutmayı seven takımlar için biçilmiş kaftan.​

Trabzonspor teklif yapmıştı 4 mio EUR gibi Burnley'e. Beşiktaş'a da düşebilir. Yaşı itibariyle bizim bulaşacağımız hiç sanmıyorum.

Nobette kac kez yazdim tam bizlik transfer ucuk maas olmadigi surece.. Championshipte yillardir tonla maca cikmis son sezon cok da guzel istatistigi var ..
Burnley taraftari cok uzuluyor gidisine..
En son leicester teklif yapmisti onun disinda everton taraftar yorumlarinda falan isteyenleri gordum ..

Nobette kac kez yazdim tam bizlik transfer ucuk maas olmadigi surece.. Championshipte yillardir tonla maca cikmis son sezon cok da guzel istatistigi var ..
En son leicester teklif yapmisti onun disinda everton taraftar yorumlarinda falan isteyenleri gordum ..
Tam bir fırsat transferi.

Yedeğin böyle olursa Avrupa takımı olursun. Yoksa süperligde devam ...

Yedek için iyi hocam.

Herşeyden biraz var. Piyasası olan, maaşı iyi ayarlarsan elden çıkarırken zarar ettirmeyecek oyuncu.
Ne zaman cikartqcaz hocam elden? 30'una gelmis. Yani elimizde bir Berkan var zaten. Yabancisini alip yedege mi koyalim? Lemina yerine oynayamaz. Torr'u belki yedekler ama onun da posasini cikartincaya kadar oynatiyor zaten OB. Guzel hatirin icin gelsin gelmesine de bilemedim.

Ne zaman cikartqcaz hocam elden? 30'una gelmis. Yani elimizde bir Berkan var zaten. Yabancisini alip yedege mi koyalim? Lemina yerine oynayamaz. Torr'u belki yedekler ama onun da posasini cikartincaya kadar oynatiyor zaten OB. Guzel hatirin icin gelsin gelmesine de bilemedim.
1-2 sene oynatsan 3-4 mi Euro'ya satsan kim ne diyebilir?

Daha iyisi varsa alsınlar zaten ben İlkay gelsin isterim. Orta sahaya transfer gerekiyor o nedenle maliyet açısından uygun gözüktü.

Tabi bu kadar süre transfer olmaması maaş beklentisi yüksek mi acaba diye düşündürmüyor değil. O zaman avantajını kaybeder.

1-2 sene oynatsan 3-4 mi Euro'ya satsan kim ne diyebilir?

Daha iyisi varsa alsınlar zaten ben İlkay gelsin isterim. Orta sahaya transfer gerekiyor o nedenle maliyet açısından uygun gözüktü.

Tabi bu kadar süre transfer olmaması maaş beklentisi yüksek mi acaba diye düşündürmüyor değil. O zaman avantajını kaybeder.
Haci oynamayacak iste onu diyorum. Yerinde atom karinca var. Sistem degistirtecek kadar matah biri de degil. Ancak bir ihtimal Torr'un yaninda Sara'nin yerine oynatirsin o da 10 numara alirsan. O da imkan dahilinde gozukmuyor. Yedekte tutmak icin aliyorsan yedege gelir mi bu adam?

Abi Allah askina İngiliz berkan diyorsun da berkanin sezonluk katkisi 1 gol 1 asist ..

Haci oynamayacak iste onu diyorum. Yerinde atom karinca var. Sistem degistirtecek kadar matah biri de degil. Ancak bir ihtimal Torr'un yaninda Sara'nin yerine oynatirsin o da 10 numara alirsan. O da imkan dahilinde gozukmuyor. Yedekte tutmak icin aliyorsan yedege gelir mi bu adam?
Yedeğe gelir mi onu o bilir renkdaş. Ben ilk 11 yazmadım zaten.

Şuan ne Sara ne de Torreira kesilir zaten. Lemina da FP olarak çok iyi bir transferdi.

İlkay dışında ilk 11'e girebilecek isim dolaşmıyor pek.

Ayrıca 10 numara alacağımızı düşünmüyorum. Yunus ve Sane faktöründen dolayı.

Yeni tür bir Fredrik Midtsjö denemesi.

Geri
Üst Alt