GSC Scout # Josh Maja

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1544905696670.png

Joshua Erowoli Orisunmihare Oluwaseun Maja
Doğum Tarihi:
27.12.1998
Boyu: 1,81 m
Kilosu: 74
Pozisyon: Forvet
Oynadığı Takım: Sunderland

Bu yasta Turkiye'ye kolay kolay gelmez ama konusu bulunsun istedim. Bu sezon League One'da suana kadar 19 lig macinda 12 gol 2 asist ile oynuyor.

Not: Sezon sonu kontrati bitiyor.

Fransa dönemini takip ettim bu sezon.İzlediğim maçlarda da etkiliydi ve bu performansını da sürdürecek gibi Lig'e fazla gelen 1 oyuncu diyebilirim oyunuyla bu oyununun yanında Skor olarak da güzel katkılar verdi takımına bu oyuncu.Ve ondan önceki seonlarda 90 dk oynadığı maçları izledim genel olarak oyuncuyu beğendiğimi söyleyebilirim.Oyuncu hakkında detaylı 1 araştırmada yaptım.Geçen sene ve bu transfer döneminde de Birmingham almak istemiş ama oyuncu takımda kalmak istemiş.Göstereceği performansla bonservissiz daha yüksek bi maaşla daha iyi 1 takıma gidebilmek için kendince haklı gördüğüm 1 durum bu.Tamam bu takıma yıldız oyunculşar da alınsın ama böyle fırsat transferleri de kaçırılmasın :D Bonservissiz geleceği önceden anlaşma yapılmalı diyorum ben bu oyuncu için..

16 macta 7 gol 3 asist'i varmis bu sezon.

Dogruyu soylemek gerekirse hic takip etmedim kendisini Fransa'ya gittiginden beri.

Geri
Üst Alt