#Josip Drmić

Emin Güney

Cezalı
Drmic-Portrait_01.jpg

Josip Drmić

Doğum tarihi: 08.08.1992

Boy: 1,81

Uyruk: İsviçre

Kulüp: FC Nürnberg

Pozisyon: Forvet

Josip Drmić, Almanya'da bu sezon gerçekten çok iyi bir sezon geçiriyor. Üst düzey bitiriciliği ve top kontrolü var. Golleri yanı sıra takım arkadaşlarına pasör olması da önemli özelliği. Yani sadece kendine oynayan bir oyuncu değil. Takım oyununda önemli rolü var.

Eğer kadromuza katarsak gerçekten iyi bir iş yapmış oluruz. Arsenal'in de ilgilendiği söyleniyor ama net bir bilgi bulamadım. Sezon sonu bir Avrupa kulübüne transfer olacaktır.

Josip Drmic - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

[media]https://www.youtube.com/watch?v=X3gpO8MUaeM[/media]

Lothar Matthaus Arsenal la anlasmis diyor, o yuzden actin demi :DD

Adamlar kume duserse bonservisi € 5 milyon euro mus.

MUTHIS bir adam gecen konusunu acicaktim

Küme düşerlerse bonservisi 5 Mn € ise küme düşmeleri için dualara başlayalım.

Lothar Matthaus Arsenal la anlasmis diyor, o yuzden actin demi :DD

Adamlar kume duserse bonservisi € 5 milyon euro mus.

Matthäus anlasmis dedi. Bunu da karisinin Londra da ev bakmasina bagladi.

Drmic kendisi söyledi mac sonrasi kameraya "nerden uyduruyor bu herif diye, hem benim karim bile yok"

Hem bonservisi 5 Milyon degil 3,5 Milyon. Tabi küme düserlerse. Bence kalacaklar ligde.

Matthäus anlasmis dedi. Bunu da karisinin Londra da ev bakmasina bagladi.

Drmic kendisi söyledi mac sonrasi kameraya "nerden uyduruyor bu herif diye, hem benim karim bile yok"

Hem bonservisi 5 Milyon degil 3,5 Milyon. Tabi küme düserlerse. Bence kalacaklar ligde.

Biz alalim en iyisi :)

Biz alalim en iyisi :)

Gelmez Alper. Bundesliga gibi bir ligde ilk sezonunda Nürnberg gibi dangalak bir takimda ´daha 21 yasinda 16 gol atabilen adam bize gelmez. Bu Arsenal haberleri ne kadar dogru bilemem, Matthäus hiyarin teki zaten, bu adam futbolcu olmasaymis hayatta bir halt edemezmis gercekten.

O ayri konu zaten. Yani demek istedigim bu Arsenal haberleri benim de aklima yatti. Tam Wengerlik bir oyuncu. Sasirmam dogrusu Arsenal'e giderse.

Gercekci olmak lazim. Su kosta rika li Campbell icin de aynisi gecerli. Senin Arsenal da konratin var, Olympiakos da iyi bir sezon gecirmissin ve sezon sonu seni geri alacaklar. Adamlar niye Türkiye gibi ne yazik ki 2.sinif bir lige gelsinler?

Ben olsam ben de gelmek istemem, giderim Arsenal da krallar gibi sansimi denerim. (Tabi su an objektif bakiyorum olaya, ben GS asigi olarak tabi hayir demezdim Galatasaraya :D )

Gelmez Alper. Bundesliga gibi bir ligde ilk sezonunda Nürnberg gibi dangalak bir takimda ´daha 21 yasinda 16 gol atabilen adam bize gelmez. Bu Arsenal haberleri ne kadar dogru bilemem, Matthäus hiyarin teki zaten, bu adam futbolcu olmasaymis hayatta bir halt edemezmis gercekten.

O ayri konu zaten. Yani demek istedigim bu Arsenal haberleri benim de aklima yatti. Tam Wengerlik bir oyuncu. Sasirmam dogrusu Arsenal'e giderse.

Gercekci olmak lazim. Su kosta rika li Campbell icin de aynisi gecerli. Senin Arsenal da konratin var, Olympiakos da iyi bir sezon gecirmissin ve sezon sonu seni geri alacaklar. Adamlar niye Türkiye gibi ne yazik ki 2.sinif bir lige gelsinler?

Ben olsam ben de gelmek istemem, giderim Arsenal da krallar gibi sansimi denerim. (Tabi su an objektif bakiyorum olaya, ben GS asigi olarak tabi hayir demezdim Galatasaraya :D )

Bizimki temenni, yoksa Arsenal vs, gibi takimlar istedikten sonra bizi dusunmezler tabi (hakli olarak)

Nürnberg düserse (ve muhtemelen düser) 3,5 Milyon € karsiliginda Kulüp'ten ayırabilir.

Cok zor ama müthis bir maas versek gelir bence. Böyle Yillik 2,8 - 3 Milyon € falan. Cok fazla böyle genc bir oyuncu icin,ama ver

Gelirse harika olur...

Drmic veya Mitrovic gibi bi tane alsak keske...

Nürnberg küme düşmek üzere,kapmak lazım.Bu sezon 16 golü var.

Leverkusen bunu birde Hakani cok istiyormus. Ikisinden birini alirlar diye düsünüyorum. Muhtemelen Drmic olur.

I am the one who knocks!

Geri
Üst Alt