GSC Scout # Juan Jesus

Yiğit Karagöz

Ya hadi bi...
Ulubatlı Souness
484755_500302603355484_761653637_n-e1363597942609.jpg

Evet beyler. İnterin Brezilyalı stoperi. 12 Milyon Euro piyasa degeri var. Sizin yorumunuz nedir ?

iyi stoper, hızlı ama semihin yanına alınması gereken stoper değil

Bize göre degil bence.

good talent

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Jfktv2QLQA0[/media]

aradigimiz isimmi? tartisilir

121985-1471592911.jpg

JUAN JESUS
UYRUK: BREZİLYA
MEVKİ: Stoper
D.T : 10/06/1991

Roma'da kayboldu. Türkiye Ligi'nde fark yaratır. Kariyeri düşüşte ama sağlam topçu.​

Mevcut yonetim varken bence kendinizi yormayin renktaslar

Yoksa ne topcular var alinabilecek hemde makul fiyatlara ama bizim yonetim olsun , td olsun futbol cahili olunca bu kadar oluyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Stoper için gelecekse hiç gelmesin Chedçu-Semih'den en ufak bir + bile yok

Ama solbekde harbi kendini buldu oynayabiliyor

Bana göre mutlaka sol ayaklı stoper gerekiyor bize. Juan Jesus'ta gayet iyi tercih olabilir. Maicon sert,fizikli,havadan etkili ama ağır,gereksiz fauller veya gole sebep olacak hatalar yapan biri. Denayer'i de alıp 3 tane atletik stoperimiz olabilir.

Juan Jesus - Oyuncu profili 17/18

Gerektiğinde sol bekte oynayabilen bir isim. Roma artık hedeflerini büyüttü bu seneden sonra. Genelde Manolas-Fazio oynuyor. Maicon'u satıp biraz üstü bir fiyata Jesus iyi tercih olur.

Stoper için gelecekse hiç gelmesin Chedçu-Semih'den en ufak bir + bile yok

Ama solbekde harbi kendini buldu oynayabiliyor
bjk ve fener ilgileniyomuş.şaşırttı beni yorumun.ben iyi stoper diye biliyodum,ağır olsa da.hala aynı düşüncede misin?son 4 sezondur ortalama 20 maç oynuyomuş romada.4 sezonda az şans bulmus.ama fenerliler dünyanın en iyi stoperi muamelesi yapıyo : ))riskli transfer gibi.adam bjkyle dalga gecmiş zaten haberler yüzünden,fenere ne der bilmiyorum

Geri
Üst Alt