Evet güzel vurmuş. Ama o kadar denemeye heralde 1-2 gol çıkaracak.
Tabiki o sahaya çıkmış her futbolcu 20 denemenin birinde topu belli sertlikte kaleye gönderebilir.
Sonuçta Pino'nun şutları zayıf. Çünkü dediğin gibi yanlış yerde şut atmayı tercih ediyor.
Pino'yu sevmeyen de bir insan değilim. Hatta daha önce yazdım. Tercihlerini doğru yapmayı öğrenir, ne zaman nerde şut çekeceğini nerde pas atacağını daha iyi seçerse muzzam bir dikine çalım ve adam eksiltme yeteneği var, çok önemli yerlere gelebilir diye. Ama ister kötü vursun, ister yanlış yerden şut çektiği için zayıf kalsın şutları bu adam kötü şut çekiyor. Sadece uzaktan değil yakından da. Çünkü tercihler hep kötü hep yanlış. Mesela Ceyhun vardı Galatasaray altyapısından yetişmiş. Çok güçlü, dikine çalım atan, pas attımı adama gol attıran, zımba gibi şut çeken bir herifti. Bu ülkenin gördüğü en büyük futbolcu olabilirdi. Sırf topla oynama sevdası ve tercih hataları yüzünden şu an nerde onu bile bilmiyorum. Küçük takım futbolcusu olmaktan öteye hiç gidemedi. Pino da böyle bir adam şu anda. Ha kendini geliştirir o zaman zaten büyük paralara satarız.
Bu yoruma gelince, geçen sene de ben Mustafa Sarp kötü futbolcu dediğimde kaale almayın bu adamı diyebilcek kadar küstahlaşmıştın. Mustafa Sarp hayranlarının bayrak taşıyanıydın. Evet insan analizlerinde hata yapabilir, kimi zaman en büyük antranörler de yanlış taktik verip yanlış oyuncuya inanıyorlar ama böyle abuk subuk, kendini küçültek laflar edip de ortamın seviyesini düşürmen anlamsız. Karşılığında bir argüman koyamıyorsan yada koymak istemiyorsan gülüp gülmemen kimsenin umrunda değil. Cevap yazmıcaktım sana ama baktım başka konularda da hep aynı laflar. Seni kaale alıp Pino ile yazdığın bir şeye cevap vermem üzerine başladı bu konu. Düşüncelerini önemseyen insanlara buna deymediğini göstermen sana bir şey kazandırmaz...