# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Stancuyu koy forvete sola pinoyu cek baros yedek beklesin bak oluyormu olmuyormu

oynaması lazım. hayır yani 3 tane forvet nasıl ilerde oynar. stancu-baros- kazım !hadi kazım belki idare eder sağ forvette ama tek başına ne yapsın ?o yüzden pino oynamalı. stancu forvete çekilmeli!baros ya da kazımda yedeğe !

bence 4-4-2'de stancu baros cift forvet oynar, pino eger yine sakatlanmayacaksa -ki düsük ihtimal- orta sahanin saginda oynayabilir, solda da culio oynar, kazim yedek bile olamaz, hic bir özelligi yok.

varsa talibi hem gönderilmesi gereken vasat oyuncu...

varsa talibi hem gönderilmesi gereken vasat oyuncu...

Bir tane objektif yorumun yok mu senin?

Pino rezil oyuncu,Stancu berbat oyuncu..

Ulan Pino sakatlıktan yeni çıktı,Stancu sol açık değil,hayatında futbol oynamadığın ne kadar belli..

Ulan Pino sakatlıktan yeni çıktı,Stancu sol açık değil,hayatında futbol oynamadığın ne kadar belli..

pino sene başından beri sakatlıktan sürekli yeni çıkıyor.elimizde şöyle of bu yabancımız oynamazsa yerini dolduramayız dediğimiz bir tek baroş ile neill var.

kardeşim bizim futbol takımı şampiyonluğamı oynuyor,geleni gecenimi yeniyorda benden olumlu mesaj bekliyorsun,size kalsa bam dışında herkes iyi

, anladıkk cok begeniyorsunuz ama bizi şamar oğlanına döndüreen antepin falan kadrosu hepden süpermi , yoo , alakası yok ,sadece sizin iyi zannettiğiniz bizim oyuncuların yüzde 90ı hurdalık..

Sorun yerlilerimizde hiçbir yabancımız çok kötü değil Zapata hariç.

Benim fikrim bu.

bunu iddia etmekden daha büyük komedi nasıl olur bilemiyorum keza yabancların hepsi iyi ise o zaman bir şampiyonluga oynamalıyız beyefendi, bu kadar süper über yabancı bu dandik ligde şampiyon olur,ligden düşme potasının üstünde gezmez...

kardeşim bizim futbol takımı şampiyonluğamı oynuyor,geleni gecenimi yeniyorda benden olumlu mesaj bekliyorsun,size kalsa bam dışında herkes iyi

, anladıkk cok begeniyorsunuz ama bizi şamar oğlanına döndüreen antepin falan kadrosu hepden süpermi , yoo , alakası yok ,sadece sizin iyi zannettiğiniz bizim oyuncuların yüzde 90ı hurdalık..

katılıyorum

Pino da ''Şu mevkinin iyi oyuncusu'' diyemeyeceğimiz tipte biri...Sağ kanat olarak yerine alındığı Keitanın ancak çorabı olur,kanatta iyi oynadığı tek maç yok...Yoklukta şans bulduğu forvette bir kaç maçta iyi denebilecek performans gösterdi,o kadar.Ordada kötü oynadığı maç sayısı daha fazla,hele şut-pas-çalım tercihleri berbattı,mental yönden hiç güven vermeyen yapısı da cabası ...FB maçının çok fazla tesirinde kalındığını,o yüzden abartıldığını düşünüyorum.

Dediğim gibi kanat oyuncusu olarak ışık vermedi.Kontratak oynanacak maçlar için forvet olarak düşünmek istesek bu defa da Stancuya tercih edilecek bir üstünlüğü yok,ben şahsen Stancuyu tercih ederim...Barosun -ya da giderse yerine mecburen alınacak başka birinin- yanısıra kadroda iki yabancı forvet daha bulundurma lüksümüz hiç bir açıdan yok...

Kazım da Pino da ilk 11 için yetersiz oyuncular

Pino bu takıma ne kısa vadede, ne de uzun vadede bir değer katmaz.Yabancı futbolcuya gösterilen tolerans tabii ki daha az olacak , onlar fark yaratması gerekenler.Bunu söylerken yerli operasyonu yapılması yönündeki genel kanıyı da inkar etmiyorum.

Pino suanda takimda en cok is yapabilecek oyunculardan biri. Pino olmadiginda dribbling, sut falan yapamiyorduk. Umarim bir an önce toparlar ve eski formuna kavusur.

Nasılsa Arda sezon sonuna kadar oynayamaz. Gelecek sezonun planlaması açısından 10 hafta oynayacağı futbol-sakatlık durumu analiz edilip karar verilmeli. Aynı şey Çağlar(müzminlik durumu), Zapata(kazmalık durumu), Kazım(istikrar durumu) için de geçerli. Stancu için erken diyorum.

bunu iddia etmekden daha büyük komedi nasıl olur bilemiyorum keza yabancların hepsi iyi ise o zaman bir şampiyonluga oynamalıyız beyefendi, bu kadar süper über yabancı bu dandik ligde şampiyon olur,ligden düşme potasının üstünde gezmez...

Senin elinde sene başında,Neill,Kewell,İnsua,Misimoviç,Pino,Cana,Baros,Elano vardı..

Yahu şu adamların hangisi rezil oyuncu özünde Allah aşkına..

Bu adamların yanına iyi yerliler serpecektik ama olmadı çünkü yerlilerimiz rezil başladı sezona..

Burada Teknik Direktör yetersizliği de var,bu yabancıları iyi kullanamadı,Hagi zaten komedi,çoğu maça eksik yabancıyla çıktık yedeklerde 2 tane daha varken..

Tuhaf tuhaf işler oldu...

Ben hala söylüyorum Galatasaray'ın sorunu yerli oyunculardır..

He bu yabancılarla devam mı dersen hepsinle değil,misal Kewell gitmek isterse gidebilir,Neill öyle ama maksimum 2-3 alayını yollama taraftarı değilim..

Çünkü 11 kişilik kadronda 5 türk oyuncu oynatmak gerekiyorsan,5 oyuncun yok işte..

Arda,Sabri hala sayı 2..

3 tane as oynayacak yerli oyuncu şart,ve yedekleriyle beraber..

Senin elinde sene başında,Neill,Kewell,İnsua,Misimoviç,Pino,Cana,Baros,Elano vardı..

Yahu şu adamların hangisi rezil oyuncu özünde Allah aşkına..

Bu adamların yanına iyi yerliler serpecektik ama olmadı çünkü yerlilerimiz rezil başladı sezona..

Burada Teknik Direktör yetersizliği de var,bu yabancıları iyi kullanamadı,Hagi zaten komedi,çoğu maça eksik yabancıyla çıktık yedeklerde 2 tane daha varken..

Tuhaf tuhaf işler oldu...

Ben hala söylüyorum Galatasaray'ın sorunu yerli oyunculardır..

He bu yabancılarla devam mı dersen hepsinle değil,misal Kewell gitmek isterse gidebilir,Neill öyle ama maksimum 2-3 alayını yollama taraftarı değilim..

Çünkü 11 kişilik kadronda 5 türk oyuncu oynatmak gerekiyorsan,5 oyuncun yok işte..

Arda,Sabri hala sayı 2..

3 tane as oynayacak yerli oyuncu şart,ve yedekleriyle beraber..

kardeşim boş konuşmayalım ,7 tane cok kaliteli yabancın varsa pekde yerliye ihtiyacın olmaz..

büttün bunlar ancak hoş ama boş hayallerdir öyle oldugu zaten ortada ama siz hala halüsyünasyon görmeye devvam ediyorusunuz,takım kümeye düşecek yine aynı teraneler...

Pino umarım sene sonu yollanır, yoksa seneye de bir halt olmaz bu takımdan.

Geri
Üst Alt