Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oynaması lazım. hayır yani 3 tane forvet nasıl ilerde oynar. stancu-baros- kazım !hadi kazım belki idare eder sağ forvette ama tek başına ne yapsın ?o yüzden pino oynamalı. stancu forvete çekilmeli!baros ya da kazımda yedeğe !
varsa talibi hem gönderilmesi gereken vasat oyuncu...
Bir tane objektif yorumun yok mu senin?
Pino rezil oyuncu,Stancu berbat oyuncu..
Ulan Pino sakatlıktan yeni çıktı,Stancu sol açık değil,hayatında futbol oynamadığın ne kadar belli..
pino sene başından beri sakatlıktan sürekli yeni çıkıyor.elimizde şöyle of bu yabancımız oynamazsa yerini dolduramayız dediğimiz bir tek baroş ile neill var.
Bir tane objektif yorumun yok mu senin?
Pino rezil oyuncu,Stancu berbat oyuncu..
Ulan Pino sakatlıktan yeni çıktı,Stancu sol açık değil,hayatında futbol oynamadığın ne kadar belli..
Sorun yerlilerimizde hiçbir yabancımız çok kötü değil Zapata hariç.
Benim fikrim bu.
kardeşim bizim futbol takımı şampiyonluğamı oynuyor,geleni gecenimi yeniyorda benden olumlu mesaj bekliyorsun,size kalsa bam dışında herkes iyi
, anladıkk cok begeniyorsunuz ama bizi şamar oğlanına döndüreen antepin falan kadrosu hepden süpermi , yoo , alakası yok ,sadece sizin iyi zannettiğiniz bizim oyuncuların yüzde 90ı hurdalık..
bunu iddia etmekden daha büyük komedi nasıl olur bilemiyorum keza yabancların hepsi iyi ise o zaman bir şampiyonluga oynamalıyız beyefendi, bu kadar süper über yabancı bu dandik ligde şampiyon olur,ligden düşme potasının üstünde gezmez...
:b5:fener maçı için çok şey bekliyorum ondan :=)
Senin elinde sene başında,Neill,Kewell,İnsua,Misimoviç,Pino,Cana,Baros,Elano vardı..
Yahu şu adamların hangisi rezil oyuncu özünde Allah aşkına..
Bu adamların yanına iyi yerliler serpecektik ama olmadı çünkü yerlilerimiz rezil başladı sezona..
Burada Teknik Direktör yetersizliği de var,bu yabancıları iyi kullanamadı,Hagi zaten komedi,çoğu maça eksik yabancıyla çıktık yedeklerde 2 tane daha varken..
Tuhaf tuhaf işler oldu...
Ben hala söylüyorum Galatasaray'ın sorunu yerli oyunculardır..
He bu yabancılarla devam mı dersen hepsinle değil,misal Kewell gitmek isterse gidebilir,Neill öyle ama maksimum 2-3 alayını yollama taraftarı değilim..
Çünkü 11 kişilik kadronda 5 türk oyuncu oynatmak gerekiyorsan,5 oyuncun yok işte..
Arda,Sabri hala sayı 2..
3 tane as oynayacak yerli oyuncu şart,ve yedekleriyle beraber..