# Juan Pablo Pino

Cevap: # Juan Pablo Pino

Madem almayacaksınız arayıp söyleyin. Çocuğu niye ümitlendiriyorsunuz.

Günler Twitter'dan sevgi mesajları atıp duruyor idi.

İnşallah yurt içine satılır da, değerini görürüz.

100 kulüp 10 yıldır yetiştirmedi mi sabri gibisini ? neyi sallıyorum , bulunmaz hint kumaşı mı!

Kim var? Söyle. GG77 ve Sabri haricinde yerli sağ bek yok doğru dürüst. 100 kulüp de 10 yıldır yetiştirememiş işte. Demek ki altyapı iyi değil.

inşallah kalmaz bizde. her spedy gonzales gibi sadece koşan adamı takımda tutacaksak işimiz var.

Pino'yu yolla, Amrabat'ı al.

Resmen küfür gibi adama.

Kalması gerekiyor.

F.Terim'in kampa almadığı adamla, en fazla istediği adamı bir tutan cahiller var. Bir de bu cahiller yeri geldiğinde "İmparatoreeeaeaeeaaeae" diye bağırıyorlar.

F.Terim'in kampa almadığı adamla, en fazla istediği adamı bir tutan cahiller var. Bir de bu cahiller yeri geldiğinde "İmparatoreeeaeaeeaaeae" diye bağırıyorlar.

Sorun zaten orada değil mi ?

Aralarında fark yok neredeyse.

Birin dışlarken birini ısrarla ister. Ben Fatim Terim'in kararına saygı duyarım ama bu kadar Pino'ya küfürdür.

İkisi de Galatasaray'a en fazla yedek olabilecek oyuncular o ayrı konu.

Bence herkes susup sezonu beklesin.

Kim haklı görelim...

Yada sizler GALATASARAYA teknik direktör olun

Amrabat > Pino + Riera + Sercan Yıldırım + Bunların 7 sülaleleri.

Sorun zaten orada değil mi ?

Aralarında fark yok neredeyse.

Birin dışlarken birini ısrarla ister. Ben Fatim Terim'in kararına saygı duyarım ama bu kadar Pino'ya küfürdür.

İkisi de Galatasaray'a en fazla yedek olabilecek oyuncular o ayrı konu.

Ahahaha. Önce ikiside rezil topçu yazıyorsun, sonra en fazla yedek ne güzel kafa. F.Terim'e saygı duyuyorsan, nasıl oluyorda kampa bile almadığı Pino'yla, en fazla istediği adam olduğunu herkesin bildiği Amrabat'la bir tutuyorsun? :asd:

Ahahaha. Önce ikiside rezil topçu yazıyorsun, sonra en fazla yedek ne güzel kafa. F.Terim'e saygı duyuyorsan, nasıl oluyorda kampa bile almadığı Pino'yla, en fazla istediği adam olduğunu herkesin bildiği Amrabat'la bir tutuyorsun? :asd:

Amrabat artık oyuncumuz yerine kondu ''rezil'' yazısını değiştirdim. Forumda ceza almamak için.

Bunda art niyet arayacak kadar detaycı olma.

Bana göre ikisi de aynıdır gözümde.

Sen nasıl Bendtner > Burak diyebiliyorsan bende Pino = Amrabat diyorum. Herkes tarafından yadırganır ama benim gözümde budur.

Amrabat artık oyuncumuz yerine kondu ''rezil'' yazısını değiştirdim. Forumda ceza almamak için.

Bunda art niyet arayacak kadar detaycı olma.

Bana göre ikisi de aynıdır gözümde.

Sen nasıl Bendtner > Burak diyebiliyorsan bende Pino = Amrabat diyorum. Herkes tarafından yadırganır ama benim gözümde budur.

Benim tek bir tane Bentdner > Burak dediğim yorumu göndersene adamsan? Adam gibi tartışıyoruz, iftira atmaya gerek yok. Bentdner çok iyi adamdır o ayrı.

Fatih TERİM 1. sırada bu adamı transfer edin demiş.

Şİmdi sizler dahamı iyi biliyorsunuz.

Pino Pİno deyip duruyorsunuz. Hiç antramana çıkardınız mı pinoyu?

Karakterini biliyor musunuz?

Bizden sonra geçen sezon kiralndığı yerde ne yaptı?

Bizde fenerbahçe maçı dışında ne katkı sağladı?

Bu ülkede herkes Teknik Direktör ve Kulüp başkanı " GÖKMENİN GAZETESİ"

Benim tek bir tane Bentdner > Burak dediğim yorumu göndersene adamsan? Adam gibi tartışıyoruz, iftira atmaya gerek yok. Bentdner çok iyi adamdır o ayrı.

Tek tek bakacak halim yok. Boldladığın kısma bakmak bile yeter. Kimse Bentdner'i beğenmezken senin beğenmen herkes tarafından yadırganır ama senin gözünde budur. İzlemişsindir,biliyorsundur. Bunu anlatmaya çalıştım. Kızmaya gerek yok.

Fatih TERİM 1. sırada bu adamı transfer edin demiş.

Şİmdi sizler dahamı iyi biliyorsunuz.

Pino Pİno deyip duruyorsunuz. Hiç antramana çıkardınız mı pinoyu?

Karakterini biliyor musunuz?

Bizden sonra geçen sezon kiralndığı yerde ne yaptı?

Bizde fenerbahçe maçı dışında ne katkı sağladı?

Bu ülkede herkes Teknik Direktör ve Kulüp başkanı " GÖKMENİN GAZETESİ"

Fatih Terim istemişse saygı duyarız, Galatasaray'ın futbolcusu destekleriz o ayrı konu. Ben beğenmediğimi Pino ile muhakeye ederek belli etmeye çalışıyorum o kadar.

Umarım yanılırız temennimiz bu. Fiyat + Performans bakımından sınıfta kalmaz inşallah.

Tek tek bakacak halim yok. Boldladığın kısma bakmak bile yeter. Kimse Bentdner'i beğenmezken senin beğenmen herkes tarafından yadırganır ama senin gözünde budur. İzlemişsindir,biliyorsundur. Bunu anlatmaya çalıştım. Kızmaya gerek yok.

Kimsenin beğenmediği adam geçen yıl PL'de çoğu maçta oynadı. Arsenal'le sözleşmesi olan bir oyuncu ve EURO 2012'de de mükemmeldi.

Geri
Üst Alt