# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Eski sakatlığı mı nüksetmiş?

Eski sakatlığı ne bilmiyorum ama;(sanırım adaleydi ama tam bilmiyorum) 20 dk. oynayıp, darbe almadan maçı bitirip 4-5 hafta sakatlanıyorsa ben umudu keserim. Geçen senede çok maç kaçırmış. Takıma girsede 2 maç sonra hoooop salon yolu gözükür. Adelesi pert heralde Pino'nun.

Ben aldığı bir darbeden sonra sakatlandı diye hatırlıyorum ama yanlışım varsa düzeltin. Ayrıca eski sakatlığı ile alakası olmadığı söylenmişti.

Önümüzdeki hafta takım ile çalışacakmış.Hadi hayırlısı,umarım bir daha sakatlanmaz ve bize Keita'yı aratmaz.

Elan ve ,Misi rakibi pas manyağı yapıp yorar son 20 dakika Pino ve kewell girip noktayı koyar ;)

Pino her zaman lazım bu takıma. Serdar Özkan'dan en az 5 kat iyi desem kimse itiraz etmez sanırım.

araya atılacak pasları yakalayıp rakibi yıkacak patlayıcı özellikleri olan bir oyuncu. çok iş yapacak umarım. izleyip görelim .

Nihayet takımla çalışmalara başlamış. :)

Çok ümitliyim ben Pino'dan.

bu adam bi entresan ya o belgrad maçında da hiç sakatlanmamıştı sanki,topal falan yürüdüğünü hatırlamıyorum.Ama bu adam da farkındadır ya Galatasaray'ın Monaca'dan farklı olduğunu öyle yan gelip yatamayacağını...

misimovic gibi bir orta pas ustası gelmişken takıma, haydi pino göster kendini.

çok güveniyorum bu tipsize :lol:

allahın apaçisi :lol:

inşallah sakatlıksız bi sezon geçirir ve coşturur bizi :D

GSA-GSA2 karşılaşması var şu anda. 2 gol birden attı. İlk golü göremedim ama 2. gol gerçekten çok güzeldi. Çok yetenekli bir adam. Hazır gördüm ben şu anda.

bakalim 6 milyonluk sotch mu, 8 milyonluk dia mi yoksa 3 milyonluk pino mu daha iyi topcu

ayrica stoch ve dia yillik en az 2 milyon aliyorlar.

pino 600 bin euro plus mac basi.

bu 3 topcuyu pek izlemedim ama sanki pino daha önde gibi görünüyor

dia hizli ama salak, teknigi vasat.

stoch cabuk ama gücsüz, teknigi vasat

pino hizli, cok teknik, ve oyun zekasi yerinde olan, ara sira 10 görevide yapmis bir topcu diyorlar.

Dia, sağlam

Stoch sağlam

Pino sakat:):):)

Yahu ona laf yok ki, adam müzmin değil ama sakatlık sorunu var.

Oyunda olduğu her saniye tehlike yaratacak gibi. Çok can yakacak çook.:)

Ben beğendim bu adamı.Ne yaptığını bilen bir hali var.

Geri
Üst Alt