# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

tabanca gibi adam valla maşşaallaahhh...

Nerde o salak Rıdvan.O Stochu Diayı göklere sığdıramayan Pinoyu yerlere sokan Futbol cahili.5 dakika dinledim zaten direk kapattım.Böyle adamları nasıl yorumcu yapıyorlar ilginç

Mest oldum izlerken. Kıvrak hareketleri ve etkili şutlarıyla iyiydi bugün.

Yoboyu da Fenere kaptırmayalım.Valla Adam kiralık oynuyor seneye alsak süper oyuncu..Yerine bilica olsa Pino daha farklı şeyler yapardı bence..

Pino 'yu yıllarca sağ açık sananların ben ....... :D Adam resmen forvet ağa.

beni bu maclık g.t ettiğin için tesekkur ederim.dilerim set hucum yaptıgımzda da boyle etkılı oynarsın,ben got olurum,sadece kontra ararken değil...yıne de hıc umudum yoktu ,bıraz umut ısığım olustu senle ıgılı.

tesekkur ederım bugun için

Bu adamı forvet oynatmıyan rijkaard bizim sonumuzu hazırlamıştır!!!!!!!!!!!

Hagi ne kadar iyi bi taktisyen olduğunu kanıtladı, elinde keita arda baros olsa olacakları düşenemiyorum bile!

bugün cok begendim, sadece bir kere egoistlik yapti, o da olur artik. insallah hagi ve tugay sayesinde daha bir cok futbolcular paril paril parlamaya baslarlar.

Aferim canım kardeşim böyle oyna canımızı ye. Saygı duydum bugünkü performansına.

Niye birbirlerine alternatif olsunlar ki... İkisini de sür sahaya, rakip takımın defansını tecavüz etsinler.

Abi hiç beklemiyordum, bu şekilde oynayacağını son şutu gol olsa mükemmel olacaktı. Bu arada bu adam bildiğin santrafor :D

Niye birbirlerine alternatif olsunlar ki... İkisini de sür sahaya, rakip takımın defansını tecavüz etsinler.

Bende bunu diyecektim. Ikisi ayni anda oynasa ileride, super olur kanimca. Sol kanatta Insua Arda, Sag kanatta Elano Sabri. Tadindan yenmez.

Ya 1 maçda çok ısındım bu adama, gerçi hep sempatim vardı, boşa çıkarmadı beklentimi!

İyki rijkaard gönderilmiş, bu adamı forvet oynamayı akıl edemiyen bi hocanın takımda işi yok! Hagi nasıl gördü valla helal olsun

Geri
Üst Alt