# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

beşiktaş maçının yıldızı olacak

bjk maçında man of the match olur.

Takımı gaza getirmeye çalışıyor yıkılmıyor fizik gücü çok iyi ama yardımına gelen olmadığından genelde şut atıyor o da atmasa kimse atmaz zaten

Beşiktaş maçında takımın en iyisi olacağını düşünüyorum.

Çizgi savunmayı dağıtabilir , umarım güzel anlar yaşarız yarın :)

Beşiktaş önlem alacaktır yarın çok fazla etkili olabileceğini sanmıyorum gene iş Barosta biter

pino bugün iyi pozisyonlara girecektir isallah gol yapar o pozisyonlari

Gününde olursa eğer maça damga vurması işten bile değil, tam ona göre bir maç. Fenerbahçe karşısında olduğu gibi yine zorlayacaktır defansı, eğer olurda sıkı bir önleme tabi tutulursa ise -ki aslında böyle birşey bekliyorum- kilidi açma işini boş alanlara sızarak arkadan gelen Kewell ile Elano'nun üstlenmesi gerekiyor.

Cok kolay harciyor pozisyonlari.

Arjen Robben vs Juan Pablo Pino. Kasımpaşa maçının ardından sinemalarda...

3-4 tane gol kaçırdı.

Geovanni daha iyiydi gelen gideni aratıyor.

Pino'ya ilk haliylede ve Hagi'den sonra biraz kıpırdanmasına rağmen her zaman temkinli yaklaştım. Önce eleştirip sonra gelip buraya aslansın kaplansın yazanlar gibi değilim. Bu adam 3 tane %100 lük pozisyon kaçırdı. Trabzon maçında altıpas içinde ıska geçmesi gibi. Sen gidip %100'lük pozisyonları atamıyorsan napıyım 35 metreden çektiğin şutları.

Keita'nın sağ bacağı olamaz. Bari çakma forvetle oynayacağımıza, adam gibi Batdal-Baros çift forvetiyle oynasak.

Pino'ya ilk haliylede ve Hagi'den sonra biraz kıpırdanmasına rağmen her zaman temkinli yaklaştım. Önce eleştirip sonra gelip buraya aslansın kaplansın yazanlar gibi değilim. Bu adam 3 tane %100 lük pozisyon kaçırdı. Trabzon maçında altıpas içinde ıska geçmesi gibi. Sen gidip %100'lük pozisyonları atamıyorsan napıyım 35 metreden çektiğin şutları.

Keita'nın sağ bacağı olamaz. Bari çakma forvetle oynayacağımıza, adam gibi Batdal-Baros çift forvetiyle oynasak.

Keşke herkes senin gibi yorum yapsa. İki maç sonra o golleri atınca aslan olur Pino gene.

Geri
Üst Alt