# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

tamam.onunde 1 sene var.yapsın bısey degısmıcegını bıtırıcılık konusunda adım gıbı soleyebılırım.bı adama sezi denen ,sakınlık denen olguyu calısa calısa katamazsın.

olmanı annesının rahmıne yollarız

Alıştıkça soğukkanlı da olur, konsantrasyon eksikliğini de giderir merak etme... İnsanları robot olarak düşünme; bir şekilde doğdu, ömrü boyunca böyle gider diye de bir kaide yok. Çalışırsa ve gelişime açıksa elbet çok şey değişir.

Alıştıkça soğukkanlı da olur, konsantrasyon eksikliğini de giderir merak etme... İnsanları robot olarak düşünme; bir şekilde doğdu, ömrü boyunca böyle gider diye de bir kaide yok. Çalışırsa ve gelişime açıksa elbet çok şey değişir.

ben galatasaray futbol aş nın tesıslerınin içinde olan bır adamın kendını gelıstırecegıne ınanma işini 3 yıl önce falan bıraktım.ınsallah senın dedıgın gıbı olur.pıno konusunda g.t olmak istiyorum

ben cok begeniyorum hala ve forvet arkasinda serbest oynamasi taraftariyim

Pino kalitesini yine gösterdi bence.Ligin topa Ardadan sonra en hakim olan oyuncusu diyebilirim.Kaçırdığı goller var ama ben bunları büyütmüyorum çünkü Pino hem forvet oyuncusu değil, daha doğrusu tamamlayıcı forvet hemde bitiriciliğini geliştirecek yetenekte mevcut.

Uyuz oluyorum şu eleştirenlere. adam yoktan pozisyon yaratıyor sorada kaçırıyor. adam olmasa pozisyonumuz bile olmucak. eğer onları atsaydı zaten pedro yerine pino oynardı barca da. işalla zamanla geliştircek kendini çok iyi bir 4-3-3 açık oyuncusu

Adamın esas yeri forvet bile değil ama yine de attığı gol -çok kolay olmasına rağmen- golcü vuruşuydu.

Dun yoktan varettigi pozisyon falan yoktu. 4-5 tane diger futbolcularin cabalari ile hazirlanmis yuzde yuz pozisyonlari harcadi... Cok yetenekli futbolcu. Cok seyler basarabilir ama kafasi calismiyor adamin. Ne yapalim. Hagi'nin Pino'ya zihinsel bir seyler asilamasi gerekiyor. Adam olmayacak yerlerden vuruyor. Son vuruslari berbat. Topa abaniyor hep... Her vurusu da mutlaka kalecinin karin hizasina geliyor.

Şut tekniğini geliştirmezse işi zor

Uyuz oluyorum şu eleştirenlere. adam yoktan pozisyon yaratıyor sorada kaçırıyor. adam olmasa pozisyonumuz bile olmucak. eğer onları atsaydı zaten pedro yerine pino oynardı barca da. işalla zamanla geliştircek kendini çok iyi bir 4-3-3 açık oyuncusu

bnde bu yorumlara uyuz oluorum.durmadan aynı geyık kossa real de atsa barca da oynardı diye .hey allahım ya

İyi de beğenmediğiniz Pino olmasa zaten o pozisyonlara giremeyeceğiz, rakip savunmalar yorulmayacak.Bunu da göz önünde bulundurun. Bu adamın özverisine saygı duyalım

İyi de beğenmediğiniz Pino olmasa zaten o pozisyonlara giremeyeceğiz, rakip savunmalar yorulmayacak.Bunu da göz önünde bulundurun. Bu adamın özverisine saygı duyalım

aynen arkadaş iyi söylemişsin.artılarını hiçe sayıp eksilerini devamlı söylemek konuşmak nedir anlam veremedim

Antrenmanlardan sonra Ufuk'la kalsınlar 1-2 saat çalışsınlar.

Pino'nun bitiriciliği gelişirir Ufuk'un da 1e1 deki başarısı artar.

pino çok kaçırıyor diye eleştiriliyor ama girdiği pozisyonlara bakın battal ve baros zor girerdi o kadar pozisyona adam çok hızlı atik defans tutamıyor baros da o hız yok. pino çok yetenekli bence biraz sabretmemiz lazım gol vuruşlarını geliştirip bencilliğini atarsa zaten fiyatı 20-30 milyon euro olur. bence pino çok yetenekli bir oyuncu çok katkı sağlayacak..

bazı yorumlar çok saçma

şimdi bazıları çıkıp diyoki pino olmasa o pozisyonlara giremezmişiz

e tamam haklısınız da biz de hem pinonun hem de Galatasarayın faydası için girdiği pozisyonları daha iyi değerlendirmesini

varsa bir eksiği gidermesini istiyoruz

çok pozisyona girebiliyo diye

"anasının ak sütü gibi hella olsun, harcasın hepsini" mi dememiz gerekiyo ?

antremandandan sonra şut çalışsın çok mu zor

2-3 yıl içinde Real'e veya Barca'ya gider bu tempo ile. İşte bu tür futbolcular bize fayda sağlar. Elano ve Misi gibi doymuş ve ünlenmiş pahalı transferler değil!

Çok pozisyon kaçırdı diye eleştrilmesi bana mantıklı gelmiyor pek. Baros'un da aşırı top ezdiği ve akıl almaz pozisyonlarda kaçırdığı gollerin olduğu bir sürü maç biliyoruz, ama o maçlarda bile pozisyona giriyordu, atamasa bile birşeyler yapmaya çalışıyordu ki genelde kötü de oynasa atıyordu. Pino'da da o durum var. Hem kendisinin gerçek mevkisi santrafor değil ama elinden geleni yapıyor. Gereken pozisyonlarda gol yapamamış olmasından doğal birşey yok ama gene golünü attı dün.

Çok pozisyon kaçırdı diye eleştrilmesi bana mantıklı gelmiyor pek. Baros'un da aşırı top ezdiği ve akıl almaz pozisyonlarda kaçırdığı gollerin olduğu bir sürü maç biliyoruz, ama o maçlarda bile pozisyona giriyordu, atamasa bile birşeyler yapmaya çalışıyordu ki genelde kötü de oynasa atıyordu. Pino'da da o durum var. Hem kendisinin gerçek mevkisi santrafor değil ama elinden geleni yapıyor. Gereken pozisyonlarda gol yapamamış olmasından doğal birşey yok ama gene golünü attı dün.

Derim ve Susarım.

Geri
Üst Alt