# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Beyler Keita'yı biran önce unutamazsak bu adamı beğenemeyeceğiz hiç.:o

şu sezonda 25 maç sakatlanmadan oynayabilse bizim için güzel

Keita :sad007:

Pino genis alanda çok ama çok etkili hakkikaten ayni seyi dar alan için soylemeyecem

Keita gözüyle bakarsak bu çocuğa da yazık olur.İyi olacak ama Keita standartına gelmek kolay değil.Apayrı bir adamdı Keita. Onun gibi sağ açık bulunmaz zaten.

Öne geçtikten sonra boş alan bulunca etkili olan bir oyuncu.Ama bence dar alanda oynayacak yeteneğide var aşabilir bu sorunu.

Ama tabi Keita felan beklemeyin, Keitanın gitmesi skandaldı.

Canlı izledim bugun Çok hızlı bir futbolcu bir kaç pozisyonunda defansada yardım etti.. İş yapar bence tabi Keita'la kıyaslamamak lazım Keita başka bir adam.

Keita ile niye kıyaslanmasın? Bundan 3-4 ay önce Keita oynuyordu Pino'nun yerinde. Tabii ki karşılaştırılacak. Sonuçta ikisi de o mevkiinin oyuncusu.

Egoistliğinin Caner'den aşağı kalır yanı yok. Uzun vadede baş ağrıtabilir.

Keita ile niye kıyaslanmasın? Bundan 3-4 ay önce Keita oynuyordu Pino'nun yerinde. Tabii ki karşılaştırılacak. Sonuçta ikisi de o mevkiinin oyuncusu.

Keita'la kıyaslarsan hiç bir zaman mennun olmassın Pino'dan o açıdan söyledim Keita başka bir adamdı.. Keita'la Pino'yu kıyaslamak Hagi ve Alex'i kıyaslamak gibi.

Çok bencil bir oyuncu, boşta arkadaşı varken kaleye vuruyor. İyi şut attığını söyleyebilirim, geniş alanda etkili, dar alanda da fena değil. Ama futbol takım oyunudur, bencillik yapmaması gerekiyor.

Takımla biraz bütünleşmeli, bana çok kopuk geliyor.

Futbolculuğu ise fena değil..

Hızlı ve teknik.

Bugün maçta gördüğümüz gibi tercihler konusunda biraz eksikliği var.

Yok artık daha neler :)

niye ki:o,keita pino dan çok üstün bi oyuncu, bunu pino nun geçen seneki izlediğim maçlarına dayanarakta çok kere söyledim bence söylediğinde garip bişey yok,ama pino nun da daha farklı özellikleri var,düşükte olsa bizde patlama yapma ihtimali var,zaman göstericek tabi bugün fena değildi,daha iyi olacak inşallah:),ama bi keita değil tabi:o

Keita degisik bir adamdi. Bu gözler Keitayi parcali icinde gördükten sonra, sag kanada Keitadan daha teknik bir adam gelmesi lazimki tatmin olalim.

Yani sag kanat konusunda ben bir 2-3 sene tatmin olacagimizi sanmiyorum, hep Keitayi düsünürsek.

Pino da iyi oyuncudur kücümsemiyelim. Biraz oynasin ligimizin en iyi sag kanat oyuncusu olabilir.

Genis özeti izledim. Baya etkili oynamis Pino sanirim. Son bir pozisyonda Sarpdan küfür yiyor.

Ne b.koma küfür ediyorsa Sarp. Deli oldum resmen.

Kendini gösterme çabasıydı o, gol atma isteğiydi. Normalde o kadar bencil adam değil.

Kendini gösterme çabasıydı o, gol atma isteğiydi. Normalde o kadar bencil adam değil.

aynen öyle.

arka arkaya pozisyonlara girince kendiside gaza geldi , gol atıp siftah yapmak istedi.

haftaya daha da iyi bir görüntü verir mutlaka , ilk defa 11'de basladi..

Geri
Üst Alt