# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

o pozisyona pas vermemesi gayet normal,dikkatli izlerseniz daha top gelmeden ben bile alıp vurmasını bekliyordum ve öyle yaptı.mustafa yı vuruş kararını verdikten sonra görmüş olabilir çünkü çok hızlı bir pozisyon oldu.ve mustafa arkasından paralel olarak geliyordu.cepheden görse kesinlikle verirdi..vermesede öyle küfür edilecek bir durum yok.

bence bu futbolcular biz seyircileri çok cahil sanıyo

sanki biz futbolan hiç anlamayan

sadece tabelaya bakan

asist dahil hiçbir istatistiği dikkate almayan

ebleh insanlarız da gol atan oyuncuyu kabullenicez

pino yapma

bu kadar bencil oynama

bunu neden söylüyorum pinoyu genel olarak çok beğendim

bunu da biraz aşarsa çok çok iyi bir oyuncu kazanmış oluruz

Pino dün vasattı.80 dakika boyunca 1 adam geçemedi.Son dakikalarda Buca açılınca ve tabi o 3. sınıf sol bekleri sayesinde son dakikalarda pozisyona girdi.Onları da harcadı.Kendine çeki düzen vermeli.Daha çooook çalışmalı..

Keita'la kıyaslarsan hiç bir zaman mennun olmassın Pino'dan o açıdan söyledim Keita başka bir adamdı.. Keita'la Pino'yu kıyaslamak Hagi ve Alex'i kıyaslamak gibi.

Bak hocam; Galatasaray'ın sistemi aynı, takımdaki oyuncular aynı, takımın teknik direktörü aynı; Keita gidiyor, Pino geliyor. Oynadıkları mevkii aynı. Kıyaslamamızdan daha doğal bir şey olamaz. Keita'nın 2 gömlek düşük hali diyorum kıyasladığım zaman. Evet, memnun değilim çünkü Keita gibi bir adam satıldı.

Hagi ile Alex kıyaslanmaz çünkü aynı mevkiide, aynı takımda, aynı sistemde, aynı teknik direktör altında, aynı oyuncular eşliğinde oynamadılar.

:)

Keita gibi bir adamın harcanması tarihimizin en büyük hatası olmuştur doğru ama bu genç kardeşimizin üstüne büyük yük yükleyip sıkıntıya girmeye gerek yok.

niye ki:o,keita pino dan çok üstün bi oyuncu, bunu pino nun geçen seneki izlediğim maçlarına dayanarakta çok kere söyledim bence söylediğinde garip bişey yok,ama pino nun da daha farklı özellikleri var,düşükte olsa bizde patlama yapma ihtimali var,zaman göstericek tabi bugün fena değildi,daha iyi olacak inşallah:),ama bi keita değil tabi:o

Alex/Hagi kıyası ile Keita/Pino kıyası bir mi sence ?

pino bakip keitayi ararsak hata yapmis oluruz bana gore keita 28 yasinda kendini gelistirme zamanini bitirmis pino iste daha ustune birseyler koyabilicek bir yasta

keita mı pino mu dersen pino derim, keita deplasmanlarda kayıp bir adamdı pino ise deplasmanlarda olabileceğimizi gösterdi, dün ne kadar şut çektik dikkat eden var mı bunların hepsinin altında pinonun imzası vardı bütn gelişen ataklarda pino vardı, daha adam ilk 90 dk.sını oynadı zamanla daha iyi olacak, yaşı da çok genç öyle keita gibi her an kırmızı kart görme potansiyeli de yok...

Cok bencil bir oyuncu 2 tane pozisyonu yedi birinde disari cikarsA baros kesin atardi digerindede mustafa bombostu atmadi deli eti dun beni acayib agzimi bosdum

Mustafanın kendisine ettiği küfürü çevirdiler mi acaba :D

Kadikoy icin aradigimiz ilac Pinoydu senelerdir. Bu yaziyi bir kac hafta sonra alinti yapacagimdan eminim.

keita mı pino mu dersen pino derim, keita deplasmanlarda kayıp bir adamdı pino ise deplasmanlarda olabileceğimizi gösterdi, dün ne kadar şut çektik dikkat eden var mı bunların hepsinin altında pinonun imzası vardı bütn gelişen ataklarda pino vardı, daha adam ilk 90 dk.sını oynadı zamanla daha iyi olacak, yaşı da çok genç öyle keita gibi her an kırmızı kart görme potansiyeli de yok...

Bir insan kendisini ancak bu kadar avutabilir :) Genç sağ açıklarımız Pino+Aydın+Serdar = Keitanın Sol bacağı.Keitanın ölüsü bile Pinodan iyidir.Kıyas bile edilemeyecek bir fark var..

Geri
Üst Alt