# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Bir insan kendisini ancak bu kadar avutabilir :) Genç sağ açıklarımız Pino+Aydın+Serdar = Keitanın Sol bacağı.Keitanın ölüsü bile Pinodan iyidir.Kıyas bile edilemeyecek bir fark var..

Abartı nasıl yapılır gösterdiğiniz için teşekkürler.

Bazı arkadaşlar Keita ile karşılatırmaya çalışmış ama büyük hata yapmışlar.Oyun zekası olarak Keita'nın üstünde bir oyuncu.3-4 hafta sonra-devamlılığını yakalarsa- ne kadar faydalı bir transfer olduğunu gösterecektir.

Keita ile ilgili yorumlarınız için; Keita ile ilgili topic var oraya yazın yorumlarınızı.

Kimse Pinoya kalitesiz demiyorki.

Pino bence kaliteli topçu. Pino>Dia ama Pino>Keita diyenlere kiziyoruz okadar :D

Pino'nun en büyük şansızlığı keita'nın yerine gelmiş olması ve her maçta ve maçlardaki posizyonlarda keita ile karşılaştırılıyor olması. Pino kaliteli futbolcu, takıma alıştıkdan sonra kalitesini daha çok belli edecek ;)

Bazı arkadaşlar Keita ile karşılatırmaya çalışmış ama büyük hata yapmışlar.Oyun zekası olarak Keita'nın üstünde bir oyuncu.3-4 hafta sonra-devamlılığını yakalarsa- ne kadar faydalı bir transfer olduğunu gösterecektir.

geçen sene monaco da kendisini yaklaşık 10 maçtan fazla izlemişliğim var,hoş zaten 17 maçta oynamış:),ben öyle bişey göremedm,sen neye dayanarak keita dan üstün diyorsun ki merak ettim:)

Pino, süratlı-teknik ve tempolu bir oyuncu. Oynadıkça dahada iyi olacaktır. Buca maçında hiçte fena değildi. Takıma ısındıkça daha iyi olacak. Biraz daha zamana ihtiyacı var.

geçen sene monaco da kendisini yaklaşık 10 maçtan fazla izlemişliğim var,hoş zaten 17 maçta oynamış:),ben öyle bişey göremedm,sen neye dayanarak keita dan üstün diyorsun ki merak ettim:)

Yunus sende de Pino'yu yerme hastalığı var. En kötü döneminde izledin diye defalarca dedim ısrarla aynı şeyi söylüyorsun. Keita'nın kötü dönemlerini izlesen de Keita kötü diye mi ısrar edecektin ? Ilımlı yaklaş biraz olaya. Bu adam iyi bir takımda Keita'dan daha çok iş yapar ama sorun şuki iyi bir takım yok. Bu yüzden Keita'nın eksikliğini tabii ki hissediyoruz ama b fikri kafadan atmazsak bu iş böyle sürer ve Pino'yu gözümüzde küçültürüz. Unutmayalım Keita geçen yıl iyi oynarken takım bu kadar kötü değildi.

pino nun da daha farklı özellikleri var,düşükte olsa bizde patlama yapma ihtimali var,zaman göstericek tabi bugün fena değildi,daha iyi olacak inşallah:),ama bi keita değil tabi:o

yoo dediğim gibi bizde düşükte olsa hayatının patlamasını yapma ihtimali var,buca maçında da görüldü ki rakip açılmadığı sürece etkili olamayan bi adam,ancak çok geniş alanda etkili oldu,yaklaşık 19 top kaybıyla oynamış,rekor gibi birşey.

yoo dediğim gibi bizde düşükte olsa hayatının patlamasını yapma ihtimali var,buca maçında da görüldü ki rakip açılmadığı sürece etkili olamayan bi adam,ancak çok geniş alanda etkili oldu,yaklaşık 19 top kaybıyla oynamış,rekor gibi birşey.

Yahu bir iki maçla yargılama. Bencillik yaptı neden yaptı bilmiyorum bildiğim böyle bir adam değil. Kewell, Miso, Baros o kadar etkisizken en azından oyunun içinde olmaya çalıştı, sorumluluk aldı bunlar da önemli. Geçen yılki gibi bir hücum hattı yok şu an, geçen yılın yarısı kadar etkili değiller. En azından istekli ve bir şeyler yapmaya çalıştığını gördük. Özellikle deplasmanlarda çok önemli olacaktır bizim için. Sabri ve Arda dönse de şu bir kez bile çıkamadığımız ideal kadromuzla bir maça çıksak o zaman konuşmak istiyorum. Miso bile berbat oynuyor canım sıkılıyor.

Bencilliğini golle tanışma istediğine bağlıyorum..

Pino kaliteli oyuncudur allah sakatlıktan korusun..

beni korkutan sey rakip biraz dagilana dek hic bir sey yapamamis olmasi

ama tabi bu sahada birsey denmez

umarim korktugum gibi olmaz diger maclarda

Pino kontra atak oyuncusu diyorlar ama, aslında içerde oynayacağımız maçlarda daha baskılı oynayacağımız için daha etkili oynar.Çok kart yedirebilir rakip takımlara tabi Pino'yu yakalayabilirlerse inanılmaz hızlı gerçekten..

Biraz düşündüm de, Sarp'a pas atmayarak doğru şey yapmıştır. O pozisyonda topu M.Sarp'a çıkarsa, Mustafa golü atacaktı ve taraftarın gözünü boyayacaktı. Ayhan ve M.Sarp'ın golleriyle 2-0 Galatasaray kazanıyor, düşünsenize basında nasıl bir hava yaratılırdı. :)

Biraz düşündüm de, Sarp'a pas atmayarak doğru şey yapmıştır. O pozisyonda topu M.Sarp'a çıkarsa, Mustafa golü atacaktı ve taraftarın gözünü boyayacaktı. Ayhan ve M.Sarp'ın golleriyle 2-0 Galatasaray kazanıyor, düşünsenize basında nasıl bir hava yaratılırdı. :)

Hos, farkli birsey olmadi ki maci anlatan sahislarin Ayhan ve Mustafa Sarp icin sözleri akillardan cikmayacaktir diye düsünüyorum.

Bakiniz: Ayhan ve Mustafa sarp, oyunu -hem de iki yönlü- pek ala iyi oynamislar/oynuyorlarmis. Vesaire...

Bu arada Pino icin sunu diyebilirim; Kewell ile birlikte sahadaki arkadaslarini bilemem ama taraftari atesleyecek kisidir. Zira sahada -baska- kimse var mi?

harbi ha, iyi ki atmamis, ondana sonra kurtulmak daha zorlasirdi :)

G.Saray taraftarı futboldan anlıyor Ahmet,Sarp'ın boş oynadığını görüyoruz malesef.

Gecen sene iyi olmamizin nedeni, Keita, Baros ve Kewellin ilk yari performansiydi, asla Keitadan iyi degil ama kendini gelistirebilir, Keita gibi cok ekstra bir oyuncu degil bana gore, top Keitanin ayagina gelince herkes heyecanlaniyordu

Fiziği güçlü değil Keita kadar,hız aynı,teknik daha az,yaratıcılık aynı,bencillik hemen hemen aynı.

Geri
Üst Alt