# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Keita çok acayip bir oyuncuydu yani olup olmadık yerden şut atabilen,biraz fantazi futbolu oynardı,Pino bence daha alışılagelmiş bir kanat oyuncusu nerede ne yapacağını bence Keita'dan daha iyi biliyor,bencil diyen arkadaşlar golle tanışma çabası olarak görüyorum ve her sıfıra indiğinde çoğu kez içeri pas verdiğini hepimiz biliyoruz..

Hareketli oyuncu sürekli deneyen oyuncu durağan oynamayan Pino ilk 11 de yer almalıdır.Sürekli durarak oynayan ayağına top gelince bir şeyler yapmaya çalışan kanat oyuncularımıza göre daha iyidir.

Kalite olarak Keita ile kıyaslamak tamamen cahilliktir.TSL ye gelmiş en iyi kanat oyuncusudur Q7 den sonra.

q7 sırf reklam transferidir.Eğer tüpçü bu transferleri yapmasa kesinlikle bu takımın başında duramazdı.Bjk öncedende yıldız oyuncular getirdi.Carew,Ricardinho,Kleberson...Sonra baktılar yıldız transferiyle olmuyor.Savaşan takım kurmaya çalıştılar.Sonra bu yıldız furyasına fener katıldı.Stadı doldurma amaçlı Alex,Ortga,Anelka,Appiah gibi isimleri getirdiler.Onlarda bu işten dönüp savaşan takım kurmaya başladılar.Bizde Haldun Üstünel faktörüyle bunu yapmaya çalıştık.Lincoln geldi.2 hareket yaptı.Maçı kaybetsekte mutlu idik.Ama sonuçta önemli olan kupa kazanmak.Bizde bu işten döndük bu sene.Yoksa Keita gibi oyuncuyu böyle kolay göndermezdik.

Ve nitekim bjk taraftar baskısıyla yıldız almak zorunda.İsmi olan yıldız almak zorunda.q7 de Lincoln gibi oyuncu.Hareket yapar,takımı coşturur.Ama böyle oyuncuların takım umrunda olmaz.Kırılganlardır bide.Zaten adam doymuş:İnter,Chelsea,Porto.Bjk de kendini gösterip yükselmek istemez yani.

Pino konusu burası,ama Quaresma diyorsanız gerçekten müthiş oyuncu.

keita yı quaresma ya tercih ederim,quaresma nın defansa yardımı 0,ayrıca çok fazla top eziyor,oyun içinde sürekli değil vs.,şu an beşiktaş iyi gittiği için bunlar hiç göze batmıyor tabi,halbuki kalelerinde çok fazla pozisyon veriyorlar,bjk yenilmeye başlayınca quaresma geri gelmiyor,çok top eziyor lafları başlayacak öyle çünkü:),ama burası türkiye ve skora dayalı yorum yapıldığından şu an bjk için sorun yok.

Querasma dan defans yapmasını beklemek Servetten senede 10 gol ve üstünü atmasını beklemek gibi bir şey bu adam böyle giderse Hagi den sonra ki gelmiş geçmiş en çok iz bırakan oyuncu olur.

keita yı quaresma ya tercih ederim,quaresma nın defansa yardımı 0,ayrıca çok fazla top eziyor,oyun içinde sürekli değil vs.,şu an beşiktaş iyi gittiği için bunlar hiç göze batmıyor tabi,halbuki kalelerinde çok fazla pozisyon veriyorlar,bjk yenilmeye başlayınca quaresma geri gelmiyor,çok top eziyor lafları başlayacak öyle çünkü:),ama burası türkiye ve skora dayalı yorum yapıldığından şu an bjk için sorun yok.

Quaresma çok başka bir adam ya.

hiçte değil,sadece biraz fazla göz boyuyor,bjk düşüşe geçtiğinde bakalım:)

q7 sırf reklam transferidir.Eğer tüpçü bu transferleri yapmasa kesinlikle bu takımın başında duramazdı.Bjk öncedende yıldız oyuncular getirdi.Carew,Ricardinho,Kleberson...Sonra baktılar yıldız transferiyle olmuyor.Savaşan takım kurmaya çalıştılar.Sonra bu yıldız furyasına fener katıldı.Stadı doldurma amaçlı Alex,Ortga,Anelka,Appiah gibi isimleri getirdiler.Onlarda bu işten dönüp savaşan takım kurmaya başladılar.Bizde Haldun Üstünel faktörüyle bunu yapmaya çalıştık.Lincoln geldi.2 hareket yaptı.Maçı kaybetsekte mutlu idik.Ama sonuçta önemli olan kupa kazanmak.Bizde bu işten döndük bu sene.Yoksa Keita gibi oyuncuyu böyle kolay göndermezdik.

Ve nitekim bjk taraftar baskısıyla yıldız almak zorunda.İsmi olan yıldız almak zorunda.q7 de Lincoln gibi oyuncu.Hareket yapar,takımı coşturur.Ama böyle oyuncuların takım umrunda olmaz.Kırılganlardır bide.Zaten adam doymuş:İnter,Chelsea,Porto.Bjk de kendini gösterip yükselmek istemez yani.

Yeri değil ama bir lafta ben söyleyeyim. Bence Q7 doymamış bir oyuncu. Daha yaşı 27 felan, kalitesi de belli zaten. Baktığımızda Barça, İnter, Chelsea gibi takımlarda hiç istikrarlı performans gösterememiş birisi. Bir tek Porto'da çok iyi oynadı o kadar. Şimdi o kadar kötü sezonun ardından kendini tekrar kanıtlamak istiyor Q7 ve bunu yavaş yavaş başarıyorda. Hatta milli takıma seçilmesi bile büyük bir adımdır kendisi için. Hala Beşiktaş'a para kazandırabilecek bir oyuncu hem. Lincoln ile hiç bir yönden alakası yok bence. Türkiye'ye de gelmiş en iyi kanat oyuncularından biridir ayrıca Q7, böyle oynamaya devam ederse de baya adından söz ettirir gittiğinde de burdayken de.

Ayrıca Pino'ya da 2 laf edeyim, herkes Keita deyip duruyor ama Keita'dan daha yararlı olabilecek bir oyuncu Pino bize. Tamam Keita fizikli, hızlı, fantastik bir oyuncuydu ama Pino'nun da çok artıları var. Oyun zekası ve pas tekniği çok iyi bir kere, şut atmasını da biliyor ve her iki ayağını da kullanıyor. Ayrıca inanılmaz hızlı, Keita gibi topu alınca çok beklemiyor ve bence Keita'dan 2 eksik yanı var bir tanesi eksik ama diğer ki eksik olarak görülür mü bilmem; fiziği ve fazla fantastik hareketler yapmaması. Bunların dışında bence Keita'dan bize daha fazla yararlı olabilecek artıları da bulunan bir oyuncu Pino ve 23 yaşında henüz. İnşallah sakatlanmaz da sürekli oynama şansı bulur bizde, kendini gösterir.

hiçte değil,sadece biraz fazla göz boyuyor,bjk düşüşe geçtiğinde bakalım:)

Quaresma bu lige çok fazla bir oyuncu,en vasat hali bile sahanın en iyisi olur bence.Üstelik Quaresma'da şunu gözlemledim,gerçekten top oynamaya gelmiş görüntüsü var,hırsı olsun azmi olsun büyük fayda sağlar,rakip takım oyuncusu diye gerçekleri gizlemenin manası yok,Galatasaray'da keşke Quaresma forma giyse.

yahu ne alakası var:D,ben bjk forumunda da olsam bunları yazarım quaresma nın da eksikleri var,şu an takım iyi gittiği için sorun yok diyorum,takım savunmasında arızaları var,ve bunda quaresma nın hiç geriye gelmemeside önemli etken,diyorum ya iyi giderken herşey iyi görünür,beşiktaş yenilmeye başlayınca konuşuruz:D

yahu ne alakası var:D,ben bjk forumunda da olsam bunları yazarım quaresma nın da eksikleri var,şu an takım iyi gittiği için sorun yok diyorum,takım savunmasında arızaları var,ve bunda quaresma nın hiç geriye gelmemeside önemli etken,diyorum ya iyi giderken herşey iyi görünür,beşiktaş yenilmeye başlayınca konuşuruz:D

Ya kötü gitmezse :D

Geri
Üst Alt