# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

bu kadar şansa gidemez bi takım,bu gidişle bi maçta hezimete uğrayacaklar görürsün:asd:

bu kadar şansa gidemez bi takım,bu gidişle bi maçta hezimete uğrayacaklar görürsün:asd:

Şöyle düşün Kewell'ı ele al,bizim takımın yenildiği maçlarda en az eleştiriyi alan oyunculardan biridir değil mi?

Q7'yi Bjk için öyle düşün.

Bu adami akilli kullanirsak Kadiköy'de cok is yapar.

Ya aslinda yerli oyuncular buyuklere gelen, daha dogrusu Galatasaray'a gelen oyunculari daima bicti veya bicmek icin gayret gosterdi. Pino dogru yapiyo, Allah ne verdiyse vursun, yiksin, parcalasin. Dinsizin hakkindan imansiz gelir anasini satayim.

Bazı arkadaşlar buca maçını izledikten sonra vasat diye yorum yapmışlar tamamen gülünç.

Koca takımda tek pozisyon üreten adam pino. Top ayağına yakışıyor. Zaten doğru düzgün 3-4 pozisyonumuz var hepsinde de pino ismi var.

Arda'ya yapılan abartılı desteğin onda biri pino'ya yapılsın bakın ne keita kalır ne arda. O kadar söylüyorum.

Tamam süper bir oyuncu değil ama iyi oyuncu. Zaten şu takımda kaç tane İYİ oyuncu var ki? Bir elin parmaklarını geçmez. O yüzden elimizdeki iyi oyunculara sahip çıkalım.

Hele mustafa gibi adamlara yem etmeyelim. Bir pozisyonda pas vermedi diye küfür edecek adam önce kendi işini yapsın. Mustafa gibi adamların klübün kapısından girmesi hata iken bide gelmiş küfür ediyor. Klübün hali içler acısı.

Keita>Q7

Q7 dünyanın en overrated topçusu, porto hariç gittiği hiç bi takımda dikiş tutturamadı, hasan şaş ın portekiz versyonu

Bazı arkadaşlar buca maçını izledikten sonra vasat diye yorum yapmışlar tamamen gülünç.

Koca takımda tek pozisyon üreten adam pino. Top ayağına yakışıyor. Zaten doğru düzgün 3-4 pozisyonumuz var hepsinde de pino ismi var.

Arda'ya yapılan abartılı desteğin onda biri pino'ya yapılsın bakın ne keita kalır ne arda. O kadar söylüyorum.

Tamam süper bir oyuncu değil ama iyi oyuncu. Zaten şu takımda kaç tane İYİ oyuncu var ki? Bir elin parmaklarını geçmez. O yüzden elimizdeki iyi oyunculara sahip çıkalım.

Hele mustafa gibi adamlara yem etmeyelim. Bir pozisyonda pas vermedi diye küfür edecek adam önce kendi işini yapsın. Mustafa gibi adamların klübün kapısından girmesi hata iken bide gelmiş küfür ediyor. Klübün hali içler acısı.

Büyük bir zevkle söylediklerinin çoğuna katılıyorum Tarkan.

ya sonrada pino yu yeriyosun diyorsunuz:),sen maçı nasıl izledin pardon,gülünç olan sensin şu anda,buca son dakikalarda arkayı çok açık bırakana kadar hiçbişey yapamadı pino,yaklaşık 19 top kaybıyla oynadı,o dakikalarda pino değil serdar da olsa bu kadar oynardı,pino ya bi garezim yokta,kötü oynadığı bi maçı da iyiymiş gibi değerlendiremem.

ya sonrada pino yu yeriyosun diyorsunuz:),sen maçı nasıl izledin pardon,gülünç olan sensin şu anda,buca son dakikalarda arkayı çok açık bırakana kadar hiçbişey yapamadı pino,yaklaşık 19 top kaybıyla oynadı,o dakikalarda pino değil serdar da olsa bu kadar oynardı,pino ya bi garezim yokta,kötü oynadığı bi maçı da iyiymiş gibi değerlendiremem.

Aynen

Serdar özkanda kaleciyle karşı karşıya kalıp kaçırırdı, ikiside bal yapmıyan arı, ama mustafa sarpdan küfür yemezdi serdar, çünkü ardanın kankisi

Aynen

Serdar özkanda kaleciyle karşı karşıya kalıp kaçırırdı, ikiside bal yapmıyan arı, ama mustafa sarpdan küfür yemezdi serdar, çünkü ardanın kankisi

Serdar, Pino'nun çektiği o şutları çekemez abartmayalım. Serdar'dan 2 gömlek üstün adam Pino.

Yunus Can o sahada Messi de oynasa Cristiano Ronaldo da oynasa iyi performans gösteremezlerdi.

o son dakikalarda serdar da,aydın da pino kadar oynardı agalar onu diyorum,kapanan bi takımı açsın pino eyvallah,hep açık alan beklerse işimiz var,anadolu takımı değiliz biz,genelde çok kişiyle savunur bize karşı takımlar.

Aydın oynayamadı ama. Oyundaydı hatırlarsan Yunus Can.

Ben diyorum zemin berbattı sen hala Serdar da Pino kadar oynardı diyorsun.

Serdar özkan zamanında çok iyi maçlar çıkardı, liverpoollu fanatik arkadaşım kim bu adam diye sormuştu bana hatta. :)

Bozuk saatde günde 2 kere dogruyu gösterir unutmayın.

o son dakikalarda serdar da,aydın da pino kadar oynardı agalar onu diyorum,kapanan bi takımı açsın pino eyvallah,hep açık alan beklerse işimiz var,anadolu takımı değiliz biz,genelde çok kişiyle savunur bize karşı takımlar.

Oynayamazdı Yunus. Ne Serdar ne Aydın. Takım iyi olsun onu da yapacaktır. Takım o kadar kötüki, bütün olarak davranamıyorki Sarp hariç hiçbir adam hakkında yorum yapmak istemiyorum.

Dün akşam rüyamda gördüm, Pino 6 ay sakatlanmıştı. :) Bütün forum sövüyordu yönetime, adam müzmin sakat ne diye aldınız diye :D

katiliyorum

son dakkalara kadar hic birsey yapmadi

ama dedigim gibi daha cok erken

çok top eziyo ve aşırı derecede bencil,geçen maçta sarp bomboşken atsa gol olacak vermedi pası,verse 2-0 olacak,ödül olarak yine 11 de,yine vasat, yine bencil değişen bişey yok.

Geri
Üst Alt