# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Insua'yla beraber maçın en kötü 2 adamından birisiydi. Dembele'yi alalım diye ısrar ettim o kadar. Hem sağ açıkta ilk 11 oynardı, hem Baros'u yedeklerdi.

O zaman Mustafa Sarp mode on-

Laaaan Pinoo! Pinooo!

mode off-

tamam lan vurmayın.

Insua'yla beraber maçın en kötü 2 adamından birisiydi. Dembele'yi alalım diye ısrar ettim o kadar. Hem sağ açıkta ilk 11 oynardı, hem Baros'u yedeklerdi.

Noldu lan. Hani Stoch'dan 5 gömlek üstün adamdı. Ne kıvırıyorsun hemen?

Bu egoistlik değil adamın oyun zekası Sıfır.Keita ile kıyaslamıyacam artık zaten.Ama bu oynayacağına Sağda Aydın Solda Kewell oynasın daha iyidir.Adam geçme filan da yok.Vur ha koşa.Daha yeni yeni oynuyor diyenler olabilir ama ben bunu da düşünerek söylüyorm bunları.

Mental yönden zayıf. Daha kötüsü kendine oynuyor!

Bu egoistlik değil adamın oyun zekası Sıfır.Keita ile kıyaslamıyacam artık zaten.Ama bu oynayacağına Sağda Aydın Solda Kewell oynasın daha iyidir.Adam geçme filan da yok.Vur ha koşa.Daha yeni yeni oynuyor diyenler olabilir ama ben bunu da düşünerek söylüyorm bunları.

Yok artık. Aydın'ı bu kulüpte hala futbolcu diye barındıran insanlara akıl testi yapmak lazım bence?

Çok bencil bir adam, adını Keita ile aynı cümlede bile kullanmak istemiyorum.

Çok bencil oynuyor. Birileri artık uyarmalı...

Serhat şunları da söylemiş ek olarak hakkını yemeyelim...

Galatasaray'ın bu transferle risk aldığını söyleyebilirim. Ekonomik olarak pek riskli olduğunu düşünmüyorum tabi ki. Çok fazla bir paraya gelmediğini tahmin ediyorum. Bu şekilde tam bir patlama yapamamış adamlar çok fazla paraya gitmiyorlar. Geçen sezonki Gabriel Obertan örneğindeki gibi. Galatasaray'ı etkileyecek olan durum ekonomik durumu değil, sahadaki durumu olacak. Beklenen performansı gösterememesi halinde, hücumdaki etkinliğimiz azalacak. Galatasaray için en iyi durum, Pino'yu rotasyon oyuncusu yapacak bir sağ kanat transferi olacaktır. Basketboldaki "6. adam" gibi, kenardan girerek katkı sağlamalı. Aksi takdirde, Galatasaray kumara girmiş olacak

Oyun zekası var. Misal ilk golü Pino hazırladı çok iyi bir şekilde. Onun sorunu bu değil. Adam bildiğimiz egoist. Hep ben, hep ben peşinde. Bunu aşabileceğe de benzemiyor. Adam böyle yetişmiş çünkü.

Geri
Üst Alt