# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Pas yok çalım yok kondisyon 0

Keitanin sol ayağı kadar yok şu an için. Sırf eksik oynuyoruz Aydınla ikisi sağolsunlar

Mahalle maçı yapıyor sanki, devamlı çalım peşinde. Canberk'in dediği gibi zeki bir oyuncu, fakat bunu kullanamıyor. Çok egoist.

Lan olm sanki o adam'i geçtinmi seni Real'emi transfer edecekler. Devamli ya sut yada çalim atma derdine.

Bu ne egoistlik arkadas

Bu adam 23 yaşında, patlama yapmak istiyor, bu yüzden pas vermek yerine, şut çekiyor bazen, bazen çalıma giriyor olmuyor, potansiyeli iyi bence, zaman lazım.

Üzerinde fazla söz etmeye gerek yok tipik kontra atak oyuncusu...

Baskı kuracaksak rakibe karşı Pino ile olmaz bu iş...

Hemen egoist damgası vurdunuz adama helal olsun.

Bekleyin biraz takıma alışsın.

Pino'ya sallamak komik geliyor yedeği Serdar Özkan.

Keita gözüyle bakarsanız bu adama da yazık olacak.Zamanla iyi işler yapacaktır ama dediğim gibi Keita performansı beklemeyin.

Keita hayatımızda göremeyeceğimiz entresan show futbolu oynardı ama kopuk kopuktu,sistemine şablona uygun bir kanat oyuncusu Pino,niye beğenmiyorlar 1.golde süper bir topuk pası var,bir çok kanat organizasyonunda yer aldı ne yapacak bu adam her maç asist mi yapacak? Goller mi atacak?

henuz isik goremedim

aydinin biraz iyisi gibi geldi

bu adam yuzunden cana yedek oturacaksa istemem

Keita gibi adam görmedim ben sağ açık olarak tarihimizde.Ferrari'den sonra Skoda araba kullanmak gibi geliyor Pino'yu izlemek sorun o.

Beklentilerimin altında.Ama geçirdiği sakatlığa ve zamanında hazır olamamasına bağlıyorum.Sonuçta bu kanat Keita'yı, Ribery'i gördü.Maksimumunu verse de beğenilir mi ayrı konu.

Beklentilerimin altında.Ama geçirdiği sakatlığa ve zamanında hazır olamamasına bağlıyorum.Sonuçta bu kanat Keita'yı, Ribery'i gördü.Maksimumunu verse de beğenilir mi ayrı konu.

Kıyaslamaktan vazgeçtiğimiz gün Pino resmen aslan olacaktır.Ama bu millet böyle.

Takıma alışmış ve katkı sağlamaya başladı. Daha ne istiyorsunuz? Takla mı?

Pinonun artisi genc olmasi ama su hali ile Keita ile kiyaslamak cok dogru olmaz... Keita cok ekstra show filan yapiyordu, her top ayagina geldiginde herkes ayaga kalkiyordu, Pino oyle degil ama kendini gelistirebilir, cok suratli, cevik ama biraz daha kuvvetli olmasi lazim ve tercihleri daha iyi olmasi lazim

Oyun şekli böyle devam eder ise;puan kaybında ilk suçlanacak kişidir. Çok rahat harcıyor pozisyonları, açık alan dışında bire bir de çok da etkili değildi, yine de adam geçme konusunda çok ısrar etti ve top ezdi.

Geri
Üst Alt