# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Geçen sene Baros'u ve Kewell'ı aradık ;)

Yahu elbette ki aradik, ama Nonda'yi da aradik. Hamburg macinda Sinan Osmanoglunuda aradik. Yani saymaya kalksak aramalar bitmez. Ustelik Baros kadar olmsada Jo vardi, kanatta Gio vardi.

Arda-Jo-Gio

--Lincoln--

Topal-Baris

Cok baska seyler olabilirdi.

Keita'nın yerini doldurması şu aşamada mümkün görünmüyor. Onun da kendine has stili var. Öyle kabul etmek lazım. Ne ölçüde faydalı olduğu önemli. Şu an için bu konuda net bir görüş ifade etmek benim açımdan zor. Biraz daha zamana ihtiyaç var.

gözümüz alıştı tabi sağ kanatta insan bir keita arıyor, ama şu an için mümkün değil pino'nun bir keita olması, tabi zaman neler gösterir bilinmez...

açıkcası ben Pino'dan fazla birsey beklemiyorum,bekleyemiyorum

Maliyeti düşük olduğu için herhangi bir durumda sıkıntı olmaz...Fakat alternatif değilde Keita gibi bir oyuncunun yerine alınması bu yönetimin fiyaskolarındandır...

ah ah ne desem bilmiyorum ama pino konusunda çok umutluyum sizler lincoln gitti elano için ah ah lincoln nerede elano oynamıyo misimoviç yeni geldi bu da elano gibi olacak her halde keita gitti pino kim ya keita nerde yani sizin anlayışınız birilerinde süreki lincolnü keitayı aramak eğer bundan vazgeçerseniz pinoyu pino gibi misimoviçi misimoviç gibi izlersiniz birçok taraftarın yüzünde lincoln keita maskesi takılı ve herkesi öyle görüyosunuz ve ben maskesizim msiimoviçi izledim umut var benim için pino ise bazen gerçektende el mago yaptığı 2 artistik çalım serkana verdiği topuk pası ömürlük ama tabiki devamlılık lazım ve şu anda hazır değil ki ona rağmen keitaya oranla aklıyla oynayan bi oyuncu .bakınız keita oyunda önde olsak kontratak yeme olasılığı olsa bile topu alıp gider çalımı atar ya da atamazsa vay halimize ama pino zamana oynayan oyunun kontrolü bizdeyken ayağa pas yapan bi görüntü çizdi maçta keita çok iyiydi evet lincoln çok iyidi ama yoklar yokk bizim arda gibi emre çolak gibi yönetenlere ihtiyacımız var sahada top tutan yani o zaman misimoviçte pinoda farklı gelecek size :D

Misimoviç ve Pino'nun yanına Sarp, Aydın, Cana, Elano gibiler yerine Arda, Emre Çolak gibiler olursa çok daha iyi oynarız bu doğru. Ama asıl soru şu, neden Misimoviç ve Pino'nun yeri hep garanti. Elano bile hala oynatılabiliyor. Aslında yabancı transfer değil, hakeden öncelikli oynamalı.

Misimoviç ve Pino'nun yanına Sarp, Aydın, Cana, Elano gibiler yerine Arda, Emre Çolak gibiler olursa çok daha iyi oynarız bu doğru. Ama asıl soru şu, neden Misimoviç ve Pino'nun yeri hep garanti. Elano bile hala oynatılabiliyor. Aslında yabancı transfer değil, hakeden öncelikli oynamalı.

Pino'nun yeri garanti ? Adam iki defa ilk 11'de başladı sadece... Onun oynadığı mevkiilerde, Emre Çolak oynadı (Sivas maçı), Aydın oynadı, Serdar oynadı vs... Daha kimi oynatacak Riijkard o mevkiide ?

Msimovic'in de bırak yeri garanti olsun aynı Arda gibi aynı Kewell gibi aynı Neill gibi...

Eleştirecekseniz adam gibi eleştirin...

baroş-arda yokken kewell önde pino solda olmalı,maçta öne geçince ikisi yer değiştirmeli..özellikle öne geçtiğimiz maçlarda pino forvet olarak çok işimize yarar diye düşünüyorum..elemanın iyi,sert vuruşları var,dar açıdan çok kaçırdı belki kaleyi karşısına aldığı zaman yazar..

Bizim keita dan vazgeçme lüksümüz yoktu. Öyle bir oyuncudan ancak büyük takımlar vazgeçebilir. Gidip Monaco nun bencil yedek oyuncusunu getirdik işe bak...

Keita'dan sonra bizi ancak Robben yada onun üstü keser.

Adamın lakabı El Mago (sihirbaz) beyler. Ama galiba sihir güçlerini elinden almışlar.

Bu gidisle BAM üclüsüne Pinoda katilicak.

Seni kim buldu çok merak ediyorum!

fenerli olsam keita yı satıp yerine pino gibi elde patlamış bi adamı alırdım,yönetime tebrikler tekrar.

Geri
Üst Alt