Mete Alparslan
10 Numara!
- 23 Kasım 2008
- 16.905
- 13
- 1.363
Cevap: #20 Juan Pablo Pino
Gecen sene aramadik yani?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sene Baros'u ve Kewell'ı aradık![]()
ah ah ne desem bilmiyorum ama pino konusunda çok umutluyum sizler lincoln gitti elano için ah ah lincoln nerede elano oynamıyo misimoviç yeni geldi bu da elano gibi olacak her halde keita gitti pino kim ya keita nerde yani sizin anlayışınız birilerinde süreki lincolnü keitayı aramak eğer bundan vazgeçerseniz pinoyu pino gibi misimoviçi misimoviç gibi izlersiniz birçok taraftarın yüzünde lincoln keita maskesi takılı ve herkesi öyle görüyosunuz ve ben maskesizim msiimoviçi izledim umut var benim için pino ise bazen gerçektende el mago yaptığı 2 artistik çalım serkana verdiği topuk pası ömürlük ama tabiki devamlılık lazım ve şu anda hazır değil ki ona rağmen keitaya oranla aklıyla oynayan bi oyuncu .bakınız keita oyunda önde olsak kontratak yeme olasılığı olsa bile topu alıp gider çalımı atar ya da atamazsa vay halimize ama pino zamana oynayan oyunun kontrolü bizdeyken ayağa pas yapan bi görüntü çizdi maçta keita çok iyiydi evet lincoln çok iyidi ama yoklar yokk bizim arda gibi emre çolak gibi yönetenlere ihtiyacımız var sahada top tutan yani o zaman misimoviçte pinoda farklı gelecek size![]()
Misimoviç ve Pino'nun yanına Sarp, Aydın, Cana, Elano gibiler yerine Arda, Emre Çolak gibiler olursa çok daha iyi oynarız bu doğru. Ama asıl soru şu, neden Misimoviç ve Pino'nun yeri hep garanti. Elano bile hala oynatılabiliyor. Aslında yabancı transfer değil, hakeden öncelikli oynamalı.
bu gidisle bam üclüsüne pinoda katilicak.