# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Monaco'da bile yedek kalan adamı ilk 11'e alırsak böyle olur işte!

Günah keçisi Pino :)

Sahada takım mı var ki oyuncu eleştirecem ben ya.

Monaco 24 yaşında Keita gibi efektif hatta ondan daha takım oyununa uygun (!) oyuncusunu 3 milyona bize satmış biz hala kıymetini bilemiyorz.

Anadolu Takımlarına versen yedek kalır bu adam.Cana ve Misimovice lafım yok ama bu adam sıfır..

Günah keçisi Pino :)

Sahada takım mı var ki oyuncu eleştirecem ben ya.

bütün forum iyi oynayan ayhana sallıyor.kaç haftadır sahanın en çok koşanı en çok oyun kuran ve pas atanı ayhan.ama ayhanı begenmiyor forum.

pino'ya gelelim.1 tane almış olduğu pası doğru değerlendirmişmi? kusura bakmada futbolcu futbolunu belli eder.buna bakıyorum alıyor rakibin üstüne gidiyor ve topu hediye ediyor.sabri sağ açıkta oynasın her hafta asist yapar

Pino'ya kızmayın opsiyonu olup Gio'yu alamayanlar kızın. SOn yıllarda Keita dışında adam gibi sağ açığımız yoktu zaten. Fazla bir şey beklemiyordum ben.

Nasıl bir opsiyonsa, her gün artıyordu!

Elestirmeye kalkarsam bütün takimi yerden yere vurmam lazim. Pino´da digerleri gibi cok kötü. Mac esnasinda ne yapmak istedigini bir türlü anlamiyorum. Calim mi atacak, durcak mi kosacak mi anlamiyorum. Topu aliyor kaptirana kadar rakibin üstüne kosuyor sanki :D

Keita ve Gio'dan sonra Pino olmuyor malasef ama adama kızmamak lazım sonuçta kapasitesi bu Keita'yı gönderip onu alanlarda suçu aramak lazım.

Keitayı ve Gioyu izledikten sonra gerçektende olmuyor be arkadaşım

Ahh Ahh

ahh be keita...

ahh be popito...

ahh ki ne ahhhh...

:(:(:(

ucuz etin yahnisi iste keita yi satip onun 3 de 1i etmeyecek adami alirsan böyle olur

Yorumlar çok talihsiz olmuş. Ben hariç kimse beğenmedi galiba, özellikle ikinci yarıda biraz daha etkiliydi. Son dakikada ki frikikiği girseydi, yorumlar çok farklı olacaktı herhalde. Gerçekten çok şanssız bu çocuk. Bir kere kuvvetli değil Pino, güçlenmesi lazım. Onun dışında hala bireysel oynayama çalışıyor, devamlı çalım peşinde. Bugün birkaç pozisyonda bencillik etmedi, pas verdi ve daha etkili oldu. Bu şekilde oynayınca daha iyi oluyor.

bende varım onu beğendim maçta frikikten golü atsa misiye o süper pası gol olsa pino kraldı galatasarayda kazanmıştı ama ama harbi iyi ya

Fena değildi bugün ki maçda. Bazı özelliklerini görme şansı buldum ben. Kolay adam eksiltiyor bence. Fakat kuvvetli değil hala. Çalımı attıktan sonra vücudunu topla oyuncu arasına koyup, topu saklayamıyor. Her pozisyonda çalım atmaktan vazgeçmeli. Pas tekniği iyi bence ve oyun zekası da kafi derecede. Paslı oynayıp, gerektiğinde çalım atarsa daha etkili olur. Bir an öncede güçlenir umarım. Güçlendiği zaman daha etkili olacaktır. :)

tam bir balon.bir an önce acetonun da dediği gibi bi sirke kiralamamız gerekir.o golü atsa ,bu pası gol olsa yok frıkıkten atsa.bıktım artık hayalcilikten,ne güçlenmekmiş kardeşim,it gibi kosturuyor bjknın topcuları,fenerlilerin cogu köpek gibi fizikleri...el magoymuş peh.carrusca dan sonra 2.balon.ve bu adamdan da hiçbişey olmaz...zaten takımın kurtarıcısı olarak aydın giriyorsa oyuna bizim durup dusunmemız gerekır

sizin birde anlamadıgınız birşey var.bu adamın oyun zekası olmadıgından zaten 3 mılyon falan gibi bi rakama alabılıyorsn.ne pas atcagı zamanı ne de calım yapacagı yeri bilmiyor, ögrenecegını de dusunmuyorum.her macta benı dogrulayan bı yıgın sey yapıyor.

bulent timurlenk'in cok guzel bir yazisi var blogunda pino hakkinda soyledigi bir kac soz var cok dogru, fazla konusmayada gerek yok

Bizim yönetim ucuz etten iyi yahni olamayacağını öğrenemedi gitti.Daha doğrusu ceplerinde akrep var.

Pino,İnsua,Misimovic,Cana 4'ü de geldiğinden beri hiç bir artı değer katmadı takıma.

Adnan Sezgin'in eli değen her şey kuruyor resmen.

Pino,İnsua,Misimovic,Cana 4'ü de geldiğinden beri hiç bir artı değer katmadı takıma.

Adnan Sezgin'in eli değen her şey kuruyor resmen.

Bu sorun takım genelinde var. Kimse gerçek performansıyla oynayamıyor. Hele son iki senede bize gelen yabancılardan bir tek Keita'ya hayran kaldığımızı hatırlıyorum.

Bu adamlar iyi, kaliteli, hoş da neden bizde böyle sıradanlaşıyorlar?

Mevcut performansı nedeniyle yedek bekletilip skora göre oyuna alınması daha mantıklı.ilk 11 de sağ beke serkan sağ açığada sabri gelirse sağ tarafa dinamizm gelir.

Geri
Üst Alt