# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Mevcut performansı nedeniyle yedek bekletilip skora göre oyuna alınması daha mantıklı.ilk 11 de sağ beke serkan sağ açığada sabri gelirse sağ tarafa dinamizm gelir.

Sabri oyuna girdikten sonra biraz kıpırdadık. Böyle birşey düşünülebilir.

Bu sorun takım genelinde var. Kimse gerçek performansıyla oynayamıyor. Hele son iki senede bize gelen yabancılardan bir tek Keita'ya hayran kaldığımızı hatırlıyorum.

Bu adamlar iyi, kaliteli, hoş da neden bizde böyle sıradanlaşıyorlar?

arda bile milli takıma kıyasla bizde iyi oynamıyor.göbekteki yerliler kalitesiz de ondan.orta sahada şimdi gökhan inler nuri şahin ikilisi olsaydı bakın hem defans hemde hücüm nasıl düzeliyor.arda bile 3 kat perormans gösterir.eğer söz konusu GALATASARAYın geleceği ise ne kadar tutarsa tutsun o paralar verilmeli bu oyunculara.tabiki ülkemize gelmeye ikna olurlarsa..

Bence dün fena değildi. Kuvvetlenince daha iyi olacaktır. Daha sıkı dribbling yapıp, ikili mücadeleleri kolay kolay kaybetmeyecektir. Mourinho'nun bile izleyip beğendiği bir oyuncu.

arda bile milli takıma kıyasla bizde iyi oynamıyor.göbekteki yerliler kalitesiz de ondan.orta sahada şimdi gökhan inler nuri şahin ikilisi olsaydı bakın hem defans hemde hücüm nasıl düzeliyor.arda bile 3 kat perormans gösterir.eğer söz konusu GALATASARAYın geleceği ise ne kadar tutarsa tutsun o paralar verilmeli bu oyunculara.tabiki ülkemize gelmeye ikna olurlarsa..

Daha karmaşık bir problem var bence. Sorun sadece orta sahamızın yetersizliğinde değil. Rijkaard'a tavır alıyorlar gibi geliyor bana. Takımda kangren olmaya başlayan bir yara var gibi geldi bana.

Daha karmaşık bir problem var bence. Sorun sadece orta sahamızın yetersizliğinde değil. Rijkaard'a tavır alıyorlar gibi geliyor bana. Takımda kangren olmaya başlayan bir yara var gibi geldi bana.

evet öyle bir durum da var.ama koca GALATASARAY futbolcunun gönlüne görede yönetilmez.milyon eurolar alıp milyonlarca insan tarafından seviliyorlarsa üstüne gidip küsmeye tavır yapmaya hakları yok.memlekette asgari ücretle 3 çocuk büyütmeye çalışan insanlar var.hadlerini aşıyorlar bence.skibbeye tavırr yaparlar.2.senesinde geretse tavır yaparlar.feldkampa tavır yaparlar.rıjkaarda tavır yaparlar.bu ne iştir be.kim gelecek bu beyefendilerin gönlünü etmek için takımın başına.oyuncuya dayalı düzenin sonu hiçte hayrı alamet olmaz.işte tam bu noktada dikkat edilecek husus klüpte inanılmaz bir yönetim zaafiyeti var.bu işi ancak başkan çözer ama oda futbolcularla çok içli dışlı.iyi bir tavır değil bence.

pino çok yetenekli bir futbolcu tek ve aşamayacağı eksikliği bencilliği

ama bundan önce kuvvetlenmesi lazım yazın googlea pino adamları omuz omuzada hallaç pamuğu gibi atıyor

İşin özünde arda hariç hiç bir yerli topçumuz GALATASARAY IN topçusu değil ama neyse yoklukta mecbur kalınıyor.

ortasahada 2 oyuncu bile öyle değiştirirki galatasarayı rjikardın hamle zamanı geldi cumhur hazır bence oynasın destekde olucaz söz musada yavaştan gelir

Aynen. Musa ve Cumhur'un oynamasını o kadar çok istiyorum ki, yapacaklarsa hataları bu genç futbolcularımız yapsın. Eleştiri bir yere kadar olur. Tecrübeli ve yaşı 30'lara dayanmış futbolcularımız yapınca basit hataları çok göze batıyor. Bu yüzden çok eleştiriyoruz.

Pino için ise takımla arasında bir kopukluk hissediyorum. Çok savruk oynuyor ve umursamaz tavırlarının takımımızdaki futbolcuları etkilediğini düşünüyorum.

necipe verilen şansı biz cumhura verirsek çok önemli bir oyuncu kazanacağız.cumhur u az izlememize rağmen adam ın ayağına top yakışıyor.iyi bir izlenim bıraktı.

Rijkaard'ın kafasındaki şablon Sabri'yi sağ açık kullanmaktı dün onu denedi ve Sabri sağ açık olarak iyi bir futbolcu olduğunu gösterdi.Rotasyonda Sabri'nin yedeği olur.

Rijkaard'ın kafasındaki şablon Sabri'yi sağ açık kullanmaktı dün onu denedi ve Sabri sağ açık olarak iyi bir futbolcu olduğunu gösterdi.Rotasyonda Sabri'nin yedeği olur.

sağ bek kim oynayacak sabriden iyi sağ bek yok ki takımda...

Serkan dün de çok iyidi .Serkan'ı kazandık artık.

bence serkan çok hata yaptı dün..ınsua da beklenen düzeyde değil...aslında takımda tüm oyuncuların performansı düşük rijkaard gitmeli artık diye düşünüyorum ne oynadığımız belli değil oyuncuları kullanmayı bilmiyor...

Adam geçemiyor pas atamiyor , nede dogru duzgun sut atabiliyor.

Kocaman bir hayalkirikligi, FRJ'e güvenim gittikçe azaliyor eger onun onayiyla olduysa bu transfer.

Volkan Sen>Pino

Dia>Pino

Stoch> Pino

Q7>>>>>Pino

Keita>>>>Pino

Yattara >>Pino

Sampiyonluk adayi takimlarin hepsinin kanat oyunculari Pino'dan iyi.

Bakın bu çocuk bir kuvvetlensin, çok daha yararlı olur. Belki Keita gibi şov izletmez, fakat bir Giovani Dos Santos kadar yarar sağlayabilir diye umuyorum. Gio'da ilk geldiğinde çok kötüydü, aldığı topu geriye veriyordu, hiç sorumluluk almıyordu. Bu çocuk en azından top alıyor, birşeyler yapmaya çalışıyor. Toptan kaçmıyor, sorumluluk alıyor.

aman hiç dönmesin arda milli takım topçusu oldu zerre sevgim kalmadı ardaya galatasarayı millli takıma idman olarak kullanıyor...

Görüşünüze saygı duyarım, ama ben ciddi bir şekilde arar oldum.

Geri
Üst Alt