# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Bakın bu çocuk bir kuvvetlensin, çok daha yararlı olur. Belki Keita gibi şov izletmez, fakat bir Giovani Dos Santos kadar yarar sağlayabilir diye umuyorum. Gio'da ilk geldiğinde çok kötüydü, aldığı topu geriye veriyordu, hiç sorumluluk almıyordu. Bu çocuk en azından top alıyor, birşeyler yapmaya çalışıyor. Toptan kaçmıyor, sorumluluk alıyor.

santos kadar yarar saglayacaksa vay halimize.yarım sezonluk performansı 0(sıfır)gol,1asist gibi rezil bir performansı olan adamın galatasaray için yarar saglama kriterlerinde bi ölçü haline geliyorsa gercekten vay halimize

iyi futbolcu ama kaptan olarak görmek istemiyorum onu kaptan olacak seviyede değil...yabancılara pas atmıyor santosu bitirdi resmen göndertti...

Pas atmadı diye Santos'u mu bitirdi?

Santos alınacak olsaydı, Dünya Kupasından önce alınırdı. Dünya Kupasında oynadığı futbol ile Galatasaray'da oynadığı futbolu arasında aman aman bir fark yoktu. Kesinlikle alınması gerekirdi.

Bence alınmaması Galatasaray yönetiminin tercihiydi. Rijkaard kesinlikle bu kadroda isterdi. Sanırım bonservisi fazla geldi.

santos kadar yarar saglayacaksa vay halimize.yarım sezonluk performansı 0(sıfır)gol,1asist gibi rezil bir performansı olan adamın galatasaray için yarar saglama kriterlerinde bi ölçü haline geliyorsa gercekten vay halimize

Gio bir sürü gol pozisyonuna girmişti hatırlarsan. Ama şansızlıktan mıdır, yoksa beceriksizlikten midir hiç birini atamamıştı. ASY'de Fenerbahçe'ye yenildiğimiz maçta, takımın ayakta kalan tek futbolcusu Gio'ydu mesela. Ayrıca Pino yarar sağlamasa da pek birşey kaybetmeyiz. Çok fazla bir bonservis bedeli ödenmedi sonuçta, ayrıca yıllık cüzzi bir para alıyor.

Gio bir sürü gol pozisyonuna girmişti hatırlarsan. Ama şansızlıktan mıdır, yoksa beceriksizlikten midir hiç birini atamamıştı. ASY'de Fenerbahçe'ye yenildiğimiz maçta, takımın ayakta kalan tek futbolcusu Gio'ydu mesela. Ayrıca Pino yarar sağlamasa da pek birşey kaybetmeyiz. Çok fazla bir bonservis bedeli ödenmedi sonuçta, ayrıca yıllık cüzzi bir para alıyor.

şanslıktan değil abi işte.maalesef yetenegi o kadar adamın.durum ortada santos dunya kupası cilalamasına ragmen kaldı takımında oynadıgıda yok gordugum kadarıyla.bu adamdan da birsey olmaz.volkan şen gibi bi adama yol almamız lazım.2-3mılyonla maalesef duzgn oyuncu alınamıyor artık

dünya kupasında çok iyi oynadı gio,bütün takım onun ayağına bakıyordu resmen,kondisyonu-fizik gücü resmen bomba gibiydi,sürekli pres yaptı,santos u asıl almamız gerken sene bu seneydi ama gittik pino yu aldık.

Yarar sağlamak gol veya asist ile mi oluyor? Yaptığı koşularla defans oyuncularını kendi üzerine çekmesi ve arkadaşlarına boş alan bırakması ya da yine yaptığı atak ile takımı rakip sahaya yüklemesi takıma yarar sağlamış olmuyor mu? Futbolu sadece sen pas ver adam gol atsın ya da vur gol olsun, 3 direk + kale çizgisi= top geçsin gol olsun mantığıyla izlemeyin.

Biraz değişik açılardan bakın.

şanslıktan değil abi işte.maalesef yetenegi o kadar adamın.durum ortada santos dunya kupası cilalamasına ragmen kaldı takımında oynadıgıda yok gordugum kadarıyla.bu adamdan da birsey olmaz.volkan şen gibi bi adama yol almamız lazım.2-3mılyonla maalesef duzgn oyuncu alınamıyor artık

Yeteneği o kadar değil işte, orada bir dur ! Totthenam'da takır takır oynuyor, golde atıyor, asist de yapıyor.

Yüksek bonservis bedeliyle alınan yerli futbolcudan birşey beklemeyeceksin. Adam parasını alıp yatıyor. Çünkü bizim oyuncularımızda ben büyük takıma kapağı attım şimdi yatma zamanı gibi bir düşünce var. Örneğin: Mehmet Topuz

Yeteneği o kadar değil işte, orada bir dur ! Totthenam'da takır takır oynuyor, golde atıyor, asist de yapıyor.

takır takır oynamıs gio adlı adama bakıyoruz şimdi

ligdeki ilk mac city macı:77de oyuna girmiş.golü yok,asistide

ligdeki 2 mac stoke city macı:11 de yok,oyunada girmemiş dolayısıyla golu yok asistide

ligdeki 3 mac wigan macı:11 de yok,73te oyuna girmiş.golu ve asisti yok

ligdeki 4cü mac wba macı:11de yok sonradan da oyuna girmemiş,kadrodaa olmayabilir.dolayısıyla gol ve asisti yok.

ligdeki 5 mac wolverhampton macı:11 de yok.yedeklerden de oyuna girmemiş.dolayısıyla katkısı yok.kadroda olmayabilir

ligdeki 6 mac west ham macı:11 de yok.80ci dakikada oyuna girmiş.

avrupa maclarına bakalım tottenhamın

- 2-2 biten werde macı cldeki ilk mac.11de yok oyunada girmemiş

- 4-1 biten twente macı:11de yok oyunada girmemiş dolayısıla oynamamıs.

takır takır oynadıgı falan yok gordugun gibi adamın.skora katkısı yok,dolayısıyla diger arkadasın dedigi gibi yaptıgı boş koşularla defansı kendı ustunede cekememiş.anlasılacagı gibi bişey yaptıgı yok.

ha pino mu santos mu desen santosu secerım hıc deilse sut cekıyordu.cok azda heyecanlanıyordum belkı girer diye sonuc hep aynydı.ya aut,ya kaleci:)

ama bu da aradakı 5 mılyon kadar degerli birşey değil.

takır takır oynamıs gio adlı adama bakıyoruz şimdi

ligdeki ilk mac city macı:77de oyuna girmiş.golü yok,asistide

ligdeki 2 mac stoke city macı:11 de yok,oyunada girmemiş dolayısıyla golu yok asistide

ligdeki 3 mac wigan macı:11 de yok,73te oyuna girmiş.golu ve asisti yok

ligdeki 4cü mac wba macı:11de yok sonradan da oyuna girmemiş,kadrodaa olmayabilir.dolayısıyla gol ve asisti yok.

ligdeki 5 mac wolverhampton macı:11 de yok.yedeklerden de oyuna girmemiş.dolayısıyla katkısı yok.kadroda olmayabilir

ligdeki 6 mac west ham macı:11 de yok.80ci dakikada oyuna girmiş.

avrupa maclarına bakalım tottenhamın

- 2-2 biten werde macı cldeki ilk mac.11de yok oyunada girmemiş

- 4-1 biten twente macı:11de yok oyunada girmemiş dolayısıla oynamamıs.

takır takır oynadıgı falan yok gordugun gibi adamın.skora katkısı yok,dolayısıyla diger arkadasın dedigi gibi yaptıgı boş koşularla defansı kendı ustunede cekememiş.anlasılacagı gibi bişey yaptıgı yok.

ha pino mu santos mu desen santosu secerım hıc deilse sut cekıyordu.cok azda heyecanlanıyordum belkı girer diye sonuc hep aynydı.ya aut,ya kaleci:)

ama bu da aradakı 5 mılyon kadar degerli birşey değil.

Tamam bay çok bilmiş.

gio sağ,sol ve ofansif orta saha oynayabilir,tottenham ın sağ kanadında lennon var zaten onu kesmesi zor,solda gareth bale var,ondan hiç bahsetmiyorum,o adamı şu an kimse kesemez gibi bişey:),ofansif olarak luka modric ve vander vaart ı kullanabilir,zaten tottenham ın acaip bi taktiği var bazen çift forvete dönüp,kanadı boş bırakıyor gibiler,sadece bekler kullanıyor o bölgeyi,santos un orda oynamaması bişey ifade etmez d.k da gördük yeterince;),defoe bile sadece 2 maç şans bulabilmiş şu ana kadar,tottenham ın kadrosu bizim kadrodan bi kaç kat üstün,bu ölçü değil.

Sadece hız var başka bişey yok.

gio sağ,sol ve ofansif orta saha oynayabilir,tottenham ın sağ kanadında lennon var zaten onu kesmesi zor,solda gareth bale var,ondan hiç bahsetmiyorum,o adamı şu an kimse kesemez gibi bişey:),ofansif olarak luka modric ve vander vaart ı kullanabilir,zaten tottenham ın acaip bi taktiği var bazen çift forvete dönüp,kanadı boş bırakıyor gibiler,sadece bekler kullanıyor o bölgeyi,santos un orda oynamaması bişey ifade etmez d.k da gördük yeterince;),defoe bile sadece 2 maç şans bulabilmiş şu ana kadar,tottenham ın kadrosu bizim kadrodan bi kaç kat üstün,bu ölçü değil.

defoe sanırım sakattı.yanlısda hatırlıyor olabılırım.santos buraya geldıgınde tottenham yenı bı yapılnma ıcındeydı.genc cocukları almıstı bı yıgın.santosu barca bırakınca bnde sasırmıstım ,snra gordukkı tottenhamda aldıgına pişman.

pino nun işi zor.ben olsam arda kewell mısı yapardım.kewell sagda skibbe donemınde oynamıstı orda performansıda fena degıldı.sakatlandıgında pino yada ne bilim aydın mı oynar kım oynar farketmez zaten

Geri
Üst Alt