# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Para uğruna işleyen bölgesini bozan yöneticilerin Pino'yu gördükten sonra hiç off puff etmeye hakları yok.Kendi düşen ağlamaz

Para uğruna işleyen bölgesini bozan yöneticilerin Pino'yu gördükten sonra hiç off puff etmeye hakları yok.Kendi düşen ağlamaz

haklısın.bide cıkarlar utanmadan rikaardın bahanesı kalmadı derler üstüne.biz neyin ne oldugunu biliyoruz,anca cocuk kandırırlar

En büyük şanssızlığı Keita yollandıktan sonra Keita'nın yerine aldık açıklamalarıydı. Yani Keita dursa, +2 için aldık deseler, herkes ilk 11'e bile yazabilirdi. Gerçi kaç maçtır kötü ama olsun. Biz ki Aydın'a 20 senedir sabrediyoruz, aha bu sene oldu diyoruz. :D

Takım içinde tek sorun Pino'mu yani ? Son maçlarda Kewell'da kötü oynadı ona bakarsan, Misimovic'te öyle. Neill bile aksadı, Cana'da öyle. Şimdi Pino bu oyunculardan daha ön planda olan bir isim çünkü kendisi kanatta oynuyor ve kanatta oynayan adamın da dribbling yapması gerek.

Şu durumda Pino'ya kötü veya 2.Carrusca felan diyemem, demem de zaten. Bence bize sezon içinde sakatlanmazsa eğer çok yararlı olabilecek bir oyuncu Pino.

Tam takım 3-4 maç aynı kadro ile çıksak o zaman yorum yapabilirim.

Ama kumaşı iyi. Ve maddi götürüsü az.

çok hırslı bir şeyler yapmak istiyor fakat şu ana kadar yapmış değil

Bizim takımımızda, bu topal düzenle ve arkadaki orta sahayla kanatta oynamanın ne kadar zor olduğunu pek anlayamadık biz geçen sene. Çünkü Keita ve Arda vardı. Bu adamlar bir şekilde birşey üretiyorlardı. Ama aslında bizim takımda açıkta oynamak çok zor. Topları %80 sırtı dönük alıyorsun, dönsen iki kişi karşında...

Taktik otursa Pino coşar ama ufukta öyle birşey gözükmüyor...

Pino'dan ne beklediğiniz önemli olan şu haliyle ben hayalkırıklığına uğramadım çünkü adamdan Keita çıkmasını beklemek olanaksız.Pino bir ya tutarsa transferi idi. Pintilik yapmadan 7 milyon euro Gio için verseler şu anda koltuğumuzda uzanıp rahat rahat maç izlerdik.Ama takımın her bölgesi sanki tıkır tıkır işliyormuş gibi sağ açıka bütün yükü yüklemek yanlış olur. Kaldı ki adam Serdar Özkan'dan, Gökhan Zan'dan ve daha maça çıkmamış Çağlar Birinci'den az para alıyor.Pino'nun varlığı beni rahatsız etmez.

Merih Giovani için bu kadar nasıl ümitli olabiliyorsunuz 7 milyon euroyu Giovaniye verip nasıl koltuğumuza uzanıp maç izleyecektik. Bu adam bize geldi de ne yaptı şimdi kendi takımında ne yapıyor yarın bir gün katardan başka bir yere gitmeyeceği aşikar. 7 verip Giovaniyi alacağıma 8.5 a Keitayı satmam . Para için Keitayı satıyorsam da gidip 7 verip Giovaniyi almam 3 e pinoyu alırım . Ha mantıklısı neydi bu işin. 8.5 a Keitayı satıp aynı paraya Quaresmayı alırım hatta daha ucuza

Giovani oynadığı süre boyunca elinden geleni yaptı.Skora katkı yapamaması onun iyi oynadığı gerçeğini değiştirmez.Kanımca hakketmişti kalmayı ve o para da verilmeliydi. Takımın neresi düzgündü ki Gio'dan skor katkısı bekledik. Keita'nın satılması ayrı tuhaflık ondan gelecek parayla Gio'nun alınmaması ayrı tuhaflık.

Bu adam futbolcuysa ben futboldan anlamıyorum. Ayrıca maçlarda çok ruhsuz hırslı takım kurmaktı amacı yönetimin harbiden çok hırslı bir arkadaş daha önündeki topa koşmayan bir insan. Keita'yı aratmıyo evet başkan.

Fizik gucu bence yetersiz bizim lig icin

Keita'dan daha iyi hiçbir özelliğini göremedim ben.

Keita-Dos Santos gibi 2 tane üst düzey sağ açığımız varken, ikisini de yollayıp yerlerine Pino'yu getirdik...

600 bin Euro'ya oynayan adamdan daha fazlasını beklemek hayalcilik olur zaten. Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte. :)

Yahu ne sabırsız insanlarsınız, çocuğun lakabı sihirbaz diye, 5 kişiyi geçip gol mü atmasını bekliyorsunuz ? Hele birkaç maç daha geçsin, biraz daha kuvvetlensin, o zaman iyi ve kötü dersiniz. Ne bu acele ? Sanki takım çok iyi, bir tek Pino sırıtıyor.

Bu futbolcumuzda ısrar edersek hem işimize yarayacak hemde ileride para kazanacağız. Pinodan yanında Barış ve Ayhan varken bir verim alınamaz.

valla volkan şen denilen adam arkasında alı tandogan ve orta sahada hüseyin çimşir varken neler yaptıgı ortada.bugunde yardırmanın ötesindeydi.keske volkanı alsaydık illa keita satılacaksa.

bizim taraftarda söyle birşey var:

misimovic kötü- "abi arkasındakiler kimki adamı besleyemiyorlar ondan böyle"

pino kötü - "oho ayhanı koyarsan oraya pinoya topları kim dağıtıcak"

rijkaard kötü - " kadroda birşey yok adam ne yapsın"

bjk ile aramızda kadro olarak çok ufak farklar var bence.kullanmayı biliceksin kadroyu.allah askına bi bursanın kadrosuna bakın.hadi onu geçtim ibb'nin kadrosuna bakın adamlar catır catır oynuyor.hepsini geçtim bu haftaki karabükün kadrosuna bakın.

Geri
Üst Alt