# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

bizim taraftarda söyle birşey var:

misimovic kötü- "abi arkasındakiler kimki adamı besleyemiyorlar ondan böyle"

pino kötü - "oho ayhanı koyarsan oraya pinoya topları kim dağıtıcak"

rijkaard kötü - " kadroda birşey yok adam ne yapsın"

bjk ile aramızda kadro olarak çok ufak farklar var bence.kullanmayı biliceksin kadroyu.allah askına bi bursanın kadrosuna bakın.hadi onu geçtim ibb'nin kadrosuna bakın adamlar catır catır oynuyor.hepsini geçtim bu haftaki karabükün kadrosuna bakın.

katılıyorum,her bişeye bahane aramayı cok iyi ögrenmişiz

Ortada bahane falan yok.

Bu takım başarılı olur. Ama Lucescu modeli bir sistemle.

Eğer Rijkaard, Hiddink gibi adamlar getirirseniz başına elimizdeki kadroyla başarılı olmamız imkansız.

Ama işin iyi yanı 1 orta saha oyuncusunun çok şey değiştirdiği bir dünyada yaşıyoruz.

bjk ile aramızda kadro olarak çok ufak farklar var bence.kullanmayı biliceksin kadroyu.allah askına bi bursanın kadrosuna bakın.hadi onu geçtim ibb'nin kadrosuna bakın adamlar catır catır oynuyor.hepsini geçtim bu haftaki karabükün kadrosuna bakın.

Onu diyen taraftar profili geniş çerçeveden bakabiliyor ve futbolun 11 kişi olduğunu biliyor demektir helal olsun öyle düşünen ve gören taraftara,Misimoviç'i bu kadar geri gelirken hayretle bakıp,bu adam bu kadar geri gelmemeli diye sitem eden futboldan anlayan taraftar olsa keşke her yerde.

ertemsenr Ertem Sener

pino geçen cumartesi reina'da yumuruk yumruğa kavga etmiş!!! eyvah ki eyvah 2.jo olayı...

Açeydim kollarımı gitme diyeydim sarıleydim. gitmezdi ozaman. bizi bırakıp gitmezdi ozaman. beniiiiim yüzüüüümdeeeeeeeeeeeen:( Keitaaaaa:(

bizim oynamaya çalıştığımız sistemi oynamak istiyorsan şu ankinden çok çok daha iyi bir kadroya ihtiyacın var.

Onu diyen taraftar profili geniş çerçeveden bakabiliyor ve futbolun 11 kişi olduğunu biliyor demektir helal olsun öyle düşünen ve gören taraftara,Misimoviç'i bu kadar geri gelirken hayretle bakıp,bu adam bu kadar geri gelmemeli diye sitem eden futboldan anlayan taraftar olsa keşke her yerde.

+1905

Pino nun zamana ihtiyacı var çok hırslı bir şeyler yapmaya çalışıyor ama hala takıma ısınamadı.Hırslı olmasını çok faul yapmasından anladım çünkü bir an önce topu kapmak istiyor ve hücum yaratmak peşinde bu top almalarını sertçe yaptığı içinde çok faul yapmış oluyor.Kısacası Keita gitti diye ağlayınca geri gelmez elimizde Pino var bu futbolcunun nasıl başarılı olabileceğini tartışalım.

Pino nun zamana ihtiyacı var çok hırslı bir şeyler yapmaya çalışıyor ama hala takıma ısınamadı.Hırslı olmasını çok faul yapmasından anladım çünkü bir an önce topu kapmak istiyor ve hücum yaratmak peşinde bu top almalarını sertçe yaptığı içinde çok faul yapmış oluyor.Kısacası Keita gitti diye ağlayınca geri gelmez elimizde Pino var bu futbolcunun nasıl başarılı olabileceğini tartışalım.

ne zaman ısınmasını bekliyon? ,seneye mi?

alışacak olan şimdiye kadar alışırdı.

Galatasaray'a transfer olan o kadar çok oyuncu gordum ki ilk macında bile yabancılıgı hissettirmedi bize.

ne zaman ısınmasını bekliyon? ,seneye mi?

alışacak olan şimdiye kadar alışırdı.

Galatasaray'a transfer olan o kadar çok oyuncu gordum ki ilk macında bile yabancılıgı hissettirmedi bize.

bidiğin gibi Pino gelir gelmez 1 buçuk ay gibi uzun bir süre sakattı ve takıma şu geri kalan 3 hafta içinde katıldı.Adamın Fransa dan gelip hemen takıma alışmasını beklememek gerek alışsaydı o onun artısı olurdu

yan ağlara şut çekme konusunda üzerine yok...

Misimovic'e 1e1 bıraktığı pas gol olsa. Kullandığı frikik direğin yanından az farkla dışarı değil içeri girse. Kral olurdu.

ne zaman sakatlandi Pino? muzmin sakat gerci hic umrumda degil

Üstüne büyük iş düşecek Arda'nın yokluğunda. 3 maçta asmayalım futbolcuları, biraz zaman verelim.

Geri
Üst Alt