# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Elmayla armutu karıştırmayın. O zaman Skibbe'nin elindeki kadro eksiksizdi.

Meira, Kewell, Baros, Lincoln, Arda, Mehmet Topal, Ayhan, Hasan Şaş hepsi formda adamlardı. Ayrıca yedekte Ümit Karanla Nonda vardı. Şu formda kadroyla Steauaya kendi sahanda yenemiyorsan kimseye anlatamazsın derdini. Karpaty'e elenen kadroya ve form durumlarına bak bakalım. Skibbe'nin Uefa kupası istatistiğiyle, Rijkaard'ın 2009-2010 istratistiği aynı. Athletico Madridle eşleşmeseydik daha üst turlara da çıkabilirdik rahat ki Athletico'ya da nasıl elendiğimiz ortada.

Kafadan mı yazdın

Baros mu vardı.Hem lıncolnün neresi formdaydı adam o maçtan sonra ne biçim eleştirildi ve skibbe formsuz diye Kayserispor maçında yedekde oynattı adamı..Kaleci santics yeni gelmişti.Emre güngör sağ bek oynadı ilk golü o yedirdi.Sonrasında da aykut yedirdi

Bu arada karpaty kadrosunda Arda-Baros-Servet-Neill-Hakan balta-Ayhan vardı.Koşa koşa alırlar bunları.Sen kimi alırsın hiçbirini.Steauya elenirsen eleştirilirsin sadece ama Karpatye elenirsen 2 maçta da rezalet oyunla onu savunma bence..

Trömsö bir kazadır diyebiliriz sahadan dolayı ofsayttan yenilen golden dolayı direkten dolayı ama karpaty maçındaki saçma kadrolar saçma dizilişler yapılmayan değişiklikler falan savunulamaz

Skibbe zamanindaki Galatasaray

---------De Sanctis-----------

Sabri---Meira---Servet---Hakan

----Baris/Mehmet--Ayhan------

Kewell-----Lincoln---------Arda

-----------Baros--------------

yedekten girenler Nonda ve Umit. Orta saha alternatifi yok denecek kadar az.

Rijkaard gecen sene

--------------Leo-------------

Sabri----Neill----Servet---Hakan

-------------Mehmet----------

--------Sarp------Elano--------

Keita-----------------------Arda

--------------Baros------------

Giovani, Ayhan, Jo, Kewell, Nonda tonla alternatif vardi.

bu sene Keita ve Mehmet gitti Misimovic, Cana ve Insua geldi.

Kimse kadro laga lugasi yapmasin. Elano gelince Lincoln'den iyi diye turlu showlar yaptiniz. Keita zaten sag kanatta Kewell'dan kat be kat iyidir. Stoperde Neill>Meira. Demek ki Skibbe>Rijkaard.

Skibbe zamanindaki Galatasaray

---------De Sanctis-----------

Sabri---Meira---Servet---Hakan

----Baris/Mehmet--Ayhan------

Kewell-----Lincoln---------Arda

-----------Baros--------------

yedekten girenler Nonda ve Umit. Orta saha alternatifi yok denecek kadar az.

Rijkaard gecen sene

--------------Leo-------------

Sabri----Neill----Servet---Hakan

-------------Mehmet----------

--------Sarp------Elano--------

Keita-----------------------Arda

--------------Baros------------

Giovani, Ayhan, Jo, Kewell, Nonda tonla alternatif vardi.

bu sene Keita ve Mehmet gitti Misimovic, Cana ve Insua geldi.

Kimse kadro laga lugasi yapmasin. Elano gelince Lincoln'den iyi diye turlu showlar yaptiniz. Keita zaten sag kanatta Kewell'dan kat be kat iyidir. Stoperde Neill>Meira. Demek ki Skibbe>Rijkaard.

Peki sence Galatasaray'a kendi evinde 4 atan Ankaragücüne 45 dakikada 5 gol atan Bursaspor'a 90 dakika boyunca tek sut cektiren Manchester United, Galatasaray'i kac farkla yener?

Fener maçında gördük ki bu adam sağ kanat oyuncusu değil bildiğin second striker kesinlikle barosun yokluğunda forvet olarak oynamalı zaten bu performansını biraz daha geliştirirse Barosu bile kesebilir gerçekten piyango gibi oldu bu

Hangi macti hatirlamiyorum da sezon basinda bir macta forvet arkasi olarak oyuna girmisti ve etkili olmustu. Belgrad mi neydi. Kaleye daha yakin oynamasi gerekiyor Pinyo'nun

İdmanlarda ki hırsı dikkat çekiyor Pino'nun..

[video=youtube;83dH0pRjXRs]https://www.youtube.com/watch?v=83dH0pRjXRs[/video]

01:53

mourinho beğenmiş galiba :D

Bence Cordoba'yi da almis mactan sonra koko muhabbeti ceviriyolar

Hangi macti hatirlamiyorum da sezon basinda bir macta forvet arkasi olarak oyuna girmisti ve etkili olmustu. Belgrad mi neydi. Kaleye daha yakin oynamasi gerekiyor Pinyo'nun

Evet. Deplasman maçıydı, Arda'ya bir asisti vardı ama pek forvet arkası gibi oynamadı o maçta. Sağ kanattı.

rakibin her tarafı açtığı maçtan mı bahsediyosunuz:o,son dakikalarda bi pas atmıştı,son senesinde 18 maç, 0 gol-2 asist,monaco 4 sene önce 3 e almış bu sene 2,5 a bırakıyorlar,ne akla hizmet bu adam keita nın yerine geldi hala anlamadım,aziz yıldırım olsam böyle bi hamle yapardım.

rakibin her tarafı açtığı maçtan mı bahsediyosunuz:o,son dakikalarda bi pas atmıştı,son senesinde 18 maç, 0 gol-2 asist,monaco 4 sene önce 3 e almış bu sene 2,5 a bırakıyorlar,ne akla hizmet bu adam keita nın yerine geldi hala anlamadım,aziz yıldırım olsam böyle bi hamle yapardım.

Keita da doğru bir transfer politikası değildi Yunus. Bana aksini iddia edemezsin. 2 senedir Lyon'da top oynamamış 28 yaşında sorunlu,disiplinsiz bir adamı 7 küsür milyon euroya aldın,tuttu ama 1 seneden sonrası zarardı Keita'yla. Pino'da zarar minimum,kazanç maksimum. Doğru bir transfer politikası. Ki Keita ile Pino'yu karşılaştırman (ne kadar ikisi de aynı mevkide olsa da) yanlış bence.

sonuçta keita reis patlama yapmıştı,çok büyük paralara lyon a transfer oldu,belli bi kalitesinin olduğu belliydi,aradaki fark bu,bide lyon un keita yerine ölü govou yu oynatma mallığından hiç bahsetmiyorum:asd:,pino sadece potansiyel yetenek olarak görülüyor kaç senedir,demekki bu kadarmış bu adam sadece potansiyel yetenek bkz.aydın yılmaz,serdar özkan,patlama yapacak adam 4 senede yapardı bence fazla iyimser bakıyoruz,bide pino yu sağ kanada 1.adam olarak aldık,keita kalsa pino alternatif olsa bişey demem,büyük kumar oynadı yönetim,1 sene daha 3.,4.,5. olmaya kimsenin tahammülü yok, şampiyonlar ligini özlettiler adama:o

Evet. Deplasman maçıydı, Arda'ya bir asisti vardı ama pek forvet arkası gibi oynamadı o maçta. Sağ kanattı.

Hayir ilk macmis. Sahamizdaki mac. Deplasmanda sag kanatta oynadi hatta asisti de sag kanattandi. Icerdeki macta forvet arkasi gibi oynadi.

Pino bakalım dar alanda ne kadar etkili olabilecek.

Geri
Üst Alt